Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80e35t54r 14S76k53á66c67e83l

22. 3. 2021 23:12

Ludvík Vaculík, spisovatel, na adresu všech příchozích odjinud (lhostejno jakého vyznání či barvy pleti, všichni jsme Božím stvořením, Jeho děti!) napsal, že

"jdou to tam zmrvit". V jediném případě to ve sportu neplatí, a to když naši chlapci v Kanadě předvádí, jak pěkná je česká hra zvaná hokej, že?

0 0
možnosti

P78e53t86r 90S84k46á24c71e62l

22. 3. 2021 23:12

V tom jediném případě s panem Vaculíkem nesouhlasím.

0 0
možnosti

Britský fotbal a skotský fotbal je jako nebe a dudy. Britové jsou profíci a hrají sice tvrdě, ale ne zákeřně. Zrovna dnešní trenér Skotů odehrál sposu zápasů fér. Sjotové téměř vždy doháněli svoji slabší techniku fauly.

0 0
možnosti

Britský fotbal tvoří ve velké míře cizinci, proti tomu anglický nároďák už léta žádný zázrak. Přiznám se, že obdiv k ostrovnímu fotbalu jsem získal tak před 50-60 lety koukáním na šoty v tehdejší ČST - Branky, body, vteřiny. Myslel jsem si naivně že ty 2,3 ukázané akce či přihrávky, pasy tam praktikují celých 90 minut:-)

0 0
možnosti

Při kouknutí na soupisku je to jasné. Jaký že ostrovní fotbal?

1 0
možnosti

J55a11n 64M14i79k17e27š

20. 3. 2021 14:05

tak už i sluníčkář turner si všiml, že black lives matter zašlo příliš daleko...

5 0
možnosti

J52i49ř74í 13D45e17š30t

20. 3. 2021 10:28

Plánované napadeni Kúdely na dopingové kontrole je už říše gangsterský filmů8-o. Jsem zvědavý jak to bude na Arsenalu.

0 0
možnosti

Vůbec by mě zajímalo, kde se v České kotlině vzal ten bezmezný obdiv a láska k "anglickému" fotbalu. Nejen mezi fandy, ale i mezi kopačkami...

"a koho byste si přáli do dalšího kola?... určitě tým z Anglie".

Vůbec se Češi mají tak nějak tendenci se ztotožňovat s Anglií. I co se "anglického humoru týče".

Pokud si někdo přeje být Angličanem, ať to řekne to na rovinu.

0 0
možnosti

P68e54t81r 87S49k93á69c46e52l

22. 3. 2021 23:15

Podobné je to v hokeji, když někdo obdivuje kanadský hokej. Kanadský hokej dostává od našich hokejistů na frak, tak proč ho obdivovat, když nevítězí nad chytrým, tedy krásným hokejem v podání našich chlapců? Josef Černý v roce 2008 vyzval všechny v Čro Brno - hrajme náš hokej, ten vyhrává!

0 0
možnosti
Foto

Tak se vsim ohledne hry se da samozrejme souhlasit ... Bohuzel ale cele to kazi fakt, ze moralne ted Slavia padla zrejme jeste nize, po te serii zbabelych lzi .. skoda

0 5
možnosti

Vy jste slyšel, co Kúdela řekl? Byl jste tam? Vy jste snad alter ego Kamary?

1 0
možnosti

Vám karmu dávám málokdy, ale tentokrát ji ode mne máte.

Nejméně pochopitelné je pro mne jednání slavného trenéra po zápase. Jsou zde dva důvody pro to menší pochopení z mé strany:

1) Trenér by měl být schopen většího sebeovládání než hráči proto, že je starší a sebeovládání roste s věkem.

2) Trenér by měl být schopen většího sebeovládání než hráči navíc ještě proto, že hráčů potřebuje tým na soupisku kolem třiceti, ale trenéra jen jednoho, a tudíž je možnost většího výběru podle všech kritérií, tedy i podle sebeovládání.

3) Tisková konference probíhá až po zápase, kdy už je možné se podívat třeba i na záznam sporných momentů. Hráč na hřišti nebo trenér na lavičce nemusel vidět surovost spáchanou někým z jeho týmu proti hráčům soupeře, a tak si může v danou chvíli myslet, že reakce protihráče je bezdůvodná. Na tiskové konferenci už však ví i to, co v danou chvíli nevěděl.

4) Ztráta sebeovládání při okamžité reakci ve vypjaté situaci je do určité míry pochopitelná, ale po několika desítkách minut už by ta hlava měla bnýát přeci jenom chladnější.

Jediné, v čem s vámi nesouhlasím, je to, že ztrácíte iluze o ostrovním fotbalu. Ty já už dávno nemám, a tudíž je nemohu ztrácet.

Ale tohle je jediná má výhrada k vašemu blogu a ta je natolik nepodstatná, že na udělení karmy nic nemění.

9 1
možnosti

Zastavím se jen u bodu 1): Proč by měl být ten, kdo je starší, schopen většího sebeovládání? Skutečně věříte, že sebeovládání je úměrné věku? Takže si lidé v odpovědnosti za své chování nejsou rovni?

0 1
možnosti

A při tom je podle mě řešení jednoduché...křivé nařknutí z rasismu, stejně vysoké tresty jako za rasismus. To samé se znásilněním a křivým obviněním ze znásilnění.....

3 0
možnosti
Foto

Bohuzel jiz tato moznost padla

0 1
možnosti

Proti gustu ..., ale starý dobrý ( leč poněkuď stereotypní ) ostrovní fotbal odešel do věčných lovišť už někdy v devadesátých letech, co se první anglická divize otevřela světu a vytvořila ten svůj současný cirkus ( se kterým šel rapidně dolů třeba ten zmiňovaný skotský fotbal ).

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS