Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Vše již bylo řečeno v diskusi a to velmi vyčerpávajícím způsobem, jen bych dodal, že už i dnes je zde poměrně dosti migrantů. A pracují a respektují naše zákony ....pokud vám nestačí info z diskuse, pak doporučují po zlepšení situace v souvislosti s pandemii navštívit Švědsko, či Dánsko a přesvědčit se na vlastní oči, jak jsou tyto země odměnovány za vstřícnou imigr. politiku...budu rád, když o tom následně napíšete.

29 0
možnosti
AT

Docela mě baví, jak obviňujete z paušalizování a přitom šmahem označíte za xenofoba každého, kdo jen upozorní na nějaký nešvar páchaný menšinami.

33 0
možnosti
Foto

A já vůl se lekl, že Křeček fakt něco provedl.

5 0
možnosti
Foto

Nic neprovedl, jen hloupě žvaní

0 18
možnosti
Foto

Osobně nejsem proti přijímání asylantů, myslím, že naše republika je schopna ročně absorbovat desítky tisíc příchozích.

Problém je ovšem jinde.

Nelze však bezhlavě vzít kohokoliv, kdo je vyloven z moře. Drtivá většina těchto migrantů si myslí, že jdou do zázračného světa, který viděli v tv. Jenže tito lidé pro naší společnost velkým přínosem nebudou. Jednak neoplývají vzděláním a obvykle přichází z kulturního okruhu, který je tomu našemu na hony vzdálen,

A kromě toho jejich snaha začlenit se do nového prostředí je mizivá.

Takže ano, přijímat běžence, ale po pečlivém výběru a za jasných podmínek, kdy jejich porušení by bylo důvodem k návratu zpět.

11 1
možnosti

J30a60k36u25b 78Š35o93l35c

30. 9. 2020 13:02

Problém je, že to je teorie a realita je jiná.

10 0
možnosti
Foto

Dnes je ale tolerance interpretována tak, že musíme tolerovat úplně všechno včetně chování těch, kteří nám jdou doslova po krku. Jsme přece tolerantní. Tolerance by měla skončit, tam kde někdo pod záminkou tolerance chce zničit samotný princip tolerance.

30 0
možnosti
AT

Nezlobte se na mě, ale když jde o ožehavá témata migrace nebo menšin, opět jste dokázal, jak lze mnoha slovy neříct vůbec nic Křeček poukázal na konkrétní čin, mimochodem ne ojedinělý, a vy ani náznak řešení, nedejbože odsouzení a přehazujete výhybku k sirotkům a ubohým ženám.

38 0
možnosti
ZZ

Pane Turner, jste odtržen od reality a papouškujete pouze nicneříkající sluníčkářská a pravdoláskařská klišé.

Evropa nemůže pomoci milionům migrantů, kteří chtějí podojit Evropský sociální systém. Je třeba, aby státy, ze kterých tito lidé prchají samy vytvořily podmínky pro jejich zaměstnání a Evropa jim v tom může pomoci - například přesunutím montoven, zrušením dotací do zemědělství v celé EU .... ,ale tato nejjednodušší řešení se zdají sluníčkářům příliš jednoduché a proto je třeba zaměstnat tisíce lidí zbytečnou činností, která má za úkol usnadnit ekonomickým migrantům a převaděčským mafiím, jejich činnost.

:-P:-P:-P

37 0
možnosti
JS

Nevím jestli je pan Turner odtržený od reality. Působí to na mě dojmem, že imigrace je pro něho super kšeft.

2 0
možnosti

Naštěstí v EU existují i soudně uvažující politici. Například čestný předseda CSU a bývalý dlouholetý bavorský premiér Edmund Stoiber:

"Když některé země prohlašují, že nechtějí "pestrou společnost", tak je třeba to akceptovat. Varuji také každého, kdo si myslí, že může většinovým rozhodováním v Bruselu zasahovat do suverénního rozhodování států. Tak se ruinuje evropská idea."

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/bavorsky-expremier-stoiber-islam-k-nemecku-nepatri_356459.html

36 0
možnosti
PB

P43e23t75r 54B40u41r76i27a58n

30. 9. 2020 12:26

Krásná ukázka zbabělého článku plného manipulace a demagogie v přímém přenosu.

Jen pár postřehů (ono je tam toho víc):

-v celém článku pana Křečka necitujete a jeho výrok nevyvracíte face to face, nýbrž začnete jeho sprostým pomlouváním a zesměšňováním a odkaz na nejasné formulace toho co řekl dáte až na konec.

-pikantní jsou vaše přímo lživá tvrzení zde: Moc se nestará o to, aby měli zastání ti, kterých se systém zastat neumí či nechce, ale náramně ho zajímá to, aby nebyl nikdo zvýhodňován na úkor jiných, aby všichni požívali stejnou míru ochrany i pomoci, prostě aby nebyla narušena rovnost....Určitou speciální pozornost potřebují i různé menšiny a specifické skupiny obyvatel, už jenom proto, že příslušníky oněch menšin a skupin se většinou nestali vlastní vinou. Do této skupiny patří i příslušníci jiných etnik a jiné kultury.

Tak pro vaši info, úkol ombudsmana není suplovat lidskoprávní neziskovky zaobírající se menšinami, ale naopak dbát na uplatňování rovnosti v přístupu k veřejným právům. A to ještě v rámci občan versus instituce.

- vaše věta: o zbité francouzské studentce, která se prý provinila tím, že měla krátkou sukni,...je odporná. To slůvko "PRÝ" jste si fakt mohl odpustit, protože zprávu o těchto brutálních útocích přinesl i server na kterém své pomatenosti publikujete, Idnes. Zde: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-napadeni-zena-obleceni-kratasy-utok-soud-podminka-trest-sukne-muzi-kratka-sortky.A200925_110647_zahranicni_pmk

Vy vlastně, jindy takový laciný borec bijící se proti násilí na ženách, zde bagatelizujete a zesměšňujete brutální útoky na bezbranné ženy, protože pro vás migrant bližší Evropana, i kdyby to měla být vaše příbuzná. Opravdu nechutné.

O dalších vašich lžích a urážkách typu: striktní xenofobní odmítání jakékoliv pomoci a zasmrádlá česká kotlinka, nemá cenu ani se rozepisovat.

66 0
možnosti
KT

Kam jste zmizel, s radostí jsem četla vaše články a analýzy.

0 0
možnosti