Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P10e34t71r 12S67i77m62a

1. 10. 2020 21:03

Nemuzes za kuzi s jakou se narodis ..ale muzes za to v jakeho cloveka vyrostes ....;-D

5 0
možnosti
LH

Pane Turnere dovolte abych se zeptal - kolik imigrantů jste si vzal do péče a na své útraty? Jen po Praze jich na Václaváku poskakuje pěkná řada, a ti Afričané by se jistě rádi také nechali integrovat nebo by integrovali vás. Zda jsou to také sirotci nevím, ale za dobrý skutek budete odměněn... a to raději nemluvím o těch dvanácti zbývajících. kteří údajně jsou mezi námi. Tož do toho, hrdino našich dnů.

3 0
možnosti
PD

Chybí mi tu blijící smajlík a antikarma.

2 0
možnosti
ZD

Řekněte něco vlastními slovy....

0 0
možnosti
AP

"náramně ho zajímá to, aby nebyl nikdo zvýhodňován na úkor jiných, aby všichni požívali stejnou míru ochrany i pomoci, prostě aby nebyla narušena rovnost." Ale to přesně má ombudsman dělat. To nemá být aktivista typu Šabatová, který "vyrábí utiskování menšin",ale člověk, který pomáhá "aby měli zastání ti, kterých se systém zastat neumí či nechce" bez ohledu, jestli je z majority či menšiny.

15 0
možnosti
GK

A opět ty děti. Máme tady dost svých dětí, které potřebují pomoc, tak nevím proč pomáhat těm co mají tu smůlu a narodili se na ,,špatném" místě.

6 0
možnosti
Foto

Jasně: "mají smůlu - nepomáhat!" Autor to bohužel dobře vystihl.

0 4
možnosti

M47i15r70e23k 29Ř62í53h53a

1. 10. 2020 9:04

Vážený autore, nedávno jsem si na netu pustil rozhovor a Anife Vyskočilovou. Ona jako imigrantka, z muslimské rodiny měla dost jasný názor na migramty které vy obhajujete. Shrnuto, okamžitě je naložit do autobusu/letadla a odvézt tam odkud přitáhli. Kdo se nechce přizpůsobit, chovat slušně a chve tahat z nás jen dávky měl by táhnout. Ti kdo sem migranty vozí a snaží se je tu integrovat to dělají pro peníze nikoli z lásky. Hezky to popsala. Netvrdím, že nemáme pomáhat, ale pravda je taková, že islám je s naší kulturou a naší demokracií neslučitelný a to i v té umírněné formě. A Evropa není nafukovací, Poku budeme důsledne každého vracet, vyšleme jasný signál.Takže souhlasit s vámi vůbec nelze.

23 0
možnosti
JU

Tak jste do toho zase spadl a vypotil jednu z vaších dalších ultrademagogií, za kterou by se nemusel stydět ani nechvalně proslulý pan Horner. "Veřejný ochránce majority, která patrně nejvíce potřebuje zastání ombudsmana" - ano, pan Křeček nesdílí vaši zrůdnou představu, že zastání, podzitivní diskriminace pso. se mají dočkat jen a pouze členové nějaké minority, tím spíše problémové. Prostě nazývá věci pravými jmény, což už se dneska bohužel i díky lidem jako jste vy, nenosí. Varuje před reálným nebezpečím zničení celé společnosti tak, jak ji známe, protože masová migrace rozhodně má ten potenciál západní společnost zcela zničit. Ano, existují určité sociální výdobytky jako je zdravotní péče "zdarma", důchody apod. ale toto může fungovat právě jen tehdy, není-li systém zneužívám zvenčí. Funguje uprostřed nějaké společnosti.

Pominu fakt neustálého zneužívání fráze "utíkání před válkou" (ještě jste se zapomněl srdceryvně rozpovídat o "sirotcích", to by vaší demagogii slušelo, trochu mi to ve vašem článku chybí), je fakt, že nově příchozí jsou bez obalu řečeno příšerní. Není náhodou, že právě tito lidé vytvářejí různá ghetta, že když je někde v nějaké západní zemi hlášeno pobodání, tak je to z velké části jejich práce, to samé platí o útoku automobilem, ženské obřízce, vraždě ze cti, napadání žen za nevhodné oblečení a s pokrytectvím, které západním politikům a bohužel i vám není cizí, nejsou tito lidé na rozdíl od pana Křečka ani schopni věc pojmenovat pravými jmény (o nějakém řešení nelze ani mluvit). Pokud nějaký čin spáchají zlí náckové, tak se politikové předbíhají v tom, kdo je za toto dříve a více odsoudí a vyjádří hluboké znechucení...Tak je to ok, ale jakmile něco podobného spáchají muslimové, najednou pseudohumanisté připomínají 3 opičky se zakrytýma ušima, očima a ústy. A společnost se dále zhoršuje. Pokud se zaměříme třeba jen na Francii, to je jeden případ za druhým. Pobodání - migranti, zapálená katedrála - migrant, zmlácené ženy - migranti,

25 0
možnosti
JU

ubitý řidič - migranti,...a to všechno za poměrně krátkou dobu a...bude hůř. Samozřejmě že ano...a to právě díky lidem jako jste vy a jejich zrůdným nereálným představám. Nechci se tady nějak dlouze rozepisovat (a že je toho dost, co bych k tématu měl ještě říct), takže co říci na závěr? Jste špatný člověk, pane.

13 0
možnosti
JK

J23a76n 96K33o86z97l15e73r

1. 10. 2020 8:20

cela zcestný blog

13 0
možnosti
Foto

Nikoli, zcela zcestný a zbytečný komentář. Já jsem vyjádřil nějaký názor na nějaký problém, se kterým nikdo nemusí souhlasit. Vy jste si jen uboze uplivl.

0 14
možnosti
JD

Vždy rád čtu Vaše blogy a zjišťuji tak, že idealističtí humanisté mají stále, co říct.

Dnes to skoro bylo na karmu (ne, nesouhlasím s Vámi), ale bylo tam pár vět na základě kterých, jsem se rozhodl karmu nedát.

Upřímě řečeno (napsáno) jsem xenofob a xenofobii do jisté míry považuji za zdravou a důležitou pro obranyschopnost. Po událostech okolo BLM se ze mě též pomalu stává rasista.

Ale čtení Vašich příspěvků mě vždy upozorní, že nemám patent na rozum a měl bych se na věci dívat i z jiného úhlu pohledu. Za to Vám děkuji.

Na rozdíl od pana Hornera, Vaše blogy nejsou útočné a jste ochoten své názory a postoje vysvětlit. (To pan Horner má prostě Pravdu a kdo s ním nesouhlasí je nacista a Putinův přisluhovač v jednom.)

Souhlasit s Vámi nikdy nebudu, ale číst Vás budu. A někdy ode mě dostanete i karmu.

7 0
možnosti
Foto

Děkuji , pane Daniši.R^

Aniž bych vám chtěl jakkoli lichotit, příspěvky, jako je ten váš, mě vždy potěší, a to i přesto, že semnou nesouhlasíte. Neočekávám, že se mnou bude většina čtenářů souhlasit, konečně kdyby to tak bylo, tento typ článku by ztrácel smysl. Z určitým odstupem nebudu možná souhlasit ( v dílčích záležitostech) ani sám se sebou. Názorový článek na "žhavé" téma však musí být do určité míry přeexponovaný , aby vyvolal diskusi a nutil k zamyšlení. Pokud se tak stane, což což evidentně není případ všech zdejších diskutérů, tak splnil svůj účel. Mám příjemný pocit, že pro čtenáře jako jste vy určitý smyl měl.

0 0
možnosti

Zdravotní pojištění je založeno na tom, že zdraví jsou povinni být „nespravedlivě“ solidární s nemocnými (včetně těch, kteří si to zavinili sami), stát podporuje všechny ty, kteří se dostatečně nezajistili na stáří, ty kteří nezodpovědně založili rodiny i ty kteří se vlastní vinou stali zdravotně neschopnými se uživit. Nechci spekulovat o tom, jestli je to dobře, nebo špatně, žijeme ale v době a ve společnosti, kde to jinak asi nejde.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758150

Jde to jinak. Podívejte se na stomatologii. Tam se hradí základ a u zbytku platíte. Jinými slovy, kdo se stará o své zuby, je v pohodě. Kdo má zuby jako já a chce skutečně kvalitní péči, vytáhne pár tisíc ročně.

Náš stát se přestává chovat jako civilizovaná evropská země, ale prezentujeme se jako ti vyčůránci, kteří mají na zřeteli jen své vlastní zájmy a své vlastní pohodlí.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758150

Ne. Celé EU je o tom, že se všechny státy rvou o to, co se vybere. Všechny státy se chovají šíleně vyčůraně. Zkuste se podívat třeba na dotace pro francouzské zemědělce. O španělských či polských můžete také debatovat dlouho a kde si co vykopali na úkor druhých.

Co se migrantů týče. Charita je správná a potřebná. Charita má být ale financována soukromými subjekty. Jinak je rozkradená a rozházená. Navíc, pokud se o charitu stará stát, soukromé subjekty na charitu kašlou. Získají dojem, že když se o charitu postará stát, oni mají splněno. A u státu jde o to, že se o ní starají lidé, kteří jí buď chtějí rozkrást a nebo naopak chtějí pomáhat. A pomáhat za peníze ostatních. A za peníze ostatních se krásně pomáhá

12 0
možnosti