Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

"Je obecně známo" ? Vážený autore, můžete mně sdělit na základě jaké analýzy jste tento slogan použil?

1 0
možnosti
VB

Na čestné úmysly p. Šlachty bych (zatím) věřila (podobně jako bych věřila M. Minářovi, který to ale vzdal, možná se tu projevila i určitá nezralost mládí): nepůjde jen o shora vymyšlený subjekt, půjde i o občany zdola se zájmem bojovat s korupcí (nejen o policisty), dát do nutného regulování života společnosti řád, smysl pro systémovost a koncepčnost. V ČR se ale za 30 let rozbujely různé nešvary: příliš nekvalitních zákonů, špatně fungující (přinejmenším) některá ministerstva i různé další pro stát a občany nezbytné instituce (např. zdravot. pojišťovny nefungují, jak by musely na Západě) - do toho vstoupit vyžaduje mimořádnou odvahu a mít připravené lepší odborníky (měli by mít znalosti ze západ. zemí, v českých předpisech se utopí). V 90. letech jsme díky tehdejší ODS nevyužili možnost vzdělávání úředníků ministerstev (krajů) aj., aplikaci zákonů např. Rakouska, SRN. Pak to ještě zhoršilo masivní prorůstání podnikatel. lobby do státní a veřejné správy.

1 0
možnosti
Foto

Spíš to vypadá na přeběhlé voliče ANO, kteří hledají nového spasitele a zachránce národa. Takové policejní ANO B...to není od marketingové skupiny pracující pro Babiše špatně vymyšleno. Pokud se to nepovede a skočí na to jen 4,9 procent voličů tak budu spokojen:-)

4 2
možnosti
JV

A teď sem dejte váš rozbor Pirátů ,čím jsou tak výjimeční a jak je možné, že mají tolik preferencí.. Rád si to přečtu.;-)

2 0
možnosti
Foto

Piráti jsou mnoho let trpělivě od spodu budovaná demokratická strana. To není žádná rychlokvašla založená na jednom dost pochybném vůdci a placená s kdoví jakých peněz....

0 4
možnosti
PB

Dobře vyjádřeno, karma.

3 0
možnosti
DV

D45a36v55i95d 62V11l80k

7. 6. 2021 11:06

Jojo siláckých frajerů s holou hlavou je tenhle národ plný.S Babišem jim to půjde.

1 1
možnosti