Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Cože, pane Turnere, triplex doctor Ondráček že by se měl stydět? A za co jako, prosím ich? Za svou bolševickou víru mladistvé mlátičky z údolí pražských dutých hlav, nebo za to, že nestihl "díky" svému pozdnímu narození prokázat svou bolševickou tvrdost v přípravě politických procesů let padesátých Reicinem, Moučkou, Doubkem, Grebeníčkem, Máchou etc., etc.? Možná by ještě mohl stihnout Kafku, ale to byl ještě jen v hrdlořezské přípravce, lúzr, a oTřešňáka se už Kafka postaral! Tak si, ten zamindrákovaný bolševický lúzr Ondráček, co prosrál svůj čas, rovná své ego ryze soukromou návštěvou v Donbasu, a vítán tam co chucpe představitel České Republiky. Inu, mindrák je prostě sviňa, triplex Doctor nedoctor! Inu, bolševik to do morku kostí, člověk zvláštního ražení! Náš spoluobčan, představitel lidu v Parlamentu ČR. :-Phttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ondracek-poslanec-donecka-republika-ostuda.A190515_152659_domaci_zaz

9 0
možnosti
Foto

Spíše záhadou zůstává, odkud pan Turner nade vší pochybnost ví, že Ondráček je bílým heterosexuálem? I kdyby to sám Ondráček o sobě prohlásil, tak je nutné to brát s rezervou s ohledem na známé metodologické vyhlášení pana Medka, že komunisté lžou, kudy chodí.

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
IP

I67v47o 84P58a50l54i81a86n

24. 9. 2020 19:57

No nevím,zjistil jsem si že mu bylo v době kdy zasahoval na demonstraci 20 let.To jako někoho zavraždil? Kdo nechápe ,co je to služební poměr v minulém režimu,tak tu bude hrdinně proti němu vyskakovat..Byl mladý, možná chtěl honit zločince,ale dostal rozkaz!Komunisty nevolím,ale tato kauza je pro mě honem na čarodějnice.

6 16
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 2
možnosti
VV

Nechapu, jak nekdo muze neco takoveho volit.

Nemela by byt zverejnena jmena jeho volicu i s adresou aby se dalo overit, ze ho nevolili v Rusku?

4 0
možnosti
PB

Á, pán je demokrat a znalec volebního zákona. A neměli by se podle vás jeho voliči rovnou střílet?

2 2
možnosti
Foto

Pokud nemáte odvahu citovat, není jasné, za co by se měl poslanec Ondráček stydět a ani to, proč se myslíte, že je rudým fanatikem.

Pokud vám vadí Donbas, tak by vám měla vadit návštěva vzbouřenecké provincie Tchaj-wan senátorem Vystrčilem a dalšími.

8 26
možnosti
JT

J95a73k19u79b 92T25u65r22e36k

24. 9. 2020 18:09

Možná jste chyběl při dějepisu, ale měl byste vědět, že ČLR Velkého Kormidelníka je odštěpenecká rudá provincie Čankajškovy Číny, dnes s hlavním městem na Tchajwanu.

17 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že tzv. demokrate neustále po někom pozaduji, aby se styděl za svůj politicky názor. Oni sami se stydět nemusejí, neboť jejich osobní názory jsou vždy v souladu s tím, co hlásá propaganda. Proto často své názory mění, podle toho, co média momentálně hlásají.

10 15
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
Foto

Vezmu to trochu obecně. V podstatě se dá s vaším blogem souhlasit, jen je dobré vědět v čem je problém a problém je v demokracii jako takové.

Pokud si myslím, že demokracie je synonymem svobody, tak nemůžu být nikdy konzistentní, pokud neuznám, že ve chvíli, kdy si dostatečné množství lidí zvolí za svého vládce tyrana, tak se musím podřídit a přesto jsem stále stejně "svobodný".

Nastolení demokracie tak ve skutečnosti znamená, že svobodný nikdy nebudu. Teoreticky totiž kdokoliv a kdykoliv ze mne pod tímto systémem může udělat ještě mizernější otroka, než jsem byl doposud, aniž by jediný princip demokracie porušil. Stačí podplatit a indoktrinovat dostatečné množství lidí, a co je nejhorší, tito lidé v žádném případě nemusí být od kosti "zlí". Počet příkladů tohoto jevu jen za období minulého století samotného mluví za vše. Škoda, že si skoro nikdo nevšiml, lépe řečeno, nevyvodil logické závěry.

Každý zastánce "svobody" ve formě demokracie na sebe ve skutečnosti nastavil past ve formě chronického strachu , ze kterého se nedostane dříve, než si uvědomí, že demokracie není symbolem svobody, ale jejím opakem.

12 0
možnosti
JM

Bohužel máte pravdu. I Hitler byl zvolený svobodně a mechanismy, kterými získal, téměř, neomezenou moc byli demokratické. Následky byli katastrofické. Komunistická strana Československa vyhrála taky demokraticky...

Všichni jsou upláceni iluzí, že dojde ke zlepšení anebo aspoň k zachování, jakž-takž, akceptovatelného status quo.

2 0
možnosti
TT

Z posledních třiceti let činnosti pana Ondráčka vyplývá, že pro jeho politickpu budoucnost je zásadní, aby se ani náhodou nezaastyděl. Tvrdý stalinismus a obdiv k mlácení demonstrantů obuškem je to jediné, čím oslovuje svoji voličskou základnu. Teď k tomu možná ještě přibylo panáčkování na Donbasu.

24 2
možnosti
Foto

Bohužel to tak je a bohužel, když Babiš umožnil komunistů držet vládu, dostali takoví lidé funkce a s nimi i moc.

5 0
možnosti