Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Oběma padají preference a bojí se že nevydrží do voleb.

0 0
možnosti
Foto

Současný stav je dán hlavně tím, že se Babišovi nechce od válu...

Zeman v podstatě nařizuje Babišovi co má dělat, protože ten chce po volbách sestavovat vládu (Zeman mu to svěří, pokud bude hodný, navzdory volebnímu výsledku)

Jsem docela zvědavý, jestli jsou na sebe voliči Zemana hrdí, když vidí co je to za tvora...

6 0
možnosti
JS

Tak s bavením si může vládní koalice s opozicí podat ruce, takže tu máme obrovský problém, není koho volit, ten úpadek politiky je celoplošný s tím, že někteří k tomu ještě přidávají rudozelenou, jako nadstandard. Takže zlepšení po volbách nečekám ani náhodou, spíše se obávám ještě většího zhoršení a tak mám velkou obavu, aby jsme nevzpomínali na současnou vládu tak, jak vzpomínáme na zatracovaného Vojtěcha.

4 6
možnosti
RK

Určitě. Bude ti chybět Faltýnkova a hradní mafie, která se pakuje za bílého dne?8-o

5 0
možnosti
Foto

No, osobně si myslím, (decko bílého mám ještě před sebou :-) ), že ve vedení státu bych raději viděl bohatého kapitalistu než levicového anarchistu. Ale možná mám špatný vkus. ;-D

13 5
možnosti
ZD

Souhlas i s jeho kostlivci ve skříni.

0 0
možnosti
JN

To chce klid a nohy v teple. Pokud by se volilo podle posledního průzkumu, babišovo peklo by pro Vás skončilo. Vlády by se ujala tzv. "bruselská pětka". Levicově progresivní Piráti, dnes už rádoby pravicová ODS a tři trpaslíci. Ale hlavně pět předsedů s egem jako hrom, pět předsedů, kteří jsou schopni denně vydat desítky jedovatých prohlášení, že by lecjaká zmije záviděla. Hádejte jak dlouho jim to vydrží?

Takže jasně, že by byl pro ČR super šikovnější předseda vlády, vůbec lepší vláda ... ale nejsem si jist, že to tak opravdu bude.

10 4
možnosti
DR

Nebaví. A proto už se těšíme na tu politickou estrádu pod vedením Bartoše,Rakušana nebo Fialy. ;-D

12 2
možnosti
JN

no, to bude teprve průser:-(

2 0
možnosti
JP

Potrefená husa se vždycky ozve. (. 55196 - 16:31)

0 0
možnosti
JP

Potrefená husa se vždycky ozve. (55196 - 16:32)

0 0
možnosti
ZD

Oceňoval jsem Vaše články o zvířatech. Jak se pustíte do politiky začnou se vylévat kýble čehosi .... ! Rád bych se Vás zeptal, jestli podobné psaní přináší alespoň úlevu? Rozhodně to dobré náladě čtenářů ̈, či poučení neprospěje a za léta zveřejňování podobných výlevů se kvůli nim nepohnul ani lístek trávy. Tak proč - že by jenom ta úleva ? Nebo plusy stejně laděných postav? Nezapomeňte, že se život chová jako magnet a co vysíláte se na Vás současně lepí!

Politika je dokonalá v jedné věci. Umí dokonale oddělit skutečnou podstatu od následné presentace. A tak stojíte v jedné řadě s těmi, kteří naskakují a startují na první našlápnutí kteréhokoliv titulku. Navíc otázka v úvodu Vašeho článku - jak může, nebo mohla, někoho bavit politika? Nikdo, kromě zúčastněných neví o podstatě dění a nejméně polovina času politiků se zaobírá následnou presentací a co kdo kdy následně řekne.

Takže pokud nejsme přímými účastníky těch jednání a nevidíme jim "pod sukni" stáváme se jen loutkami titulků lačných novinářských poskoků. O pravé podstatě toho co se doopravdy dělo se většinou opatrně dozvídáme až po letech a kdoví jak do hloubky.

Také se rozčilujete nad volbami a úlohou voličů. Jak (jsme)mohli volit jinak, když se nabízelo a nabízí jedno a to samé zboží.

Život má víc vrstev než jen ty, kterými se pravidelně zaobíráte. Nezapomeňte na ten magnetismus! Funguje - vím osobně.

7 4
možnosti
Foto

Snažíte se naznačit, že všechno naše povědomí o politice vytvářejí špatní novináři.

Co ale říkáte na to, když se politik nezdráhá lhát v přímém přenosu na televizních obrazovkách? Přísahá, má pláč na krajíčku nebo používá vulgární slova, případně neumí ani po tolika letech česky?

A vy byste chtěl být přímým účastníkem jednání např.vlády? Já ne.

Ani tak si nepřipadám jako loutka.

1 0
možnosti
DN

Bohužel v politice se stále více a více objevují rychlokvašky, které nemají žádné politicko-diplomatické vzdělání. Myslím tím , že doba velkých politiků typu : Churchill, Kissinger, Železná lady.... je pryč. Tato nová generace politiků /všude- EU+Amerika.../ neumí dělat politiku typu: consensus. Pouze mají velmi konfrontační chování. Změna ministrů - často i jejich veletoče různými ministerstvy - je mimo moje chápání. Je to jako kdyby primář na gynekologie neuspěl, tak ho obratem uděláme primářem kardiologie. V praxi by to tedy neslo, v politice nyní jev častý. Bohužel, asi naše vyspělá civilizace zaniká svojí vlastní zdegenerovaností / viz v historii antický Řím/.

3 0
možnosti