Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Křeček dělá práci skvěleR^ důkazem je i to, že není slyšet o žádných kontraverzních kauzách, jak tomu bylo za aktivistky Šabatové. Takže marná snaha i tak má u mne KřečekR^.

A už vůbec nechápu požadavek, že by se měla někomu věnovat nějaká zvýšená pozornost, to je prostě automaticky diskriminace toho, komu věnována není a diskriminaci přece nechceme nebo už ano8-o?

22 0
možnosti
Foto

Asi je třeba si ujasnit co je smyslem ombudsmana. Pokud si myslíte, že je to vyhýbání se kontroverzním kauzám, můžete snadno dospět k tomu, že je úřad ombudsmana zbytečný.

Ombudsman má řešit záležitosti , které se ocitly mino systém, jsou tím pádem vždy kontroverzní. Logicky se to může často týkat jakýchkoli menšin, skupin a jednotlivců, kteří z rozličných důvodů mají jinak těžko řešitelný problém.

Neřekl bych, součástí práce ombudsmana je protimigrační a protislámský aktivismus. Na to stačí Okamura , Konvička jim podobní.

1 3
možnosti
ZD

Ještě k nadpisu. Mohl bych prosím vědět, kdo jsou to ti My nechceme? Vy a kdo ?

8 0
možnosti
DK

Špatné je především řešit problém migrace na úrovni pana Křečka.

Migrace je globální problém, který je třeba globálně řešit, systémově. A to se neděje. Diktát počtu přijatých migrantů - sem to vůbec nemělo dojít. Řešit se mělo v "zemi původu", způsobem přijatelným pro všechny země EU. Jenže to by spousta "podnikatelů" v Evropě přišla o kšeft.

A mohl bych pokračovat - vcelku zbytečně - dál v mých úvahách. Strach z migrantů chápu, těžké je rozlišit ekonomické muslimské cestovatele od těch, kteří pomoc skutečně potřebují.

4 1
možnosti
IS

Přesně naopak, stejně jako turistika je migrace primárně lokální problém míst, kterých se týká. Těžko do hotýlku pro 20 platících vnutíte 1000 neplatících hostů.

Globálně lze řešit právní podmínky a koordinaci odstraňování katastrof. Současný mezinárodní právní rámec je poněkud akademický. Takže funguje jen do chvíle jeho masivního použití v realitě.

1 0
možnosti
ZD

Vašim textem opět pravděpodobně příliš vládnou emoce. Zkuste někde najít rozhovor s panem Krausem starším - bratrem televizně známého baviče. Rozhovor je o generaci těch správných emigrantů, kteří šli za prací a skutečně pracují a jsou platnými součástmi společnosti. V rozhovoru je ale současně nastíněno jak nepřijatelně se chová druhá s třetí generace jejich dětí. Takže mi tady můžete odzdola nahoru vyprávět srdceryvné báchorky, ale osobně se necítím odpovědný za to, kdo se kde a komu narodil a jak žije. A nemíním se do podobného ani míchat svou případnou iniciativou. Nechci, aby moje děti a vnuci trpěli třetí generací těch, kterým budu pomáhat !

13 0
možnosti
Foto

To myslíte vážně ? Já celou dobu čekal kdy přiznáte, že to je parodie. Rád bych vám zaplatil delší dovolenou v JAR ... Hodně by vás to naučilo ...

18 0
možnosti
Foto

Já jsem na JAŘe dovolenou měl :-) a pokud střelbou naslepo narážíte na to, že nemám představu o tom, jak to vypadá v zemích s etnickými problémy, potažmo, což není případ JAR, náboženskými problémy nebo jaké je to v islámském světě, zcela fatálně se mýlíte.

0 1
možnosti
Foto

J33o83s90e69f 95B73á91r39t75a

30. 9. 2020 17:49

Jsem zvědavý, jestli v televizní debatě před volbami objeví otázka: Jak se díváte na migraci? Jsem asi naivní, oni budou radši řešit Covid a nouzový stav.

14 0
možnosti
Foto

Tak jsem se nespletl, televizní debata byla o ničem.

0 0
možnosti
SS

Pletete si pojmy rovnost a rovnoprávnost. U vaší mentální výbavy to je ale nepřekvapuje. Málo znalostí a uvažování, za to větší odhodlání. Ideální občan pro EU.

3 0
možnosti
JJ

J59a83n 76J20e82l76í40n89e82k

30. 9. 2020 17:02

Vážený pane, mluvte za sebe!

11 0
možnosti
ZS

Bože můj, do čeho ́s to duši dal...

(aneb: Turnere, ty jsi fakt totálně mimo)

20 0
možnosti
JB

Pan Turner trumfuje sám sebe. Já se třeba moc těším, až napíše zase něco o zbraních. Člověk se dozví spoustu zajímavých a nových věcí...

1 0
možnosti