Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Pane Turnere, sepsal jste to znamenitě. Když to shrnu do jednoduché teze, tak jsme na Hradě měli osm let hospodu IV. cenové skupiny, kde dokola jela skladba Pivo, buřty a nenávist. Je třeba tam vrátit důstojnost tomu úřadu náležející.

3 0
možnosti
Foto

Proc tolik hyenismu, je slušne přát nemocnému především plně uzdravení! Je zbytečné přidávat se k propagandě a chovat se hulvatsky, sprostotu, která po volbách tak babibtnala je třeba držet na uzdě!

2 4
možnosti
TH

Naprosto nepřekvapivě jste opět vůbec nic nepochopil. To už není talent, to je přímo umění.

1 0
možnosti
Foto

Hradní kavárna se chová nechutně.

Nikdy, za p.Zemana, to nebylo jinak, ale teď je to tak krásně zřejmé.

Lhaní, mlžení, útočení na ostatní...

12 1
možnosti
Foto

J12i57ř65í 66T51u92r86n81e76r

13. 10. 2021 16:49

R^:-)Je to tak, chystal jsem se už psát o něčem jiném, ale přijde mi důležité, abychom se nesmířili s tím, že onen Hrad už navždy zůstane v této podobě. Ryba smrdí od hlavy, jak má vypadat stát, když jeho hlava a její klaka se chovají tímto způsobem

6 1
možnosti

Problém je v tom, že ústava byla psána naivními lidmi, kteří si mysleli, že prezident bude moudrý a bude se řídit duchem.

Tohle porušili zatím všichni tři prezidenti, které jsme měli. Nejflagrantněji samozřejmě Zeman. Řešení? Poučit se, upravit ústavu a navazující zákony tak, aby prezident musel být funkční a musel konat. Teď máme nefukčního VRCHNÍHO VELITELE OZBROJENÝCH SIL a aby byl v případě konfliktu nahrazen (ne on, ale jen jeho rozhodovací pravomoci), muselo by dojít asi k měsíčnímu vyjednávání politiků.

7 2
možnosti
VV

Chapejte je, prezident byl tenkrat moudry a slusny. Koho by tenkrat napadlo ze po nem prijde to co prislo.

1 2
možnosti
JK

Výborné souhlasím se vším, až se tomu sám divím.

Nikdy bych si nemyslel, že to řeknu, ale nyní křičím: "Vraťte nám Miloše, Hradní chásko!". Jak to vidím, tak podobně křičí i všichni co to myslí se zdravím Miloše a s touto zemí dobře.

Zajímavé je pozorovat, kdo nekřičí, komu tenhle stav vyhovuje, kdo interpretuje slova a myšlenky Miloše, kdo mlží, upravuje pravdu, nebo přímo lže, kdo si přeje, aby tento stav trval co nejdéle.

7 0
možnosti
PK

P48a39v76e88l 91K66l13e14i48n

13. 10. 2021 21:19

Proč bych proboha křičel “ Vraťte nám Miloše”? Tahle osoba nikdy neměla být presidentem.

3 1
možnosti
AL

Jsou náznaky, že na Hrad se dostala mocichtivá mafie, která si pana prezidenta v jeho hloupé a naivní víře omotala kolem prstu a začala ho využívat pro své plány. Na jeho zodpovědnosti je, že si ty vši sám nasadil do kožichu.

14 0
možnosti
AT

Proboha, to nejsou náznaky, ale do očí bijící skutečnost. A tohle se děje už od prvního volebního období.

Opakovaně tady upozorňuji na obecně oblíbený omyl, že si Zeman nějak vybral své spolupracovníky. Bylo tomu přesně naopak. Tihle bývalí exponenti Lukoilu dotlačili Zemana do kandidatury a pomohli k jeho vítězství, aby svou funkcí kryl jejich kšefty a zájmy.

4 0
možnosti
IB

přemýšlím, jakou roli v tom hrají manželka s dcerou, nejsou také mlčící oběti?

13 0
možnosti
Foto

Možností je hodně. Varianta, že rodina je v roli obětí, je jedna z nich. Uvidíme, co se podaří zjistit, až budou zlotřilí rádci vypuzeni z Hradu. Obávánm se ale, že důkazy právě prolétají komínem.

7 0
možnosti