Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Doba přeje barvoslepým

1 0
možnosti
JK
Foto

Karma, stejným způsobem jsem vystřízlivěla z obdivu ke Kanadskému hokeji po MS ve Finsku, kdy napadli naše hráče.

7 0
možnosti

UEFA delegovala rozhodčí kteří od začátku zápas absolutně nezvládali a kdy po 25 min. Glasgow už měl hrát minimálně v 10.Zápas vygradoval nádherným druhým golem kdy už měl být zápas dávno ukončeny pro nedostatek hráčů soupeře.Hrači Slavie na hřišti ještě dlouho po zápase slavily na ploše a mstitelé za účasti činovníku UEFY a pořadatelů čekaly na hráče Slavie na chodbě aby pomstily to co potrestal rozhodčí žlutou kartou. Napadení hráče Slavie bylo naplánované a mimo sportovní utkaní a je nutné je trestně stíhat.

14 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně nicméně mám hlavně obavu o Kolářovo zdraví. Snad se z toho brzy dostane a ve finále proti Manchesteru United už bude moci nastoupit

6 0
možnosti

J42a61k11u71b 78Š35o57l97c

19. 3. 2021 15:02

Dlouho jsem zde nebyl a asi u vás nastal nějaký myšlenkový posun. Černý rasismus samozřejmě nic pozitivního nepřinese, jaké žádné extremistické hnutí.

Je příznačné pro tuto dobu, že se neřeší napadení Kúdely po zápase, ale řeší se nějaký neprůkazný výrok. Pokud přijde nějaké podivné rozhodnutí UEFA, bude to jenom další polínko pro rasismus, pro proti Bruselu atd.

7 0
možnosti
JP

sudí tragéd a takhle to dopadlo

5 0
možnosti
JP

Mohu jen souhlasit. Rasismus vždy byl, je a bude nechutné svinstvo. A hledání záminek pro “pálení čarodejnic” úplně úplně to samé. A jak je bohužel jasné, celé slavné BLM vede a povede pouze k vykopávání příkopů mezi příslušníky různých etnik a opětovnému nárůstu rasismu. :(

13 0
možnosti
PK

.....to se vám popravdě ani trochu nedivím, bo metodika pana Gerárda...když nevyhraješ dej mu přes drˇku a pak zaplav media "spravedlivou žalobou"....jen se divím, že už v Praze nebyli divoši z východu obviněni z čehokoliv, ......no vlastně zde byl výsledek přijatelný......

2 1
možnosti

Pochopení pro BLM ? To by stálo za samostatný blog !

0 0
možnosti
Foto

Když zalistuje, tak jich na mém blogu pár najdete, ale nic senzačního nečekejte. Dozvíte se jen, že rasová rovnost by měla být samozřejmostí a zneužívání těchto principů je velký problém, což se názorně ukazuje i ve fotbale.

0 0
možnosti
Foto

A ostrovy jsme dostali zas. Arsenal.:-)

0 0
možnosti
Foto

Už je to trochu emotivní, ale Slavia jako trojnásobný kat britského fotbalu by se mi hodně líbila. No, teoreticky by mohla být pak i čtyřnásobný, ještě může být ve hře v semifinále Manchester.

3 0
možnosti