Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý z nás najde něco co se dá Babišovi vytknout. Já mu např. vytýkám ty vrtulníky a armádní nákupy. Lepšího ale nemáme.! Já tedy nikoho nevidím. Možná v budoucnu ho nahradí Havlíček.

2 3
možnosti
TV

lepších je dost, jen jsou blokováni strachem voličů z pětiprocentní hranice.

0 0
možnosti
JU

J81i69r89i 18U11h36l78i57k

24. 3. 2020 20:15

Líbilo.R^

Zdá se, že vrchní zbojník z toho vyjde posílený. Asi nemůže prohrát.

2 2
možnosti

žádnému politikovi se nedá věřit. To je v podstatě politické práce? Vy nějakému věříte, že to myslí nezištně??? ;-D;-D;-D;-D..Kalouskovi, Nečasové, alias nečasovi, topolánkovi? Bartošovi? Fialovi? Ta naivita ve svaté lidi je otřesná.

6 1
možnosti
Foto

Tak ono mu nic jiného nezbývá, než situaci řešit. A hádám, že je sám opravdu hodně překvapený, jakého že Černého Petra si výhrou ve volbách vytáhl.......

Dost dobře si nedovedu představit, jaké "nedobré úmysly" by aktuálně mohl mít, a to kdokoliv, kdo by aktuální pandemii řešil. A že je to volba skutečně Sofiina, zvláště musí-li volit ekonom.

No a činy vidím. Každý den. Zkuste nepřetržitě ČT 24, uvidíte je taky.;-)

9 0
možnosti
Foto

Pro něho je čínská chřipka dar Boží. Svoji neschopnost hospodařit se státními penězi pod ní lehce schová.:-)

5 8
možnosti
Foto

Karma, premiér požaduje, aby opozice dělala to, co on sám nikdy nedělal. Já mu prostě nevěřím, i kdyby mu Mára takovýchto a podobných projevů napsal víc, než Jirásek spisů.

7 8
možnosti
Foto

Nelichoťte mu tolik. Žádá totiž, aby mlčela....

2 1
možnosti
SB

Babiše určitě jeden podařený státnický projev nezmění. Je potřeba vždy počítat s jeho nedostatky i klady. Navždy mu už zůstane, že byl evidován v StB, ale nikde nebylo prokázáno, že někomu ubližoval. Jsem přesvědčen o tom, že u nich byl jenom k vůli tomu, aby mohl za komunistů jezdit služebně do zahraničí. Osobně jsem znal i několik jiných lidí, kteří tam byli také z těchto důvodů a nikdy nikomu neublížili. Dále pak, že je oligarcha s Agrofertem a že si z dotací pomohl k Čapímu hnízdu. Protože využil platné zákony v té době (respektive jejich mezery), spíše to považuji za jeho schopnost. A jeho velký klad je, že je ohromně pracovitý člověk, že se domluví několika jazyky a že dovede dobře komunikovat zahraniční politiku.

5 8
možnosti
Foto

Netřeba komentovat, stačí ty jazyky! ;-D

2 3
možnosti
LH
Foto

To "a" je překlep nebo záměr?

2 0
možnosti
JS

Měl byste si odpočinout a přestat se ztrapňovat.

12 4
možnosti
MN

To je tak, kdyz se Fialum a jinym hrouti svet:-/

Ale na forum24 a respektu bude urcite dost lajkaru8-o

9 3
možnosti