Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Potvrdil jste své demokratické smýšlení, když respektujete existenci SPD, komunistů a dalších, protože dosud nebyli zakázání, ale asi doufáte, že vaši oblíbenci Piráti a spol. tomu záhy udělají přítrž. Konec konců jejich a vaši myšlenkoví souputníci úspěšně spolupracují s fejsbůkem a tak mažou a mažou. Takže s mazáním názorových protivníků budou pokračovat i v parlamentu?

16 0
možnosti
LC

Nejsem volič levice ... a proto budou volit Piráty. :)) Připadá mně, že i ti komanči stojí kus od jejich pravého ramene.

9 0
možnosti
ZD

Souhlas - zjevný rozpor. Mnohým přemíra negativních emocí brání ve výhledu.

0 0
možnosti
VB

Až na to, že významná část české populace potřebuje nezkorumpovanou, moderní středolevicovou stranu, tu jsme jakž takž mohli mít za B. Sobotky, teď je to horší, ale část Čechů nechce pravici a už vůbec ne několik pravicových stran. Lidovci asi měli zůstat samostatní nebo garantovat voličům, že po volbách bude vyvažovat pravo a vlevo, tak jak do dělají "lidovci" v západ. zemích. Češi cítí, že dnes to u nás není v pořádku, že je třeba změna, ale jaká? ANO mnozí nechtějí, ale od těch jiných demokratů jim něco chybí k větší přesvědčivosti: možná středová koncepce pro všechny oblasti života společnosti, hájení základ. práv a svobod, jichž jsme nyní byli silně zbaveni, národní hospodářství podle koncepce a zákonů, nikoli podle tlaků lobby. K volbám je třeba jít, říct na některé nejhorší věci v našem státu NE. A holt "to hodit" např. Pirátům, STANu nebo i ČSSD se skřípěním zubů. Nebo i Přísaze, ať ukážou, co dovedou, nakolik si poradí s korupcí.

1 0
možnosti
AN

A76l75e44š 42N14o45v65á10k

30. 8. 2021 15:28

k volbám je třeba jít a volit některou ze stran, které kandidují. Takovou, která nejvíc vyjadřuje mé názory. Nevolit "menší zlo".

3 0
možnosti
PK

Rozhodně máte jinou volbuR^

1 0
možnosti
Foto

Protože sleduji Piráty od začátku, tak jedinou chybu vidím v tom, že se tam vyskytují jednotlivci s extrémně pitomými názory. A ti jsou příčinou poklesu jejich preferencí. A to si šéf měl ohlídat.

A desinformační kampaň - e-mail s nehoráznými pomluvami, to také udělalo svoje.

Nicméně Piráti nebudou ve vládě sami, takže lze očekávat, že nějaké hloupé návrhy neprojdou.

Ovšem vážné nebezpečí představují - pro ANO, SPD a KSČ(M).

A tak chápu, že příznivci těchto obskurních partají tu vyjadřují jisté znepokojení - všimněte si, jak jsem tolerantní. :-)

6 8
možnosti
Foto

Aleš je znepokojen! Já Vám znectil Vaše oblíbené partaje? ;-D

0 7
možnosti
Foto

Nějaké klerofašisty? ;-D;-D;-D

1 6
možnosti
MB

ANO, moc mi to nemyslí a tak budu volit pana Babiše. Je umný, dost toho vlastní a tak již ani loupit nepotřebuje! Fandí mu i můj oblíbenec Miloš Zeman, sám to říkal! Žiji teď, co bude potom, mne nezajímá. Pořád je mi něco přidáváno, důkaz jde to! Svým dcerám sed směji, kdy půjdou do důchodu, po čem budou jezdit auty, vlaky, to neřeším! Já jim radím kánoe, na prezidentský kanál ... !

Jsem vděčen komunistům, že mi zničili dědu. Že drží agenta Stb u moci. Tak mi bude lépe. Ohrazuji se proti EU, která hrozí, že ČR zastaví dotace! To není možné, Andrej majetek odevzdal do úschovy. Tak není jeho ! Jaký střet? Stárnu, slábne mi zrak. Pak ani nevidím úpadek naší republiky, Švejnar a Sedláček ekonomové? Blázni! Podobně ta žena z Rozpočtové rady ! Bláznivá vědma, chvála za Alenku ... !

Přeji zdravým silám, SPD, Přísaze i ČSSD s KSČm,a aby utvořily nový vládní blok. Jinak se toho chopí ti neodpovědní blázni, Fiala, Bartoš a Rakušan! Vždyť oni jsou i schopni sdělil, že ČR je na bubnu a nemáme na to! "Pane prezidente a prtemiére - Zachovejte se nám" ! ČR bude silnější a důstojnější ! ... :-)

4 3
možnosti
MB

Tož Marie, co mne tady zase mínusujete? Oba vůdce chválím, i svého dědu jsem proklel! Vykořisťoval! Sice sám sebe, no vykořisťoval. Kdo by se měl tak ještě o jeho dílo vlastně starat? Jsem nepracovitý, chvála komunistům, - správní hospodáři! Že Vy budete nějaký zakuklený Pirátovec, bydlící ve Stanu? A určitě držíte Spolu !? ... :-)

1 1
možnosti
Foto

Zaujala mě následujíccí charakteristika Pirátů:

"Piráti představují první politické hnutí v České republice, které bylo inspirováno ideologickým vývojem Západu, k němuž došlo po roce 1989. Všechny ostatní politické strany, sociální demokraté, občanští a křesťanští demokraté, liberálové, Zelení nebo komunisté, reprezentují proudy zrozené během modernizace a industrializace Západu v devatenáctém a dvacátém století.

Piráti jsou hybridem spojujícím hru na radikalismus s rétorikou generační vzpoury. Obojí je podvod. Představitelé Pirátů imitují radikalismus a generační vzpouru, aby získali výnosné pozice na trhu práce, kterých by nedosáhli čistě na základě svých schopností. V okamžiku, kdy zmíněných cílů dosáhnou, pirátské hnutí skončí. Tisíce příznivců bude zklamáno, ale několik desítek předáků plně uspokojeno. Nic více od Pirátů nečekejme. Je to strategie parazitující na velkých a ušlechtilých revolučních hnutích minulosti – pro dosažení osobního prospěchu v podmínkách pozdního a chudnoucího kapitalismu."

Autor: https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivo_T._Budil

21 0
možnosti
Foto

Asi i tak. Lapidárně: Názory rozdělují, koryta spojují (K.Sch.). oOvšem i mezi vítězi nastává u korýtek tlačenice, ba i až bratrovražedný boj;-)

2 0
možnosti
Foto

Já zatím váhám mezi volbou trojkoalice a dvojkoalice. Nechápu, proč je Fiala mnohými označován za špatného lídra ODS. Jestliže se někdo chová korektně, neznamená to, že je slabý. A vůbec nerozumím výhradě, že bych spolu s ODS volil vlastně i KDU-ČSL a TOP09. V případě dvojkoalice bych také spolu se STAN volil i Piráty a naopak, i když bych jednu z těchto stran třeba zrovna nemusel.

Volbu trojkoalice nebo dvojkoalice považuji za jedinou šanci jak změnit nynější neutěšený stav.

10 3
možnosti
PB

P60e13t60r 28B13u43r77i83a92n

30. 8. 2021 14:46

Souhlasím. I když já Piráty rozhodně ne, tak s tím Fialou souhlasím. Mluví jasně, slušně, za to však důrazně. Oproti rétorům z ANO, nebo z ČSSD je to fakt profesor versus studentík. A nelže, což ž dnes není zas až tak obvyklé.

4 4
možnosti
JSS

Popsal jste je, ale nezmiňujete to, že už ANO nechcete. Myslím,že je rozhodující, aby ANO bylo vyšachováno a kdp by mohl sestavovat většinovou vládu? Takže jedině ty 2 koalice a budou muset ještě někoho přizvat , takže snad jedině ta Přísaha. Jiné varianty nejsou.

0 0
možnosti
Foto

Nespoštějte kalhoty před brodem, který může být dosti dalek. A ani povodeń nelze zcela vylouřit. Ba ani úřed. vládu;-)

1 0
možnosti