Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na to aby se chránil ,je mi 75 ,nepotřebuji ani vládu ani Babiše. Nějaká opatření ale dělat musí a já zatím nevidím nikoho kdo by to zvládnul výrazně líp. Jestli o někom někdo víte ,napište jméno.

4 10
možnosti

Nechce se mi tu psát asi 200 000 jmen.

8 3
možnosti
TP

Když už tvrdě, tak tvrdě. Já bych zavřel nejen všechna květinářství, ale i hřbitovy a krematoria. Ať se lidi a zamestnanci neshlukují a moc si nevyskakujou! Nikdo nesmí na jiných vydělávat. Nikdo, nech si to všici zapamatujú!!!

2 0
možnosti
ZZ

Podstata vašeho problému je zcela zásadní nechuť dodržovat nařízení, která nedokážete pochopit.

:-):-):-)

3 5
možnosti
RK

Já bych Zdendo řekl, že problém máte vy. Akorát o tom nevíte.

5 4
možnosti
ZZ

Teda nevím kolik květinářství patří Agrofertu, ale u nás ve městě nemá ani jedno !!! Všechny patří normálním místním OSVČ.

:-):-):-)

2 1
možnosti
RK

Chápu Zdendo, že chápání širších souvislostí není úplně vaše silná stránka. Ale jste si jistý, že to některé z těch květinek nedodává čerstvé květiny třeba Flamengo?;-)

6 4
možnosti
MB

Kdyby měl führer síť hračkářství, tak budou otevřené i hračky ... on už by mu Mára pro ten plebs nějakou výmluvu vymyslel

13 2
možnosti
JK

Takhle to vyzní dost krutě, ono když se vydá hafo nařízení a ještě se to překrývá s tím co už je, tak se zmatkům nejde vyhnout. Je teda nepopiratelný fakt, že na jedno smysluplné nařízení je tak 10 úplných nesmyslů a tenhle poměr se časem bohužel nemění. Já ale jsem ochoten na krátký čas unést i kdejakou pitomost, jen mi

KRUCINÁL

řekněte co bude potom. Proč to děláme? Srazí se nějaká čísla? Bude rozvolnění, nebo nekonečné prodlužování jak u nouzového stavu po celý další rok? Co bude?

Vládne nám banda diletantů pomocí praktik StB, jenže na čínskou pomstu žádná složka není. Babiš místo viru zastrašuje nás a zvláště každého ve svém okolí, přesně podle svého sprostého fackovacího manuálu. Kdo má aspoň závit mezi ušima od něho zdrhá a zbylá banda "ustrašených králíčků" jásá nad každou pitomostí, kterou vůdce ráčí vyplodit.

Tahle vláda bude muset udělat ze všech zavřených krámků květinářství, aby se to stíhalo.

Nebo musí vůdce z hrušky dolů. Dřív se z toho nevyhrabeme.

7 2
možnosti
BM

Karma, už jen za to že se stále držíte tématu "antibabiš". Je to "in" a slaboduchým se to líbí. Hezký den

11 13
možnosti
RK

Proto jste taky přišel napsat příspěvek a dát karmu, že?R^

Mistrovství světa ve skoku na vidle 2021 vyhrává pan Bohumír. Gratulujeme ;-DR^

4 4
možnosti
MK

Pane autore nebylo těch blabolů už dost? Nebo se potřebijete na těch pár týdnů vybrečet. A na ty květinárství si vzpomeňte až Vám zemře kamarád, nebo někdo v rodině

4 13
možnosti
JK

Že by měla česká květinářská jednička Flamengo před MDŽ vás ani nenapadlo. Stejně jako to, že každý pohřební ústav umí zajistit květiny podle požadavku, do květinářství nemusíte. Jste cynik, když dokážete i toto použít na obranu vůdce.

7 3
možnosti
Foto

J17a93n 23S53v72a58t91e35k

1. 3. 2021 9:13

Radek Kněžínek napsal:

Kytky na pohřeb se většinou pohodlně objednají přes pohřební služby. V podstatě květinářství v e shopu. Takže zase Babišův kšeft.

====

Tak u věnců máte pravdu, s těmi květinami ne. Bohužel jsme se na podzim naposledy rozloučili s maminkou - kromě věnců (od pohřební služby) jsme tam každý (já i sestra s rodinou) pochopitelně položili květiny (zakoupené v květinářství u krematoria).

Nicméně souhlasím s tím, že když lockdown, pak by měl být co nejdůslednější... největší problém představují (při zavření skol) fabriky, sklady a vůbec všechny společné prostory, kde jsou spolu lidé v dlouhodobém kontaktu...

Nedůsledností docílíme jedině toho, že se v tom budeme plácat stále dál a dál...

Co děláme jinak než okolní státy, když to všude kolem ustupuje, jen u nás to roste? A netvrďte mi, že jsme snad (covidem) vyvolený národ...

3 0
možnosti
RK

Záleží na pohřební službě. U nás to funguje tak, že si objednáte od kytice po věnec. Každý se musel přizpůsobit. Tedy i květinářství by to mohly zvládnout.

3 0
možnosti