Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No myslím, že Klaus jednal přiměřeně k úrovni vedení rozhovoru. Předpokládát, že si tento kmet bude pamatovat detaily nějakého dokumentu (dopis pana P) starého 30 let a snažit se o něm diskutovat je zajímavý entuziasmus žurnalisty, který není absolutně schopen reflektovat již uvedené skutečnosti.

7 2
možnosti
Foto

Klaus si patrně spletl Kroce s Xaverem, nedostal otázku, jestli má raději rajskou, nebo svíčkovou, či kolik minule udělil soupeři es. Na korektně vedený rozhovor reagoval (a to i s odstupem) naprosto skandálně.

6 4
možnosti
ND

1.Je někde doklad, že by z banky odešly peníze do Ruska?

2.Nestačilo, co opakovaně p. Klaus vysvětlil?

3.Moderátor jakoby nevnímal odpovědi p. Klause, jen se držel svých předem připravených otázek. To není pohotový novinář, to by tam mohl sedět a číst ty otázky kdokoliv, třeba dvanáctileté dítě.

4. Proto chápu, že p. Klaus vyhodnotil takový rozhovor jako nedůstojný a odešel.

5. Prostě na něj moderátor neměl...

6. Jak to bylo, já nevím, ale když chce nějaký novinář někoho zahnat do kouta, tak to musí umět.

Václav Klaus je rozhodně chytřejší než moderátor z rádia a i než vy.

Všimla jsem si, že rád útočíte na lidi, kterým nesaháte ani ke kotníkům, viz naposledy na p. Šmuclera, protože pracujete jen se svými nepochopenými informacemi. Proč, to vy víte nejlépe sám.

14 4
možnosti
Foto

Přitom V.K. píše v jednom svém slavném výroku, že zatímco ostatní cestující v letadle trnuli hrůzou při nenadálé turbulenci, ON si klidně v knize podtrhával dál.

A toho že by měl vyvést z klidu nějaký redaktůrek?

Zkusme si představit, jak by na to reagoval pan president:

"...Podívejte se, pane redaktore, já Vám říkám, že Hitler gentleman je a Vy si klidně můžete myslet něco jiného. Kromě toho je to napsané vlevo dole, a jestli to nevidíte, tak jste jen obyčejná novinářská hyena." Načež by vzal hůlku a vyhnal redaktora ze studia.

Tomu říkám chlap. Ale zženštilý Venouš? A tohle by se chtělo cpát do sesle na Hradě? ;-D

3 1
možnosti