Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Dentista Šmucler dojel na svoji meducínu, lidi, běžte k dentistovi, reklama musí bent

0 0
možnosti
Foto

Já to vidím tak, že mu sputnika píchli omylem do tváře. Asi se cuknul. ;-D

1 0
možnosti
JR

J33a47n 57R14á14ž

5. 6. 2021 15:29

Podle veřejně pronášených komentářů některých lékařů v koronavirové krizi usuzuji, že mnozí využili své mediální známosti, aby autoritativně prezentovali názory na předmětnou problematiku, i když tato je hodně vzdálená od jejich lékařské speciizace. Tento způsob sebeprezentace vyvolaný snahou se zviditelnit totiž u lékaře nepovažuji za vhodný.

Dr. Šmucler je kapitola sama od sebe, ale u prof. Pirka mne to nemile překvapilo. U něj ani nešlo o to co říkal, ale o způsob, jak to říkal.

2 0
možnosti
Foto

To co prezentoval Dr. Šmucler je součástí jeho zubařské praxe. Bez těchto znalostí by neměl diplom a nemohl vrtat zuby,

3 0
možnosti
PC

Jen k Vašemu poslednímu odstavci:

Nedůvěryhodní jsou nejen nasi politici, ale i našimi politiky a médii propagovaní "odborníci", kteří jaksi zapomněli nejen na učivo z medicíny, platné do roku 2019, ale i na Hippokratovu přísahu.

Těm druhým, co se nezaprodali, není a ani nebyl daván prostor, aby mluvili k veřejnosti, takže si jejich informace člověk musel a musí hledat jinde nežli v našich médiích.

1 0
možnosti
LV

Pominu-li fakt, že dr. Šmuclera nikdo k očkování nenutil, čili nechal se očkovat dobrovolně, což obvykle odpírači nedělají, potom už jen odkážu na stránky SÚKL, kde dočasnou obrnu lícního nervu uvádějí jako vzácnou komplikaci po očkování, tedy jako komplikaci, která se projeví max. v jednom případě z tisíce. Je SÚKL baštou odpíračů očkování?

2 0
možnosti
Foto

K 1.6 2021 bylo nahlášeno 5 128 vedlejších příznaků po očkování. 3 153 osob mělo po vakcinaci. Horečku, třesavku, zimnici, únavu, slabost, malátnost, , otok obličeje, pocit horka, pocit chladu, nepříjemný pocit na hrudníku, bolest na hrudi, bolest v podpaží, snížená pohyblivost končetiny, zhoršení chůze nebo potíže při chůzi, neúčinnost očkování, zhoršení zdravotního stavu, žízeň. Celekem 178 osob mělo po očkování – zrychlený tep, zpomalený tep, bušení srdce, fibrilace síní, infarkt myokardu, angina pectoris, srdeční selhání. V důsledku očkování zemřelo 77 osob. Žádná vakcína proti jakémukoli onemocnění před ním nechrání stoprocentně, tedy ani vakcíny proti COVID-19 neposkytují absolutní ochranu před infekcí SARS-CoV-2. Pramen Státní ústav pro kontrolu léčiv.

1 0
možnosti
PS

P87e60t92r 95S37k49á92l58a

5. 6. 2021 15:52

Já jsem po očkování dostal hlad. Mám to také nahlásit jako vedlejší příznak?

3 0
možnosti
Foto

I kdyby se naočkovalo 100 procent lidí covid tu bude stále. Tak jako je tu vzdálený příbuzný covidu rýma i na kterou se umírá a vyhubili a Indiány. Je totální hloupost podle odborníků očkovat mladé a zdravé . Dokonce i ty co mají vlastní protilátky. Je to plýtvání vakcínami a ty by měly směřovat tam, kde umírají lidé jako je Indie a Brazílie. Já spoléhám na můj imunitní systém a věřím, že si s covidem poradí bez očkování.

3 0
možnosti
ND

Myslim si, že pan Šmucler není odmítač očkování, alespoň na fb vystupuje jako jeho zastánce. Zde chtěl jen upozornit na to, že pravda o vedlejších účincích se nemá zamlčovat.

Asi jste nesprávně posoudil jeho zveřejnění postihu po očkování. Dnes už je v pořádku a taky to napsal. Já bych mu spíše vyčítala, že jak na postižení reagovat konzultoval s americkými kolegy, což je v pořádku, ale nesdělil co mu poradili...

5 0
možnosti
Foto

Když lékař na sociálních sítích zveřejní snímek své odulé tváře jako následků očkování, je poněkud divné ho považovat za zastánce vakcinace, i když ji jako řešení připouští, aby po něm někdo nepožadoval navrácení diplomu.

Zodpovědný lékař nemusí lhát, ale ani nemusí strašit lid, jakých všemožných hrůz se mohou díky očkování dočkat.

6 1
možnosti
JH

Je mi úplně jedno z čeho je Šmucler nateklý. Smutno je mi jen z toho, že si zrovna takového kašpárka zvolili stomatologové do svého čela, ostatně jako kdysi lékaři Dr. Ratha.

Přijde mi to jako příšerná devalvace těchto řemesel:-)

5 3
možnosti
Foto

Řekl bych, že odborníky, vědce, tím spíše lékaře zdobí určitá zdrženlivost. Osobně mi nepřijde ani dobré, když je lékař aktérem nějaké reklamy na očkování (mezi vložkami lepidlem). Odborníci by měli prezentovat obecná odborná stanoviska a hlavně vysvětlovat. V tomto případě pozitiva nad riziky, která jsou, ale jsou velmi neúměrná oněm pozitivům. jestli nějaký byť uznávaný vědátor z druhého konce světa zastává názor, že lidstvo by se nemělo očkovat, ale promořit neznamená vůbec nic.

2 0
možnosti
Foto

To, co postihlo Dr. Šmuclera může postihnout kohokoli. Je otázkou, zda to jeho postihlo kvůli očkování proti kovidu. Mně jeho dávní předchůdci ze stomatologie a čelitˇ. chirurgie v Kateřinské před o dost více než půl stoletím doslovně sundali hrobníkovi z lopaty (Dr. Hanek, Dr. BejčekR^). Tehdy ovšem asi ani nebyl na světě, či tahal kačera. A tací, jako oni ještě nebyli soukromníky. Vzpomenu i tým z UVN, kam jezdili i na sympozia i specialisté ze západu.

2 0
možnosti