Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A56l29e35š 71N35o89v52á87k

20. 4. 2021 15:09

to muselo dát práci... a přitom taková blbost :-)

4 8
možnosti
Foto

I na blbosti je třeba si dát záležet, z čehož by si měli vzít příklad zvláště blogoví diskutéři. Tedy nechtějí-li vypadat jako pitomci, měli by své názory podpořit nějakými argumenty.:-)

7 1
možnosti
VV

Ti dva posledni prezidenti jsou opravdu ostudou, kterou si tento narod nezaslouzi. Vsichni co tohoto volili by si meli sypat popel na hlavu.

17 2
možnosti
Foto

Hlavně, že Havel byl terno.

6 10
možnosti
PK

Týden je relativně dlouhá doba, a moudrý stařec asi ví co dělá a třeba nás čeká další překvapení na Prima CNN. Mě dnes překvapil VSZ Pavel Zeman prohlášením, že je rozdílný výklad politiků a policie, bo ta to nešetří jako akt terorismu (viz dnešní Seznam.cz). A tak za týden už může být vše jinak, změna je přece život a ten teče jako voda.....

6 0
možnosti
Foto

R^ Mám trochu obavu, že to celé, jak to tak u nás bývá, vyšumí do ztracena. Pravda bude zrelativizována, lži prohlášeny za nepřesnosti a chyby , ať už číkoli, budou prezentovány jako nevyhnutelná politická rozhodnutí.

Politické změny ovlivní jen volby, ne politická odpovědnost, a fyzicky, duševně i morálně nemocný stařec v klidu doprezidentuje.

5 3
možnosti
MV

uz dopredu dokazeme odhadnout, jak Zeman promluvi.

ne, ze by nas to tesilo, ale alespon neprekvapi

i podle meho nazoru je napis "velezrada" na palace Hradu adekvatni situaci kolem "naseho" prezidenta

25 4
možnosti
JK

Nikdy by Miloš nesehnal tolik skutečných Čechů, jako když by vyhlásil, že chce pomoci při balení (rusáci a číňani se nepočítají).

Zeman zabrzdil rychlou reakci spojenců, celá naše politická reprezentace, všechny její složky, měly razantně požadovat odvetné kroky na úrovni EU a NATO, pak by nám spojenci vyhověli. Co ale od nás slyší, nesmělí návrh Hamáčka, který v začátku jaksi zapadl a to je vše. Žádný dokument, žádné prohlášení ústavních činitelů. Vzpomínáte si jak rychle udělali prohlášení ústavních činitelů, když se omlouvali Číně už nevím za co. Velvyslanci v západních zemích sedí na zadku a mají běhat po kontaktech a vyžadovat ráznou odpověď, přesně to dělali Britové po útoku v Salisbury.

Jesli se podaří soukromému sanatoriu v Lánech dát trochu do kupy Hradní trosku, tak uslyšíme přesně to na co mu celý týden zde i jinde připravují půdu ruští trolové a jak začne ve vyjádřeních kličkovat vláda. Ta už začala včele s Babišem který vymyslel malý a velký teroristický útok, přičemž u nás byl jen ten malý. Obávám se, že v pátek už to bude jen zpráva o bujarém veselí ve Vrběticích za použití pár prskavek,ve kterém se uchlastali dva nešťastníci. Následně přivezou na letiště i Zemana, aby mohl políbit vracející se ruské letadlo se všemi agenty.

Navíc má žádat o podporu v EU osoba, která podvodně okrádá Evropskou kasu, což mu bylo prokázáno a další přísun peněz byl zastaven. Taky kudy chodí tak na EU nadává a nestydatě lže. Podporovat takového ehmehm prostě dost dobře nejde.

Proto na nás koukají spojenci skrz prsty, zdá se však, že Slováci za námi Čechy stojí, Kašlou na Zemana, Babiše, Hamáčka, komunisty i SPD a vědí, že skuteční Češi si podporu zaslouží. Ukazují ostatním, jaký postoj mají k nám zaujmout a za to jim musíme být vděční.

15 3
možnosti
Foto

Excelentní - souhlas!

3 0
možnosti
VB

Iniciativa, která nad Hradem rozsvítila nápis, s nímž se ztotožňují všichni čeští slušní občané, by měla být příslušnými orgány posouzena maximálně shovívavě. Vždyť i Rusko ví, že Češi jsou národem Švejků, a takoví se prostě jen vyžívají v humoru a myslí to dobře. Nicméně je na místě, aby opozice zvážila možné kroky k nápravě poměrů uvnitř Hradu.

9 4
možnosti
JH

Miluju legraci. Jen škoda, že se o ní pokouší tolik břídilů:-(

3 0
možnosti
JK

No jo, přestat můžete kdykoliv.;-)

3 0
možnosti
Foto

Teď tady na mne vyskočil titulek vašeho dnešního příspěvku. Nevyjadřuji se k jeho obsahu, ale zajímá mne tok vašich myšlenek. Proč je v tom titulku "(glosa)" ? Předem děkuji za odpověď

0 0
možnosti
Foto

Protože v tomto článku pouze glosuji vyjádření Hradu, že se nebude týden vyjadřovat? Nepřipadá mi na tom nic neslučitelného s označením "glosa",

třeba dle této definice:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Glosa

0 0
možnosti