Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přiznám se, že se mi těžko chápe, že úspěšný novinář a navenek džentlmen Jiří Hošek posílá kolegyním s nemravnými návrhy i fotky svých genitálií, jak neméně úspěšný poslanec má zapotřebí ženy k sexu nutit

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778162

Tady je vidět, že (jako ostatně překvapivé množství lidí, bez ohledu na genderovou příslušnost) nechápete podstatu sexuálního násilí a obtěžování vůbec. Ono totiž v naprosté většině případů nejde primárně o sex. Uspokojení násilník čerpá z pocitu moci a převahy nad svou obětí. Proto naprostou většinu násilných sexuálních deliktů na dětech nepáchají pedofilové, ale ze sexuálního hlediska "normální" pachatelé, kterým prostě vyhovuje oběť, která proti nim nemá nejmenší šanci, proto jedinec, který "nemá zapotřebí" si sex vynucovat, protože jeho vzhled nebo společenské postavení mu zajišťují dostatek ochotných sexuálních partnerů, si sex vynucuje a užívá si strach a bezmoc napadených, proto "džentlmen" posílá nechutné maily, protože ho těší představa leknutí a nepříjemných pocitů adresátek a navíc si patrně vychutnává okamžiky jejich zmatku a bezradnosti při setkání na pracovišti, kdy obtěžované ženy zdvořile zdraví a usmívá se na ně...

Proč žena nepravdivě nařkne psychiatra (nebo kohokoli) ze sexuálního deliktu je jasné. Kdyby ho obvinila z jakéhokoli jiného trestného činu, musela by své tvrzení doložit. Obvinění ze sexuálního napadení se jen těžko vyvrací a je společensky velice zničující. Proč ovšem někdo (ať žena nebo muž) cítí potřebu někomu zničit život nepravdivým obviněním z trestného činu, to osobně nechápu (leda by šlo o mstu).

0 0
možnosti

Víte starou belu kde je pravda. Vy se cejchu postelovýho chlíváka nemusíte bát. Vůbec ne proto, že vaše sex. historie, jak jste se pochlubil, je čistá jak slovo Boží (to vám uvěří jen málokterej chlap). Do role moralisty vás vysadila spíše jistota, že na nějakýho Juru z Horní Dolní, nikdo není zvědavej. Hoď kamenem, kdož jsi bez viny. Měl jste šanci, protože o tom nevíte nic, ten kámen nechat ležet. To, že jste se shýbnul, nemohu si pomoci, považuju za drzost.

1 0
možnosti

Žádná drzost - pan Turner je entomolog, a jako takovému mu jsou účinky španělské mušky (Lytta vesicatoria) jistě známy ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jsou situace, kdy těžko posoudit, kdo a proč je loven, a kdo a proč je údajná kořist;-)

0 0
možnosti

J75i82r65i 96T61i56c83h90y

1. 11. 2021 19:17

Pane Turnere, s prekvapenim +

0 0
možnosti

J59a67n 35R96á36ž

1. 11. 2021 19:01

KARMA!

Motto:

Když jsem se poprvé v sedmnácti "snažil", nepovedlo se - byl jsem odmítnut. Při rozchodu mi objekt zájmu (byla o cca 5 let starší) řekla, že jsem málo tlačil, že ženy trochu násilí mají rády. No a toto poučení mne provázelo celý můj velmi bohatý sexuální život a žádná z žena dívek, na které jsem podle této rady někdy víc a někdy méně tlačil, nezažalovala. Asi je to tím, že chlapi mé generace byli chlapy a naše objekty zájmu byly sebevědomé ženy a ne zamindrákované "slečny" , které neví co chtějí. Sakra, když žena řekne kategoricky NE(!), tak chlap, když není úchyl, naléhání zanechá a rozezná to od běžného NÉÉ-ANÓÓ, které se nikdy moc vážně nebralo;-D

Asi dnešní doba má jiná pravidla - chlapi se musí hodně bát a být hóódně opatrní.

2 1
možnosti

Asi půjdu kandidovat za na presidenta. Uvidíme, kolik ženských si vzpomene, že jsem jim před 30 lety sáhnul na koleno.

0 2
možnosti

J68a48n 35P86a65v13l15í79k

1. 11. 2021 17:26

J. Cimický byl důvěrníkem StB, což úplně stačí na to, aby se ve slušné společnosti nevyskytoval, pokud nesdělí pravdivé důvody svého selhání a neomluví se těm, na které práskal. Sexuální aféry se po letech těžko hodnotí, ale podle mého úplně stačí jeho minulost estébáka.

5 0
možnosti
Foto

Dá se tušit, že spouštěčem bude fakt, že údajně před léty napadená nebude stoupenkyní prezidenta Zemana. Těžko si lze představit, že by však kvůli tomu lhala nebo příliš přeháněla. Mám známého zubaře a když jsem si našel na internetu stránky, kde se k němu vyjadřují jeho pacienti, tak ho také jeden manžel obvinil z nechutného chování k jeho manželce, když ji měl usazenou v zubařském křesle. Příčinu sexuální agresivity lze vidět v dominantním postavení lékaře vůči submisivní pacientce.

0 4
možnosti

A nebo si manželka toho pomlouvače vzala výstřih až dolů a myslela, že na to dostane slevu. Doktor koukal, ale slevu nedal, takže se dáma dodatečně rozhodla, že ji obtěžoval.

2 2
možnosti