Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Snad trochu homoru do tohoto citliveho clanku, pane Jiří Turnere. Dnesni mladsi generace nezna nase rozdeleni pomoci zemskych oblasti. Proto porovnani Izraele s velikosti Moravy je bezpredmetne. Vetsina naroda tu velikost Moravy nezna.

1 0
možnosti
JL

Zajímavá bude až válka Izrael-Irán, až začne, vzbuďte mě.

0 0
možnosti
DH

D20a38v90i82d 25H25o63r19á70k

5. 12. 2021 14:19

Naštěstí svět na tom ještě není tak špatně, když většina 129 členských států OSN je rozumná, a hlasovala proti nesmyslu týkajícímu se oblasti Jeruzaléma a s ním související Chrámové hory.

Vždyť tento nesmysl jsme podpořili jen my, a dalších 10 členů kteří byli podobně trapní jako naši představitelé, za které se lze v tomto případě jen stydět..

Jako přítel palestinského lidu a obdivovatel jeho spravedlivého boje za svobodu, doufám, že i díky správnosti rozhodnutí OSN se v brzké době dočkáme toho, že Jeruzalém se celý stane, i včetně tohodle kopečku, konečně hlavním městem svobodné Palestiny. A zároveň se snad konečně naplní sen velikého přítele československého lidu pana Jásira Arafata. A podle jeho přání vyjádřeného v poslední vůli, zde konečně budou uloženy jeho ostatky.

A možná právě vhodným místem by k tomu mohlo posloužit toto místo a tento chrám.

1 17
možnosti
JL

Račte být Arab či muslim, vašnosto?

0 0
možnosti