Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je zábavné sledovat, jak zemanovci neochvějně věří svému Guru, jak má všechno promyšlené, prý dva až tři tahy dopředu. Také bylo zajímavé, kolik "hodnotitelů" Fialu podceňovalo, že je nevýrazný, slabý a kdesi cosi. Teď se ukazuje, že při svých hodnoceních používali pouze první dojem a emoce, jak píšete.

6 8
možnosti
MK

Zemanovi? Kteří? Já ho nevolil. Jen si dobře pamatuji a tedy nebudu nadšením hýkat, jak mu to Fiala nandal. Kulový.

2 0
možnosti
MK

Pokud si myslíte, že Zeman něco vzdal, jste naivní. Je chybou jeho odpůrců, že ho podceňují. Naopak, ten má promyšlený 2-3 tahy předem. A schůzka premiéra s hradním kancléřem, která byla překvapením i pro jeho koaliční partnery, to jen dokresluje. Něco za něco, to je reál politika. A to něco bude do budoucna vyšachování Pirátů z vlády. Myslím si, že se moc nepletu.

6 0
možnosti
Foto

To je spíš vaše zbožné přání než realita. V posledních letech utrpěl Zeman řadu neúspěchů a úspěchy žádné.

6 3
možnosti
ND

Bohuzel se podle médií zdá, že došlo k nějaké dohodě mezi Zemanem a Fialou, že není náhoda, že než jel Fiala za prezidentem, že jel na Hrad za Mynářem. Bohužel se zdá, že hned na začátku Fiala nemluví pravdu když říká, že dojednavali pripravu ke jmenování. O schůzce neví ani nikdo z pentagonu, takže nikdo neví co bylo dojednáno, co za co, aby Zeman ustoupil.

Je to samé "že"...

8 2
možnosti
JD

Nikdo nic neví a proto můžeme o to víc spekulovat!R^

1 1
možnosti