Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Armáda má v podstatě štěstí, že staříka nenapadlo v letadle spálit z rozmaru další trencle. A taky naštěstí nenaučil naše prvňáčky některé ze svých rádoby vtipných hlášek typu k.nda sem k.nda tam. Buďte všichni hepy a rádi, že ten výlet šťastně dopadl.;-)

5 0
možnosti
Foto

Šťastně dopadl a navíc se Zeman ukázal jako jedinej z celé té kohorty našich papalášů, kdo se nebojí poukázat na to, že některý cikáňata nemají doma pořádně co jíst, ať už je toho příčina jakákoliv. Na tohle by měli myslet ti, co budou příští měsíc cosi vykřikovat o Amerikou zaviněným hladomoru v Afghánistánu.

2 0
možnosti

Tak tohle je z jinýho soudku. Nechte toho, nebo se to zase zvrhne úplně jinam. A za to, že některý cigáňata nemaj co do huby, může jejich věčně ožralý nemakající fotr. Jestli na tohle chtěl Zeman poukázat, tak se teď Okamura jistě tetelí blahem.

0 0
možnosti
Foto

Hmm, není to vždycky tak, jak si myslíte. Co mám zkušenost tady se sousedama v Bronxu, tak pracovní vytížení chlapů - Cikánů je vyšší než u bílých Čechů /ano, jsou to poměru v Bronxu, s otrokama z Kvasin se to srovnávat nedá/. Néé že by Cikáni měli větší zaměstnanost, ale chodějí na stavbu i v sobotu v neděli. Druhá věc je, jak jsou placený a jestli to postačí na všechno ty závazky, co mají - platit ženu v domácnosti, děcek většinou docela dost, starým rodičům přispívat, za fetující mlaďochy zarovnávat průšvihy, pak exekuce, samozřejmě lichvář se taky ozve... + většina platí plnou palbu i za bydlení a služby s tím spojený - i když si spousta lidí myslí opak..... Kdepak, Cikáni už jsou dneska civilizovaní a konformní, až mi to připadne jako ostuda, takovej divokej a hrdej lid to býval...... No jo, to jednoho ožení a pak už po něj nic není... takovej je to trudnej život.

0 0
možnosti