Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co bylo cilem tohoto clanku? Bezobsazny blabol z duvodu frustrace jak si vede babis a vlada?

10 6
možnosti
VV
JC

SKVĚLÉ a KARMA!!

Jinak pomalu opouštím tyto blogy. Naprosto očividně se strani blogům, které chválí současný establishment a Vy, pane Turnere, jste jeden z posledních, koho ještě otiskují a které ještě čtu a souznim.

8 10
možnosti

Jak jsem dneska někde četl, že to byl jeho první prezidentský projev.:-/

0 0
možnosti
MB

Důvěra je cenný statek. Každá soba něco vypráví, nebo i dokonce přečte = Chce být důvěryhodná. Já ji poměřuji - jak si člověk doposud vedl, co jeho soulad slov - činů? Nefunguji. že podezřelý element si sedne k vlajce, která píše, že Pravda vítězí a další zase bere ČR jakou firmu svou. Bučku, jsi povinen je ctít, už jsou důvěryhodní ! Dojde to tak daleko, že jeden se ani k ožehavým tématům nevyjadřuje - (1968, 1989) Pokud se už vyjadřuje - Z nepochopitelných důvodů uráží a skutečné opomíjí, k poděkování.

.. . Druhý, se zase po nocích musí plížit k symbolům demokracie s kytkou. (Byl by vypískán). To mu ovšem zase nezabraňuje, aby národ zachraňoval ve dne ! Zeman jmenoval AB a porušil Zákon - Lustrace. Bureš je v obrovských osobních potížích - Počínaje dluhem 35 mld. Kč za své rádo by podnikání, je ve střetu zájmů a osobou prošetřovanou. Etika, mravno, zvyklosti tak upadly, že se staví do role Národního Mesiáše. Nestahuje se do ústraní, neočišťuje - nedá příklad k následování - Naopak, nikdy, nikdy ! Nezlobte se na mne příznivci, já to považuj za naprosto nenormální a pro Společnost nakažlivě špatné ! Důvěra je cenný statek. Každá soba něco vypráví, nebo i dokonce přečte ... ! :-)

11 7
možnosti
RP

R58o53b94e82r88t 66P68e47l22c

24. 3. 2020 10:02

Nsprosty souhlas!

3 6
možnosti
RP

Vystoupení Babiše nevypadalo moc upřímně, mluvil divně, na něho nepřirozeně.

Já v něm vždy budu vidět člověka, který nechal kvůli svým pokřiveným zájmům unést svého nemocného syna...pardon poslat na léčebný pobyt na Krym s nějakým opravářem kol. Může si dovolit nejluxusnější sanatoria ve Švýcarsku, Německu, USA nebo kdekoliv jinde ve světě...ale pošle ho do ZOO na Krym...

Takhle se ke svým dětem nechovají ani hyeny. I kdyby celý svět sám zbavil té pandemie a vymyslel Marshallův plán díky němuž by z celé Afriky udělal jedno obrovské prosperující Švýcarsko, mojí důvěru si již nikdy nezíská!

10 9
možnosti
PC

Předložte prosím dokument, kterým vyslal premiér svého svéprávného syna na Krym. Dekuji

6 1
možnosti
JK

Vyjádřil jste to i za mě. R^

17 6
možnosti
Foto

R^R^R^ Přesně a velmi dobře napsané.

16 8
možnosti