Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě asi nejvíc šokuje, že se udělal pandemický zákon který je vlastně k ničemu.... Jinak samozřejmě spousta věcí je dle mě dána tím, že se situací jako takovou prostě naše novodobé právo nepočítalo. K tomu když si na jedné straně připočtu potřebu chránit si kšeft a na straně druhé rebely s alu čepičkami na hlavě a srdci... pak se jen ptám "Jiří, jak jste přišel na to, že jsme zvítězili?" :)

9 0
možnosti
Foto

:-)R^

...někdy mám možná problém výrazněji oddělit to, co napíšu jako nadsázku, a to co jako vážněji míněný názor...někdy s tím trochu matu i v osobním kontaktu své blízké, co potom teprve čtenáře, kteří mě neznají... ale starého psa novým kouskům...:-)

0 0
možnosti
ZZ

2.6.2021 - Berlín Téměř polovina obyvatel Německa chce i po pandemii covidu-19 nosit roušku chránící před nakažlivými nemocemi. Vyplývá to z reprezentativního průzkumu institutu Civey pro regionální deník Augsburger Allgemeine.

Pro nošení ochrany dýchacích cest i po nynější pandemii se vyslovilo 44,7 procenta dotázaných, zatímco 41,9 procenta by nejraději tuto ochrannou pomůcku navždy odložilo. Zbytek respondentů na otázku neměl jasnou odpověď.

:-)

0 0
možnosti
PB

Na konci března letošního roku rostla hodnota bytů v regulovaném segmentu téměř o 8,6 procenta pomaleji než v ostatních velkých městech. V neregulovaném segmentu hodnota rostla o 3,1 procenta rychleji než v kontrolní skupině, na konci roku 2020 dokonce o 8,7 procenta.

3 3
možnosti
Foto

:-) ZE STAVU ,,NORMÁLNÍHO" nastal stav až abnormální. A tak naskýtá se otázka. Lze v abnormálním stavu zachovat vše v ,,normě"? A těžko poručit větru-dešti. A když to nejde, je třeba nalézt viníky. Ergo, ex post;-)

3 0
možnosti
PB

Nad covidem jsme nezvítězili, na to vláda fakt neměla, ten odezněl sám. Vláda naopak dělala všechny možné kejkle, aby se udržel co nejdéle a napáchal co nejvíc škod. A povedlo se jí to.

Pandemický zákon ve schválené podobě byl dobrý. Jen ho stačilo dodržovat. Opozice odvedla dobrou práci. Tady opět vláda udělala všemožné, aby její neúnosný a neúčinný dril byl ještě ke všemu i protiprávní.

To, jak by vypadala čísla nákazy při opravdu účinných opatřeních a dodržování zákona dohledat lze, a to přímo třeba vedla v Rakousku a jiných zemích.

Váš poslední odstavec o svobodě jednoho a druhého lidem podsouvá, že nic mimo zvolených opatření nemohlo být účinné a proto to byla jediná cesta. A to není pravda.

11 3
možnosti
LH

a očkování nic - prostě jen tak odezněl?? Opozice neodsouhlasila v době největší krize NS a tak museli zasáhnout opoziční hejtmani, kterým okamžitě došlo co se na ně řítí (samozřejmě mimo Hřiba a blondýny - té se zahltily špitály do týdne, ale jinak pohodička)

5 0
možnosti
RS

Ještě jednu poznámku, údajně se připravují žaloby na asi 150 lidí z nebezpečného šíření nakažlivé choroby. Jsem zvědavý, zda budou tyto zákony vůbec podaný k soudu. Neboť budou mít důkazní nouzi, protože se prakticky nedělali pitvy. Jak budou chtít dokázat, že ti zemřelí skonali pouze na Covid? Podle některých odborníků ve skutečnosti na Covid tak zemřelo pouze 6 procent lidí. Což by u nás znamenalo tak 1800 lidí. Ostatní zemřeli na jiné diagnózy.

1 0
možnosti
JS

J19a31n 22S79ý57k13o98r73a

2. 6. 2021 13:36

Absurdita dnešních dnů se dá vyjádřit slovy: Kdokoliv, kdo nedbá příslušných doporučení a to, zda někoho nakazí je mu šumák, je sobec.

3 1
možnosti
RS

Vy asi nevíte, co zákon říká: jakékoliv opatření, které ohrožuje mé zdraví a život, můžu odmítnout. Vládní nařízení je pouze podzákonná norma.

1 3
možnosti
ZZ

Prakticky stejná nařízení vydaly všechny okolní země a někde dokonce některá tato nařízení platí dodnes.

:-P:-P:-P

10 2
možnosti
RS

A to má být důkaz jejich zákonnosti?

1 1
možnosti
RS

Absurdita dnešních dnů se dá vyjádřit několika slovy.

Kdokoliv nutí jiného člověka aby si omezil svobodu a případně poškodil své zdraví, třeba tím, aby si nasadil roušku, jen aby ho ochránil, je sobec.

5 2
možnosti