Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

Ad populační exploze - ta probíhá už jen v Africe. Evropa už je i s veškerou imigrací na svém a dál neroste. Naopak už někdy v polovině této dekády zahájí populační pokles. Čína má dosáhnout vrcholu někdy kolem roku 2030, celá Asie pak někdy kolem roku 2050, 2060, Jižní Amerika totéž. Pouze USA mají zatím projektovaný trvalý růst, ale není to žádná exploze, do konce století by měli přidat "jen" asi 100 milionů obyvatel. Nebýt Afriky, tak světová populace dosáhne vrcholu kolem roku 2050.

A teď mi řekněte, jak byste si to "řešení" populační exploze představoval? :-)

3 0
možnosti
KV

Reálně, v současné době , žádné takové řešení neexistuje.

Obecně má "příroda" na přemnožení mechanizmy. Ke kterým tak nebo tak stejně dojde.

1 0
možnosti
Foto

Výraz aktivista u mne vyvolává osypky

4 1
možnosti
PS

Jedna technická. Neznám žádného člověka co popírá klimatické změny. Okolo lidí co popírají klimatickou změnu se točí spousta argumentů klima-alarmistů. Hned po tornádu tu byl zástup kazatelů s jednou jedinou otázkou "ještě stále popíráte klimatické změny? " . Je to logické klima-alarmisté v totální euforii s jasným důkazem v ruce. Každý popírač zalezl do kouta vždyť je to tak jasné. Jenže ono je rozdíl říci že klima se nemění tedy popřít změnu a je obrovský rozdíl říci že se klima mění ale člověk to ovlivní jen velice málo. Podtrženo sečteno neznám žádného popírače klimatických změn. Dokonce ani v diskusích kde proti sobě stojí dva tábory neznají žádné "popírače". Ano jsou tu lidé co říkají ano klima se mění ale to je koloběh podívej na Grónsko. Jsou tu lidé co říkají ano člověk asi klima nepatrně může ovlivnit ale tím že zničíme ekonomiku Evropy tak si moc nepomůžeme. Ale kde v tom je to popírání změn klimatu?

3 0
možnosti
Foto

To je důsledek demokracie. Pokud můžete v nějakém systému vnutit násilím ostatním lidem své vize, musíte mít v sobě dostatek fanatismu a byste přesvědčil ty, kteří o tom hlasují.

1 1
možnosti
Foto

Velká karma R^. Lidé se prostě mají moc dobře a zejména zajištěná mládež nemá žádné existenční starosti. Možná z toho mají trochu provinilé pocity, takže mají představu, že právě oni musí spasit svět a stávají se aktivisty. Je to taková ateistická eschatologie. No a média, živá vždy z hloupostí, (i Joyce se trefně zmiňuje v pohádce Kočka a čert o tom, že noviny vynalezl čert), takže o tom ochotně blábolí a adorují kdejaký nesmysl. I mnozí redaktoři iDNES jsou toho příkladem.;-)

0 0
možnosti