Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Putin je ovšem troškař vedle Čingizchána, Napoleona, Hitlera či Stalina. To ho asi štve a tak se rozhodl definitivně zatočit aspoń s tou "fašistickou sebrankou" v Kyjevě. A vida, vidíme ruskou armádu a jakousi bezradnost.

2 0
možnosti
JS

Teď jsem přečetl analýzu toho co se děje od amerického vojenského analytika Roba Lee. Je na PL a skutečně hodně vysvětluje. Tím Putina neomlouvám.

1 0
možnosti
JF

PL jsou prosím ty proslulé Prolhané listy? ;-)

2 1
možnosti

Nic ve zlým, ale tímto "že je buď amorální zmetek, který kdysi z přesvědčení donášel na kamarády" jste podle mě svůj článek hodně degradoval. Nevím jak často si jezdil z totáče Nohavica na Západ, ale mám dojem, že na rozdíl od ostatních pěvců minimálně, pokud vůbec. A abyste z toho, že někdy v roce 1988 či kdy, jak se už režim hroutil, jim to podepsal, a pak povídal něco o Krylovi, což věděli i profi estébáci, kteří na koncertě ve Vídni taky jistě byli, tak udělat z toho obvinění, že z přesvědčení donášel na kamarády, to jste hodně přehnal.

5 3
možnosti
Foto

Agenturní svazek, který na Nohavicu StB vedla pod krycím jménem Mirek. Spolupráci podepsal v roce 1983 .Nohavica sedmi stránkách vypráví estébákům o své cestě za železnou oponu do Vídně, kam ho tehdejší komunistické úřady pro leckoho překvapivě pustily, i když jel koncertovat tamní početné obci politických emigrantů. Podrobně mu vypráví co mu řekl Kryl. Mluví i o Pavlu Kohoutovi.

8 1
možnosti
OF

Nikdo není bez chyby. Masaryk také podporoval " navrácení" Gdaňska Německu

a stavbu extrateritoriální komunikace mezi Německem a Východním Pruskem.:-P

1 1
možnosti
Foto

To jste vyčetl kde ????

3 0
možnosti