Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

ja vam nevim. jen je jina doba, nez byla napriklad doba, kdy pusobil KKK. A jina doba jen znamena, ze i projev rasismu ma jinou podobu, nez mel driv.

0 0
možnosti
MK

Skutečný rasismus vypadá jinak.

0 0
možnosti
Foto

Ukončovat kvůli chování několika idiotů kontumačně zápasy a podobně mi přijde docela zbytečné.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774057

ok:)

tak buď jde Jiřímu o zápasy hlavně, pro něj na lajně první... a to pak se já ovšem začínám Jiřího bát.

Může-li to velitel věci udělat, udělat to jednoznačně má. Dává tím najevo velmi jednoduše příslušnost ke společenskému řádu, kde se inteligence snoubí s morálkou. Protože to jediné je oficiální a tranparentně zárukové, že až bude někdo - co já vím třeba hajlovat a cokoliv nějakého veřejně ve veřejném prostoru vykřikovat proti Jiřímu, Jiřímu se dostane služeb - že ho nikdo nenechá dehonestovat. Nehledě na to, že je jasné, velmi jasné, kde je tolerance 0. A že platí. Pro pár "idiotů" příručka k nezaplacení.

2 10
možnosti
TB

Tak kvůli pár chuligánům, za které hráči na hřišti nemůžou, ukončit kontumačně zápas je dosti hloupé.....to by pak hostující klub mohl nasadit pár chuligánů do hlediště a díky tomu kontumačně vyhrát...to fakt radši ne ;-)

5 0
možnosti
LP

Tak kolujici fotka dvou podanych rukou, jedna lidska a druha opici, s popisem "usmireni Kudely s Kamarou" je vtipna a soucasne i rasisticka. Vydavani opicich zvuku a hazeni bananu na hriste muze taky nekomu pripadat vtipne, ale citim, ze to uz je za hranou. jenze, kdyz jste v kotli a nekdo s tim zacne...No neni to jednoduchy. Ti cerni fotbalisti se asi v tu chvili neciti moc prijemne. Jenze chtejte po typkach v kotli, aby si s timhle delali starost.

0 0
možnosti
Foto

Párkrát kotel vyprázdnit a jistě i těm týpkům v kotli dojde,že lepší být na stadionu než nadávat v hospodě u televize....ovšem mám pocit, že o sport ani těm primitivům moc nejde. Jen se chtějí ožrat a vyřvat....

2 0
možnosti
Foto

Je rasistický pokřik projevem rasismu, nebo jen obyčejné hlouposti? Pokud budete černoch, tak to jistě řešit nebudete. Není podstatnější se podívat na celý problém ze strany toho kdo se cítí takovými pokřiky ponížen a uražen? Něco takového do 21.století opravdu nepatří. Pochopitelně chování na veřejnosti je jedna věc a chování někde u piva v hospodě druhá věc. Ty uřvané primitivní hlupáky už nikdo slušnému chování nenaučí. Pokud by se každý choval slušně není co řešit a o tom to je.....Pokud vyžadujeme slušnost po svých dětech, proč ji nevyžadovat na fotbalové tribuně?

1 0
možnosti
JS

Já se na př. budu cítit ponížen tím, že přítelkyně má malá ňadra. Takže když se objeví žena s velkými ňadry, tak to bude rasistická urážka? Hulvátství v žádném případě neschvaluji. Pouze bych uvítal, aby se hulvátství hodnotilo stejně jak pro většiny tak pro menšiny.

0 0
možnosti
MP

R^Dobrý článek, ale uplyne ještě hodně let, než se na různé rasy začnou lidé dívat nestranně.

0 0
možnosti
KL

Myslím, že jste to popsal velmi přesně. "Boj proti rasismu" se stal zkrátka jakýmsi "módním tématem" soustředícím se na gesta a nikoliv na podstatu.

12 0
možnosti
Foto

Děkuji, myslím si to také, o to více mě to mrzí, že považuji rasismus skutečné svinstvo

0 0
možnosti
JS

Nejsem si jistý, zda fanoušci se chovali rasisticky nebo "rasisticky". Domnívám se, že pokud je pokřikování na nebělocha rasismem, mělo by být rasismem i pokřikovaní na bělocha.

7 0
možnosti
Foto

Je napodobování opičích křeků na účet bělocha rasismus...?

0 0
možnosti
Foto

Zdravím jiří.... za mne dne ne. Je jen vidět , že mnoho fotbalových hools neznáte...

2 0
možnosti