Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Takový Marxismus v přírodě.

0 0
možnosti
Foto

Karma!! Karma!! Karma!!

Lidstvo má tolik vážných problémů a starostí, že zaobírat se něčím takovým je směšné, jestli ne hloupé. Ať se v této otázce stará každý o svoji orientaci a o svoje pohlaví a bude klid.;-)

2 1
možnosti
JG

já myslím, že lidstvo právě bude rádo, když nebude muset řešit kdejaká vymyšlená pohlaví, kterých přibývá jako hub po dešti

12 0
možnosti
TB

Mě by taky přišlo směšné, že někoho trápí genderove nestandardy....kdyby to byla čistě soukromá a intimní věc dotyčných....ale vzhledem k tomu, že se z toho dělá politika a např. transgenderi začínají ničit ženský sport, tak mě to vadí taky....

16 0
možnosti
Foto

S tím by se ale měly vypořádat sportovní organizace. Možnosti na to mají, stačí jen chtít.

0 0
možnosti
PK

Nevím jestli to má na svědomí právě bůh, ale například v říši hmyzu je to v tomto ohledu zajímavé...

1 0
možnosti
Foto

Tak na hmyz je taky Bůh.Baal-zebub jinak Pán much.... tedy podle jména by mohl do této funkce nastoupit.

0 0
možnosti
JL

Třetí pohlaví (a třeba i homosexualita) je prostě taková kostička hozená pejskům, ať si hrají a nezabývají se tím, co je důležité.

2 0
možnosti
Foto

Pokud nechceme vymřít, spokojme se s dvěma pohlavími.

7 0
možnosti
MD

myslíte, že je velký problém, když se cca 5 pct populace mnozit nebude?

0 0
možnosti
BG

Věřící člověk nemusí přemýšlet. Ten zbaští i s chlupama to, co mu předloží Bible, potažmo kazatel. A když mu předloží, že člověk má 2 pohlaví, tak u něj přes to nejede vlak. Oni mu v podstatě můžou nakecat cokoliv a nemá problém tomu uvěřit. Proto se to jmenuje náboženská víra, ne náboženská logika.

I kdybych teda souhlasil s tím, že člověka stvořil Bůh, tak ten Bůh ho nijak ve vývoji neřídí, tudíž může jistými myšlenkovými pochody dojít k tomu, že se necítí ani jako muž ani jako žena

3 5
možnosti
JG

To, že se necítí jako muž ani jako žena je stav mysli - jestli se ale nepletu tak vagína nebo penis těm lidem zůstane ne? Čili at uz dojte svými myšlenkovými pochody kamkoli - stále má ten člověk bud vagínu nebo penis, je tak? Kde tam tedy vidíte jiné pohlaví?

6 1
možnosti
JS

Nevím kdo stvořil nebo jak vnikla pohlaví. Ovšem nutnou podmínkou reprodukce druhu a tedy dalšího vývoje, je existence dvou různých pohlaví t.j. samčí a samičí. Všechna ostatní t.zv. pohlaví bez přimknutí k tomu jednomu nebo druhému pohlaví končí svou existenci a vývoj.

7 1
možnosti
BG

A jak to souvisí s tématem?

2 0
možnosti
SB

Pane autore, je zajímavé, že řada autorů, kteří vášnivě fandí Evropské unii, už tady zveřejňují své blogy už dlouhá léta, ale tohle téma (tedy téma vícero pohlaví než jen dvou) nadhazují až nyní.

Pro mne z toho jasně vyplývá, že to nemáte ze svých hlav. Kdybyste to za svých hlav měli, tak byste o tom třeba napsali už něco před dávným časem. Ale dokud se o tom nemluvilo ve svatém Bruselu, tak vám to téma ani nepřišlo na mysl. Vůbec jste si tu otázku počtu pohleví nekladli.

Zdá se mi, že je to další z mnoha důkazů, že zarytí vyznavači Bruselu nemají své vlastní myšlenky.

3 5
možnosti
MD

Vy vidíte autorovi do hlavy? treba ho toto téma zacalo zajímat proto, že se mu v okolí objevila nejaka LBGQT osoba - tak , jako se to stalo poslední týden mně.

2 0
možnosti
Foto

Tak porovnávat obratlovce a navíc člověka s fylogeneticky nižšími formami života je drobátko úlet. Jinak u vyšších živočichů jsou holt ty "nešťastné" pohlavní chromosomy (jak je a celý ten tzv. medelismus- morganismus nenáviděla Stalinova lysenkovská biologie). Ty jsou buď X nebo Y.

3 0
možnosti