Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celé je to od začátku podvod. Nemyslím tím nemoc samotnou, ta existuje a rozhodně je třeba aby o ni lidé věděli a aby dostali informace, jak se individuálně chránit.

Ostatní fašistické nápady omezující svobodu člověka nakládat se svým tělem a majetkem dle svého uvážení, jsou špatné a kontraproduktivní.

3 3
možnosti
VV

Vy jste se do toho slova " fašistické" nejak zamiloval. porad tady s nim hazite kolem sebe. Vite vubec co znamena?

8 1
možnosti
RK

Kytky na pohřeb se většinou pohodlně objednají přes pohřební služby. V podstatě květinářství v e shopu. Takže zase Babišův kšeft.

33 0
možnosti
PK

Nejsem si jistý, zda nepřekročím se psem katastrální území obce...

1 0
možnosti
Foto

:-)R^A já si k témuž ještě nejsem vůbec jistý tím, co udělám, když tu hranici překročím, a nějaká "guma" si na mě vyšlápne. Možná se po více jak třiceti letech podívám do cely předběžného zadržení.

5 2
možnosti
Foto

J19a73n 18Š63i37k

28. 2. 2021 11:54

Zásadní problém je, že opatření nejsou zdůvodněná, jak píšete v úvodu. Například po dvou měsících ministr Havlíček řekl, že prodejny zbraní byly otevřeny, aby si myslivci mohli kupovat střelivo pro odstřel některé lesní zvěře. Je přemnožená a nejde s tím nedělat nic. Proč to neřekl na začátku při vyhlášení opatření? Předpokládám, že by lidi pochopili, že myslivci náboje někde koupit musí. Nevím, jak to funguje, ale v e-shopu se asi dvouhlavňovka koupit nedá. To se týká i zahrádkářských potřeb. Chápu, že pokud člověk bydlí ve městě celý život, nevidí všechny souvislosti, ale teď se stříhají a sází stromky, za chvíli tráva, zelenina. Jsme stále národ zahrádkářů a i oni se významně podílí na rovnováze v přírodě. Když budou méně kvést stromy, bude méně včel, méně úrody, rovnováha se naruší. Není to jen o tom, že nebude med. Zase bez jakéhokoliv vysvětlení. Není se co divit, že potom lidi konspirují, kdo na čem vytříská a z čeho si bere provize. Hezkou neděli

18 0
možnosti
LH

On to o tom strelivu rekl, ale média tlucou neco jineho

6 0
možnosti
MV

nikdo nikoho nemuze zadat o uskromeni, pokud sam neni ochoten uskromnit sve potreby, ale naopak dava jasne najevo, ze jeho se uskromeni tykat nebude (otevreny provozy jeho fabrik a napriklad kvetinarstvi, cestovani po svete jeho rodiny, atd. atd)

24 1
možnosti
Foto

je to bohužel tak

2 0
možnosti
JP

J59a20n 43P74a23v16l67i47š

28. 2. 2021 11:47

Asi proto,jelikož 8.březen je svátek MDŽ,tak abych měl kde koupit kytku.

0 4
možnosti
Foto

:-) ještě před tím je 3. březen mezinárodním dnem divoké přírody a my nemůžeme z katastru obce do divoké přírody. :-)

2 0
možnosti
Foto

Nejsem si jistý, jestli je v dnešní době nějaká výhra mít květinářství. Zákazníků minimum, vždyť nejsou akce oslavy a pod.. A patrně díky otevření nedosáhnou na podpory.

0 0
možnosti
Foto

..asi vůbec nejde o květinářství

0 1
možnosti
JL

Tým vládních epidemiologů ve spolupráci s botaniky z Pražské botanické zahrady objevili nečekanou schopnost viru COVID-19, a to nakazit mimo lidí i některé druhy z říše rostlin. První zasaženou květinou v České republice se stal narcis.R^

7 0
možnosti
VV

Myslim, ze mu krivdite. Je sice ministerskym predsedou, ale za provazky taha nekdo uplne jiny.

0 0
možnosti
Foto

Z článku, na rozdíl od jeho nadpisu by mělo být patrné, že to není jen o premiérovi. O všem o "iluminátech" to také není:-)

2 0
možnosti
JK

Napsal jste to velmi dobře a jsem rád, že už nenabádáte k dodržování i nesmyslných opatření. R^

18 0
možnosti
Foto

Děkuji, i určitá občanská loajalita má své meze

1 0
možnosti