Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.Pokud zde za svobodu a demokracii bojuje Bobošíková a partička ruskočínských vlastencu hrající si na velké katolíky vedených Ovčáckému a komunisté s Okamurou je to opravdu komické.Mene komické už je,že tato skupina je natolik silná,že prosadila za pomoci ANO své lidi do Řady ČT.Tekl bych,že celá ta komedie skončí s koncem Zemana a Babiše...těch pár měsíců to ještě musíme vydržet.Mlady Klaus už to zabalil a postupně tak skončí I spousta dalších včetně že hysterické slečny,která v životě nepracovala...

27 14
možnosti
Foto

R^:-)Vidím to také tak. Tady prostě vznikla garnitura lidí, kteří po vzoru prezidenta a premiéra kašlou na nějaké normy , etiku a soudnost, ale prostě si chtějí prosadit to své, protože se o to díky aktuálnímu klimatu pokoušet mohou. Ta hrozba tu bude vždy, i když výše zmínění skončí v propadlišti dějin, ale my bychom měli dbát na to, aby ti, co získají moc po nich, měli zábrany a existovali mechanismy, jak je držet na uzdě.

8 6
možnosti
FL

"Podstatné je asi to, že Radu ČT se někdo snaží „provozovat“ v rozporu se zákonem, etikou i zdravým rozumem" - Kolik lidí si to myslí a já jenom žasnu jak dokáží být tak "mimo", celkem i inteligentní lidé, jako třeba Kalousek. Petici podepsal i Grygar, ale tam myslím, že ani nevěděl o co jde. Aby si lidi udělali o Lipovské jasno, k tomu jim úplně stačilo "s kým se stýká" a jejich zjednodušené vidění světa jim pak dalo, že tím pádem je jejich loutka. Moc jim do toho sice nezapadá, že jí vlastně nominovala církev, ale proč by si úvahy komplikovali? Odbočím: Jedna firma si najala firmu mojí sestry, aby jim provedla audit hospodaření, ukládal jim to zákon. Když pak začala objevovat nesrovnalosti, tak se zhrozili: "My jsme ale nechtěli abyste něco takového našla". Podobně to vidím s Lipovskou. Ujala se funkce a svoji roli plní jak nejlépe umí. Při důkladných kontrolách pak odhalovala nesrovnalosti a lidi nedokáží pochopit, že je tahá na světlo jenom protože je našla. "Musí v tom být spiknutí".

14 6
možnosti
Foto

Jeden Duka církev nedělá.

4 0
možnosti
JK

Na čtení blogu jsem už v pátek večer líný, ale nadpis nemá chybu, to myslím bez ironie.

0 0
možnosti
Foto

Zdá se, že pro vnitro jsou životy zaměstnanců ČT bezvýznamné, když H. L. potřebovala ochranu i v budově na Kavkách. Pravda ovšem je, že nevíme, zda vnitro počítalo s možným střelcem, případně granátníkem, nebo zda jí někdo vyhrožoval, že na ni plivne jedovatou slinu. V době pandemie by to ohrožením být mohlo. Ale ať už jí hrozí cokoli, rozhodně je moc a moc statečná a pracovitá, když nezvolila možnost jednání on line a ani nepožádala své podporovatele, aby ji ukryli v již vyzkoušené Dubaji.

4 5
možnosti
Foto

:-)R^ Řekl bych taková Anna proletářka zkřížená s Maruškou Kudeříkovou.

8 4
možnosti
ND

Nevím jestli je to boj dvou, nebo více skupin, ale má to hodně bojových znaků, které jsou různě podporovány vyššími patry.

Normální člověk však těžko pochopí jak může jedna Lipovská zlikvidovat ředitele a partu zacementovaných umělců a zpravodajců.

Jestliže má pan ředitel nějaké máslo na hlavě nechť ho vysvětlí a jestliže je hospodaření televize v průšvihu, nechť se to ukáže.

Přijde mi směšný když se lidi mimo skupiny bojovníků staví na jednu či druhou stranu. Tady jde přeci o to, aby byla naše vaše televize v pořádku a taky za naše peníze produkovala nové programy a ne, aby šla větší suma z těch peněz místo na tvorbu na platy a odměny. A to my nevíme jak to je a někdo a kdo tedy? by to měl zjistit.

17 4
možnosti
Foto

Když mafie někoho zacementuje (což je oblíbená metoda) likvidace tím, domnívám se, bývá shledána dostatečnou. Sice existuje pojem přezabití (overkill), ale to jsou úplně jiné příběhy.

3 1
možnosti
VB

Rozruch, který vyvolali dva neinformovaní policisté stojící na chodbě, je minimálně pozoruhodný. Nešli zatknout ředitele ČT, nepřišli zabavovat nějaké dokumenty, přesto vyvolali hysterickou reakci ČT. Jaké ohrožení svobody představovali? Nebo někomu vadí, že paní Lipovská má ochranku? Lidový soud má rozhodnout, zda ji potřebuje nebo ne? Má vyhrožování paní Lipovské ji zabránit v práci?

32 11
možnosti
TP

Vy pustíte domu každého, kdo se objeví u vašich dveří a řekne, že je policista?

8 6
možnosti