Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kalousek bude muset vyštrachat mnohem více, jestli ho k tomu pustěj. Guterrez právě v TV řeční o tom, že musíme solidárně vysolit slušnej balík na ochranu "zranitelných" oblastí planety před koronavirem , v nichž se právě rozbíhá epidemie (těmi je myšlena především Aftrika)

2 0
možnosti

Kde ta naše odporná vláda utratila ty miliardy: důchody( několik stovek miliard)- důchodci si to nezaslouží, stejně jen vysedávají u doktorů, nebo bloudí po kauflandech. Učitelé- nezaslouží si přidat, mají dva měsíce prázdnin a stejně ty naše blbý děcka nedokážou nic naučit. Hasiči- nikde nic nehoří, nezaslouží si nic. Policisti- jen buzerují slušné občany. Jízdné zdarma pro důchodce a studenty: nezaslouží si nic, ať platí plnou cenu! A hned mám několik stovek miliard! Doufám, že si mě Kalousek vybere do teamu!

9 2
možnosti

D21a44v49i72d 24H25o61r30á22k

25. 3. 2020 17:06

A navíc to byla právě tato generace gerontů penzistických, která zde celá ta léta držela zuby, nechty u moci ten hnusný, odporný, šedivý totálitní režim, díky němuž jsme v takovém svrabu v jakém jsme, a z kterého se stále nemůžeme vybarát.

A kdyby nebylo nás mladých co jsme na podzim v tom 89 ́ pozvedli ten prápor svobody a demokraci, který neseme nad našimi hlavami hrdě vstříc, světlé, šťastné, svobodné demokratické budoucností, nemusel přijít ani žádnej takovej nějakej Koronávirus a jistě bychom tady všichni dávno už hlady a bídou pokapáli.

4 0
možnosti

Presne ctyri diskutujici pronesli sve myslenky predemnou. Ukazka urovne obcanu v CR. Jeden dokonce ani nevi, jak stat muze ulozit extra penize z odvodu, aniz by ztratily na cene inflaci.

Urcite pan Kalousek by udelal opatreni, ktere by nekteri nedokazali spolknout. Nas rozbujely socialni stat ma mnoho zakulisi, kde je mozno usetrit. Je znamo, ze kazdy socialni program ma 40% ztratu vlozenych penez. Kde, nebudu rozvadet. O tomto i pan Turner hovori. Tento fenomen je znam. Stat NEUMI hospodarit usporne. A ma-li pod sebou i vsechny ty socialni programy, neni divu z toho velkeho "rozprachu" penez.

Pane Turnere. Premier to neudela. Prece se nenecha zesmesnit. A vsechny ty, co jej podporuji. Mozna tech koblihu bude vic. Uz se tesim!!!!

2 5
možnosti

J81a87n 73P69a92v22l20í68k

25. 3. 2020 16:32

M. Kalousek jako ministr financí v krizi 2008 obstál. Možná v důsledku absence oblbovacího aparátu, kterým disponuje současný premiér, a také v důsledku zbabělosti jeho kolegů, kteří se ho nezastali, se stal obětí enormního množství pomluv.

9 6
možnosti

J45i73ř26í 67F73o19g94e47l

25. 3. 2020 16:29

Příjmy vydělané za konjunktury se konečně daly tam, aby si Češi nepřipadali v Evropě jako největší žebráci.

A pokud je 40 mld pakatel, tak proč se tím vůbec v debatě o mtozpočtu zabývat?

Současný schodek jde především naproti firmám, živnostníkům a rodičům. Řekněte mi, jaká byla těmto subjektům věnována pozornost za poslední ekonomické krize? Prakticky žádná, nechali se napospas. Proto taky následující volby dopadly jak dopadly.

7 0
možnosti

Takze jste si par let nepripadal jako zebrak.... a ted budete ryt usty v zemi.....

Ano, snaha byla nezadluzit tolik zemi.... ted ovsem zacne spendign spree s dluhovou kocovinou na konci.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti

:-).......Kalousek v televizi stálý poradce, nejlepší financ ministr zeměkoule a okolí, (podle zainteresovaných, který to vyhovovalo), zasekl za svého ministrování 670 mlrd. !!! Opravdu odborník ! Co na to říkáte, pane autore? !!!!!!

4 5
možnosti

No rozhodne lepsi, nez vy, kdyz ty jeho deficity neumite ani secist.... je to par cisel.

0 1
možnosti
Foto

Kalousek nám leda tak nechá natisknout a rozeslat složenky (samozřejmě za peníze daňových poplatníků). Ale ten Váš nápad, že si 40 mld někde schoval mě pobavil. ;-D

8 2
možnosti

Krev, pot a slzy? Nebo kobliha, co myslíš, mámo?

2 0
možnosti

Vláda svým způsobem ušetřila - měli jsme i přebytkové rozpočty. Kdybychom měli peníze na účtu, za jak dlouho je sežere inflace?

3 0
možnosti