Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený autore, domnívám se, že pokud máte nějaké informace, že někdo koná něco v rozporu se zákonem, je vhodné požádat o řešení příslušné orgány.

7 5
možnosti
Foto

Už jsem informoval Lidové milice, oni vás to neřekli?:-)

0 0
možnosti
FL

Tady je vysvětlení, jak to bylo s tou ochrankou, že to nebylo na její přání a vůbec další zajímavé info k situaci.

https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/106474/lipovska-ma-zjisteni-presahuji-ceskou-televizi-a-zasahuji-do-roviny-bezpecnosti-statu.html

3 5
možnosti
TP

Rozhovor jsem pečlivě pročetl. Paní Lipovská dělá všechno pro to, aby se udělala lepší, ale její vyjádření má logické trhliny. Její osobní účast nebyla nutná, mohla vše předložit online, z bezpečného místa. Vypadá že o IT bezpečnosti nemá příliš povědomí a protože ví, že 99% zbylých lidí také ne, může tvrdit, co chce. Mne osobně nepřesvědčila a pokud už o něčem, tak o tom, že se hraje nějaká větší hra a ona hraje roli, kterou jí někdo určil.

8 1
možnosti
JZ

Já mohu zodpovědně a pravdivě prohlásit, že Hanu Lipovskou v žádném případě zabít nehodlám. ;-D A teď vážně. Já s Hanou Lipovskou v mnohém nesouhlasím, ale vulgární vyjádření Tomáše Etzlera jsou za hranou. Rv

9 1
možnosti
Foto

Nehodláte, ale co v náhlém pohnutí mysli? Já ji jen slyšel ... :-)

2 4
možnosti
Foto

:-)Pokud jsem správně pochopil tu život ohrožující situaci na Kavkách, tak účastníci jednání jsou mimo podezření, neboť ochranka na chodbě by paní Lipovské byla sotva co platná, kdyby někdo z přítomných tasil. V ostatních prostorách budovy si ale jmenovaná nemohla být nikým jistá. Takže podezřelých jsou hejna.

2 2
možnosti
Foto

Obzvláště podezřelý je prý jeden z kameramanů, nedávno byl v New Yorku a prý dokonce umí anglicky... A ještě ke všemu nepoužívá kameru vyrobenou v SSSR.

0 0
možnosti
JP

V dnešní době politici, státní struktury i mocní ukazují, že lze nerespektovat zákon, smlouvy apod. Pokud paní Lipovská poukazuje na nerespektování zákona, smluv, nesrovnalostí, není na tom nic špatného. Nemusíme si domýšlet v koho je to zájmu. Dodržování pravidel hry je obecný zájem, jinak to můžeme rozpustit. Nemá to smysl...

8 4
možnosti
DP

A na co poukázala paní Lipovská? Našla školení za 115 tisíc... Vždyť to je legrační.

0 0
možnosti

M12a10r50t89i12n 94Š26u92l98c

10. 4. 2021 12:07

No také si myslím, že u nás se nezabijí.

Ale bránění vstupu na nějakou akci či do budovy rozvášněným davem, pokřikování, házení rajčat a vajíček či plivance nám už nejsou úplně cizí.

Když se i představitelé "pravdy a lásky", resp. "elita národa" uchyluje k vámi zmiňovanému výrazivu, což teprve obyčejní lidé natož lůza, když vycítí, že je to povolené a dokonce jako jakýsi výraz příslušnosti k "lepšolidem", kopnout si do veřejně zostouzené osoby. Vždyť i taková dáma jako byla Věra Galatíková si kdysi neodpustila plivnout skutečnou slinu na tehdejší ohrožení nezávislosti ČT a nepřítele č.1 Janu Bobošíkovou.

Inu herci a umělci jsou emotivní ..a hlavně mají svoje existenční zájmy a dlouhodobě pěstované vztahy v ČT. Takže, když dostanou zevnitř ČT signály, že je potřeba s něčím píchnout (aby náhodou nedošlo k nějakým změnám), rádi, iniciativně a dokonce se skutečným strachem přichvátají na pomoc.. včetně svojí možnosti sebou strhnou dav.

Nevím, jak je to s panem Dvořákem. Osobně jsem v těchto kauzách vždy velmi zdrženlivý, protože vím, že vytržení určitých skutečností a jejich skládání do podezřelých souvislostí ještě nic neznamená. Naopak mi vadí, jak mají lidé hned "jasno". Ale nemohu nevidět to rozdělení společnosti (nejen v tomto případě) na "odsouzeníhodné" a "nedotknutelné".

Prostě ochranku tu v určitých situacích dostává kde kdo, o míře těch výhrůžek vůči Lipovské zřejmě nelze pochybovat, jakož lze očekávat, že se může prodírat operativně svolávanými hloučky demonstrantů, kteří ji budou bránit ve vstupu semhle nebo támhle.

8 8
možnosti
Foto

Možná byste mohl psát detektivky.

Tahle zápletka k tomu přímo svádí.

A když si přečtete rozhovor p.Lipovské v Reflexu, hned je všechno jasnější...

0 0
možnosti
RK

R62u83d61o53l88f 26K64o16n61c

10. 4. 2021 11:05

• V každej organizácii je vždy aspoň jedna osoba, ktorá vie, o čo ide. A logika darebákov : túto treba nájsť a za/odstreliť...

3 3
možnosti
Foto

priznám sa, že som nejako zmätený, neviem koho kým myslíte

1 0
možnosti
JH

Jste na tu paní alergickej... a co dál?:-(

11 13
možnosti
Foto

kdybych měl kritizovat každého veřejně činného člověka, na kterého jsem alergický, protože se chová v rozporu s tím, co má z titulu své funkce dělat a nedodržuje pravidla, nedělal bych nic jiného. Paní Lipovská si ale díky své hlouposti spojené s neomaleností prostě aktuálně naběhla , a to rozhodně nejen u mě.

18 4
možnosti
Foto

Kontrolovat hospodaření ČT včetně možných střetů zájmů je bohulibá činnost, ale je to vzhledem k velikosti této organizace práce pro auditorskou firmu, a pokud má někdo důvodná podezření na spáchání trestných činů, je třeba to řešit prostřednictvím Policie ČR.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768852

Pokud vím, tak Lipovská ve své motivační řeči před Parlamentem ČR slibovala účinnou a přesnou kontrolu hospodaření ČT. Pokud je to tak, jak uvádíte, měli ji už poslanci PČR upozornit, že na tuto kontrolu mají jiné nástroje. Nicméně RRTV je kontrolní orgán obecně, pokud některý její člen vznáší požadavky na vysvětlení účetních nesrovnalostí, nevidím v tom nic špatného a tím, že se Lipovské vysvětlení nedostává, je zřejmé, že na nich něco bude. A pokud narazí na zásadní nesrovnalosti v hospodaření, určitě dojde i na nezávislý mimořádný audit a i tu Policii ČR, kterou tolik vzýváte. Zatím je to tak, že Šarapatka + X finančně závislých na ČT spustí řev a nejnověji i sprosté urážky kdykoli, kdy se nějaké nesrovnalosti, či jen požadavek na vysvětlení, vynoří.

27 10
možnosti
TP

Dal jsem vám plus, přesto ještě musím něco dodat. Neznám práci pana Dvořáka, nevím, jestli je v ČT binec, nebo není. Ale nepřijde vám divné a až zoufalé, přijít s pochybením ve výši 150 tis., kdy mělo dojít ke střetu zájmů? Vztaženo k rozpočtu ČT. Nevím, jestli paní Lipovská přišla i s něčím dalším. Např. jestli dané školení provádí i někdo jiný, jestli byla cena školení přestřelená apod. Já to zatím vnímám jako zoufalou snahu něco najít, něčeho se chytit. A jestli je školení a střet zájmů v hodnotě 150 tis. jediný problém ČT, na který může poukázat, tak je to pro mě skvělé a beru to jako úspěšně řízenou organizaci.

10 0
možnosti
LV

Bobošíková se buď mstí za to, že není ředitelkou, nebo zavětřila poslední šanci ředitelkou se stát. Lipovská je je jen za užitečného mamlase.

22 10
možnosti
Foto

:-)R^Ano, myslím si "Bobo" je tak neuvěřitelně ambiciózní žena, že dokud bude dýchat, bude se neustále někde angažovat a někam cpát. Myslím, že je jí asi docela jedno s čím, s kým a za koho.

14 3
možnosti