Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kolem Cikánů-Romů se musí našlapovat po špičkách, jemně v rukavičkách aby se nerozkřičeli . Pak je to k nevydržení.

8 2
možnosti
Foto

Víte, všude na světě, kde existuje nějaké rasová problematika, musí brát politikové tuto skutečnost na zřetel. Něco vyšetřit a vyvrátit pochybnosti a spekulace není žádné našlapování po špičkách.

1 0
možnosti
ZJ

.... R^ Je to prostě tak ! Karma - samozřejmě!

1 3
možnosti
Foto

Víte, co mě fascinuje? Kolik lidí a organizací mává tím, aby se věc "objektivně vyšetřila". A já se ptám - proč by se neměla proboha objektivně vyšetřit? To jako si někteří lidé fakt jako myslí, že takový případ, kór když mrtvým je v dnešní až pošahané době Rom, bude zameten pod koberec bez řádného vyšetření? Fakt mi zůstává rozum stát...

19 1
možnosti
RK

Právě proto, aby nebyly pochybnosti. Třeba já je nemám, někdo snad ano. Docela by mě zajímalo, proč vám zůstává stát rozum? Věříte v objektivní vyšetření, někdo volá po objektivním vyšetření....kde je problém?

2 0
možnosti
JK

Souhlasím, karma.

1 1
možnosti
Foto

Floyd také nezemřel na zakleknutí, jak potvrdili tři znalecké posudky. Zaklenutí používá policie na celém světě a nikdo na to nezemřel.

7 0
možnosti
Foto

"Floyd také nezemřel na zakleknutí" To je možná váš pocit, ale ten odporuje všemu, co v té věci bylo dokázáno, co popsali svědci a co musí být konečně i patrné soudnému člověku ze záznamu. Pokud metráková chlap někomu 8 minut klečí na krku, tak to není žádný standardní postup policie nikde v civilizovaném světě. To je normální vražda.

Co se v té věci dělo dál, je už něco jiného...

3 6
možnosti
RK

Dostanete tu na zadel. ;-)

Samozřejmě že se blíží volby a politici skočí na každou vlnku, na které se mohou svézt. Přitom úkolem politika by mělo být zklidnění vášní a právní stát. Tedy vyvrátit možné pochyby. A to není věc politiků, ale v tomto případě GIBSu.

4 2
možnosti
Foto

Přesně tak to vnímám. Kdyby to však takto vnímala drtivá většina společnosti, respektive většina potenciálních čtenářů tohoto blogu, nemělo by možná vůbec smysl ho psát.

0 2
možnosti