Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Bezkonkurenčně nejlepší Silvestry? Na chajdě bez rodičů. Bez elektřiny, za svitu petrolejových lamp. Výkřik techniky, tranzistorák s placatou baterii Slaný. Nezbytná jistící gumička, ze zavařeniny. Posloužil pouze jedinému účelu. Aby se zjistilo, kdy je půlnoc. Těžiště úspěchu? Lidi se bavili sami ...

Já trsal na kytaru, další harmošku. Vzájemné návštěvy chatařů. Generační prolínání. Pod okny, jakési Arabky na sněhu. Toť sousedovic výprava žen, s prostěradly. Muži ,s bílými bradkami, z toaletního papíru. Pravili, že jsme zatčeni. Musíme se vykoupit. Jít tradičně k nim, ke krbu. Velká místnost, parket. Podmínky - Nástroje a flašky s sebou. Slušně vychováni, i polena dřev. Nikdo, nesmí vstoupit v civilu ... !

Babská rtěnka dobrá. Tu pirát, onde námořník. Kolega přeběhl dobu, určil si pohlaví. Sukně mu slušela, podprsenka při striptýzu rovněž sklidila úspěch. Soused nimrod. Nezbytná fota mužů pod parožím. Ženy hledaly lásku. Vycpaná kančí hlava, se docela osvědčila. Dojímavé záběry objetí! Bylo to naprosto super. Jaký silvestrovský pořad v televizi ? Co tam dávali ? ... :-)

14 1
možnosti
ZB

Akorát, že srovnáváte hrušky s banány.

1 0
možnosti
Foto

Karma.Spousta lidí pořád neví co chce a bude si pořád na něco stěžovat a nadávat.Silvestrovsky program v TV už nesleduji desítky let a jsem s touto volbou spokojen....

8 0
možnosti
PK

Mám to stejně a jsem taky v pohodě...;-D

3 0
možnosti
PV

P91a44v74e98l 33V56é93b85r

1. 1. 2022 20:10

Zkráceně řečeno: Někdo má rád holky, jiný vdolky...

4 0
možnosti
Foto

Karma Jiří.... On tohle je problém povětšinou starší generace (nemyslím to zle) a skončí až s koncem klasických televizí. Dlouho to trvat nebude.

4 0
možnosti