Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Ještě tedy doplním, pokud se to občanům nebude líbit,, ať si zvolí někoho jiného, kdo koncert Ortelu povolí. :-)

4 1
možnosti
JZ

A hlavně by si to měli vyřešit lidé ze Zlivi. Pokud budou chtít, tak nemusí pana radního příště zvolit. :-)

4 1
možnosti
AN

A74l34e79š 98N81o59v97á91k

13. 8. 2020 16:09

ten dvojí metr je vidět i u jiných umělců. Například Dan Landa a David Matásek byli dřív spoluhráči v kapele Orlík. Zatímco Matásek je hvězdou televizních seriálů, Landovi dodnes jeho orlíkovskou minulost kdekdo připomíná...:-)

9 1
možnosti
Foto

Ale přestaňte kňourat za chlapa. Chlapa. Závodníka, riskantéra, herce emocí, co je sice poněkud pozér, ale řadu věcí nemá zapotřebí mlžit a řadu věcí má srovnanějších a v sobě dávno chlapsky vyřešených...než má nějaký Novák...Landa zrovna Vás nemá fakt zapotřebí. A to z něj až tak na větvi nejsem...

4 5
možnosti
SB

Též si myslím, že je plné právo majitele to neumožnit. Já do svého bytu též pouštím jen někoho.

Ostatně sám bych na ten koncert nešel, ani kdyby koncertovali dvě stě metrů od mého bydliště. Zajímá mě jiná hudba než tato.

Avšak jestliže v Evropě převládne to, před čím Ortel varuje, tak můžete na jakékoli svobodné rozhodování v tomto smyslu zcela zapomenout.

Teď některým lidem Ortel neštymuje do jejich představ demokracie, ale nad celou Evropou visí mnohem větší hrozby.

12 2
možnosti
JZ

Tak ještě jednou, Majitel kulturního domu má právo umožnit kulturní produkce podle svého uvážení a nemusí nikomu nic sdělovat. To je velký rozdíl, kdyby cenzuru nařídil stát a zakázal celoplošně některé divadlo, hudební skupinu apod. Pak by to byla cenzura.

4 2
možnosti
MZ

Tak ještě jednou, mohu jako majitel hospody nebo kulturního domu selektovat hosty dle rasy, politického přesvědčení, náboženství? A nemusím nikomu nic sdělovat?

7 0
možnosti
AN

A18l58e87š 66N65o95v66á38k

13. 8. 2020 15:56

Ortel v tom není sám, zakázali i Leoše Mareše:

„Je sobota a dneska jsme měli vystoupit s Darou Rolins v Depu v Plzni. Právě mi volal můj road manažer, že jemu volal pořadatel dnešní akce a akci zrušil," uvedl mimo jiné hvězdný moderátor v sobotu na svém instagramovém profilu. :-)

1 0
možnosti
MZ

Můžeme propagovat komouše, můžeme propagovat některá náboženství, která jsou spíše za hranou zákona. Můžeme se prsit, jak omezujeme nácky. No jo, ale proč jen nácky? Proč ne komouše? Svoboda je nedělitelná a vyspělá společnost si s pár pitomci musí poradit. A jestliže máme obavu, že neporadí, sami se stáváme nesvobodnými tím, že druhým svobodu ubíráme díky pocitu, co kdyby náhodou..A jednou bude ubírána nám, protože co kdyby náhodou..A vždy platí gausova křivka, ti pitomci tu byli, jsou a budou. Vyspělá společnost má být sebevědomá, umět naslouchat. Pak totiž dokáže sama pitomce eliminovat...No nic, raději to zakážeme, ne? Co kdyby náhodou..

7 0
možnosti
JH

Pořád dokola - Když v únoru 1948, v průběhu převratu, akční výbory zakázaly expedovat Svobodné slovo a Lidovou demokracii, také měli tehdejší" demokrati" vánoce :-)

4 1
možnosti
AN

A34l67e66š 84N95o19v35á21k

13. 8. 2020 15:41

už v srpnu 45 byl jako první odvětví ze všech zestátněn filmový průmysl...:-)

0 0
možnosti
ND

Je to o slovíčkaření, nic víc...

Censura nebo nepovolení... stejný efekt...

6 1
možnosti
Foto

Vy si zase pletete pojmy s dojmy, jak je vaším dobrým zvykem, paní Dubcová. :-/:-)

0 2
možnosti
AN

A92l45e49š 43N30o43v71á69k

13. 8. 2020 15:35

kromě ODS nejsou v zastupitelstvu Zlivu žádné "tradiční" politické strany, pan Kučera, který celou kauzu rozvířil v médiích, je zvolen za "Moderní Zliv"...:-)

0 1
možnosti