Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Zcela hloupý a nenávistný canc, plný autorových mindráků a lží. Tato slátanina je obrázkem autorovy lidské ubohosti a absence jakékoliv morálky. V každé krizi se ukazuje lidská povaha nejlépe, ty ses Turnere ukázal jako navídaný zbabělec a bezcharakterní lhář, přesně takový jako ti, z jejichž řad se v dobách nejtěžších stávali zrádci národa.

0 0
možnosti
Foto

M51i57c72h25a64l 87V18l86k

2. 4. 2020 10:02

Zcela mimo. O povodních zde již bylo psáno...

To, že je armáda "zalezlá" není vina armády, ale vlády, resp. krizového štábu, jelikož o pomoc armády většího rozsahu nepožádali. Šéf armády nemá kompetenci sám za sebe poslat vojska na pomoc. Musí mu dát k tomu pokyn vláda.

Že by AZ se neangažovali a byli rádi, že jsou doma taky není pravda, naopak, ti jsou nejvíce rozhořčeni, že nemohou nastoupit na pomoc. Z různých krajů se chtěli sami za sebe organizovat, bez oficiálního povolání do služby, tedy bez nároku na plat a uvolnění ze zaměstnání, ale bylo jim to striktně zakázáno! Tedy mohou pomáhat, ale jako řadoví občané, což taky dělají.

Jste úplně mimo mísu, jen vrháte stín špatným směrem...:-(

2 0
možnosti
Foto

Nikdy byh nečekal, že vám dám karmu. Sice jsem se trošku rozmýšlel při pohledu na tu "pomoc" o povodních, kde jste přestřelil, ale to se stane. Jsem toho názoru, že armádu nemáme. Jen sbor žoldáků, kterým je jedno, jakou mají uniformu a jediné, co je zajímá je přežít ta 3 měsíce na mizi a zinkasovat peníze. A v čele toho stojí ti pupkáči z Kulaťáku, co podobně jako jeden pan generál ještě v listopadu 89 stáli "na stráži socialismu", aby dnes "dýchali pro hvězdy a pruhy".

0 2
možnosti
Foto

Ja vas mam zaskatulkovanyho uz nejakou dobu... a timhle nesmyslem jste se v te skatulce uzamknul...

1 0
možnosti
PL

P35e90t45r 13L95a13n60g15e41r

31. 3. 2020 22:01

Jako, že vám pane Turnere má voják natáhnout rukavice a nasadit roušku?

0 0
možnosti
DR

A vy se divíte když naše současná armáda pro cizí zájmy dělá všechno možné a všude možně, jenom ne to co by měla dělat především a tj. chránit nás samotné?

Čili souhlas, ovšem s výjimkou těch povodní. Tam armáda naopak velmi pomohla.

1 1
možnosti
Foto

J17a98n 31A96n49d70r20l78e

31. 3. 2020 14:45

pokud jsem si ve Vašem článku přečetl to, co jste napsal o armádě během povodní, pak nemám nejmenší důvod Vám věřit cokoli dalšího, může to být stejně sprostá lež. Potřebujete si na vojáky plivnout, tedy si pliváte. Za mne nemá smysl s Vámi diskutovat, proto jen tento jeden příspěvek jako vyjádření názoru.

12 0
možnosti
Foto

Ono s virem se těžko bojuje, bez mikroskopu se do něho netrefíte. Zde jste, pane autore, poněkud mimo mísu.

Pokud dodáte armádě náležitou výzbroj (tzn ochranné obleky, desinfekci, odmořovací a desinfekční kabiny atd.), můžete něco chtít. :-P

6 0
možnosti
BJ

Pane Dvořáku, a co naše vyhlášená protichemická jednotka, ta není vybavená?

0 0
možnosti
Foto

Co říkáte na tuto informaci: https://cz.sputniknews.com/svet/2020033111736255-trump-rusko-vyslalo-do-usa-letadlo-se-zdravotnickym-vybavenim/

Pokud bych odkaz natáhl k Trizuljakovi či Zieglerovi, tak tento příspěvek okamžitě smažou.

0 0
možnosti
Foto

Připomněl jste mi starý vtip se zkoumáním ropovodu. Také by bylo zajímavé zjistit, kterým směrem to letadlo letělo.

Sputnik - Váš zdroj pravdy! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tedy ve válce opravdu nejsme. A když, tak proti hlouposti nás samých. A v tom nám žádná armáda nepomůže. Nebo jako chcete, aby se u vás objevila speciální jednotka s otázkou: Občane, máte nějaký problém?

5 0
možnosti
Foto

A natáhnout u toho závěr, tak jako? To postaví do latě každýho..... ;-D

2 0
možnosti