Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Co dělat - národ tak volí a pak se hovnodržci lepí k neodtrhnutí, at se děje cokoli. Hlavně, že penězovod teče. Jsme volové a už více desetiletí. Tady se státospráva zbláznila. Co se děje se záborem půdy nemá příměr. Je to všude, i zde na malém městě - nejlepší půdy pro zhovadílé zbohatlíky. Hnus !!

1 0
možnosti
JM

Dnes na titulce papírové MFD fotka Zeman stříhá pásku v Lánech. Pokud můžete, koukněte se...:-/

0 1
možnosti
Foto

Děkuji za info, podívám se

0 0
možnosti
JB

Mám strach, aby to po příštích prezidentských volbách nebylo ještě horší. Jak píšete, národ který se schopný si zvolit toto, je schopný všeho. Třeba si zvolit i druhého hitlera když jim slíbí koblihy zdarma

11 3
možnosti
Foto

Skutečnost, že byl Zeman podruhé zvolen, je oprávněným důvodem k obavám. Jeho zvolení totiž nevyjadřuje to, že lidé mají různé politické názory. Je docela normální, že i když jsem třeba pravičák, respektuji, že si většina zvolí levicového politika. To samo o sobě není důvod revoluci.

Problém dle mého soudu nastává, když se stane opakovaně prezidentem člověk, která morálně selhal, nerespektuje Ústavu, dělá si vlastní zahraniční politiku a pod.

Považuji přímou volbu za chybu, a to tím spíš, když je umožněna v zemi se zoufalou politickou kulturou.

12 5
možnosti
JZ

Prezident je trvale neschopný :-)

11 7
možnosti
JK

J10a14n 76K85o29z10l75e23r

4. 6. 2021 18:07

Á zase jeden který všemu rozumí, všechno zná , všude byl a jeho názory jsou ty jedině správné, trochu mě uráží poznámka o národu který ho zvolil za prezidenta, jen tak pro info byla nás většina a je docela pravděpodobné že ne všichni jsme byli úplní tupci na rozdíl od opozice která by volila pana tvárného a pro amíky zcela loajálního, nebo zneuznaného diplomata potažmo šláfenberga

13 29
možnosti

Zato vy jste si na Hrad zvolili kolaboranta, pro Rusy zcela loajálního.:-/

19 5
možnosti

Doufám, že po letošních sněmovních volbách se natolik změní politické klima, že umožní schválení senátní ústavní žaloby na prezidenta a vyústí to v jeho odvolání Ústavním soudem. První zákon, vyšlý z nové Poslanecké sněmovny, by pak mohl být v tomto znění: "Miloš Zeman se nezasloužil o stát.":-)

14 5
možnosti
JH

nepředjímal bych rozhodnutí US, ale přál bych si, aby dostal možnost se vyjádřit

0 0
možnosti
JV

Doufejme, ze se uz na Hrad neco takoveho nikdy nedosplha.

11 6
možnosti
KT

Jak oba zmíněné představitele nesnáším, myslím si totéž co vy a souhlasím. Většinou je každé nesprávné rozhodnutí nutné prožít až do hořkých konců.

Jsou to nyní takové předvolební tanečky, ale ať dopadnou volby jakkoliv, to horší teprve přijde. Buď budeme rozhazovat dál, až se ekonomika zcela zhroutí nebo budeme počítat účet bez hostinského, ale stejně zaplatíme fest.

S nějakým rychlým zlepšením nelze počítat, ani kdybychom zvolili anděly z nebes.

15 1
možnosti
Foto

Národ bych do toho raději netahal, neb i on je svým způsobem ,,konstrukt", stejně jako politika;-)

5 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že z kontextu by snad každý měl pochopit, že pojem národ je zde použit jako synonymum výrazu "voliči", a ne jako podmět ke spekulacím, kdo je příslušníkem jakého národa.

9 2
možnosti
TL

Naprostý souhlas, není co dodat R^R^R^

7 2
možnosti