Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠČ

Konečně rozumný názor!R^

11 1
možnosti
EH

Souhlasím. Je to daň za internet. Kdysi musel novinář přemýšlet, koho osloví, vzít telefon a udělat nějakou aktivitu. Dneska stačí překopírovat facebook nebo twitter. Sebehloupější názory mají stejný prostor jako ty erudované, už jenom pro kliknutí na článek.

Odpůrcům opatření mohu maximálně vzkázat, že kdyby se lidé chovali ohleduplně, neměli bychom zavřené hospody, školy, třicítky na cestách, tisíce paragrafů atd. Jenže pár jájínku určuje chod celé společnosti.

20 2
možnosti
PC

K těm odpůrcům opatření, jak píše p. Hasníková:

Proboha, paní Hasníková a všichni s podobným názorem, že "kdyby se lidé chovali ohleduplně......"! Přestaňte už konečně šířit takové nesmysly a sypat nám běžným lidem popel na hlavu! Je to naprostá demagogie a lež, kterou se nám snaží podsunout právě ti nahoře, aby se zbavili vlastní zodpovědnosti a nás ostatní včetně vás mohli dále bezuzdně šikanovat, omezovat nás, bránit nám normálně žít!

Nad takovými, jako jste vy, si jen mnou ruce a smějí se vám přimo do tváře! To VY jim však poskytujete volné pole pro jejich zvrhlé činy, kdy nám už podruhé zavírají školy, omezují nám zdravotní péči, zakazují nám shromažďovat se, sportovat, kulturně žít atd. Likvidují nás VŠECHNY a pro své vlastní nemalé benefity jdou směle přes mrtvoly!

Kdy to už konečně pochopíte? Až budete totálně odepsáni a budete se jen modlit, abyste raději zemřeli, nežli takto přežívali ?!!

Koho vlastně myslíte těmi jájínky? Ujišťuji vás, ze běžní lidé to určitě NEJSOU, p. Hasníková!

Chci už zase konečně NORMÁLNĚ žít a je škoda každého dne, kdy je mi to těmi nahoře odpíráno.

Jsem přesvědčen a vím jistě, že zdaleka nejsem sám, kdo to tak cítí.

1 4
možnosti