Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doba "jasných stanovisek"? No nazdar, to už tu párkrát bylo...

"Klausové a Nohavicové?" To je taky slovník z Rudého práva.

15 6
možnosti
Foto

To je, obzvláště rádi ho používali různí Klausové.;-D

6 0
možnosti
VV

Vzpomel jsem si naLadovy obrazky a Nechod Vasku s pany na led. Pretvorim to na Nechod Vasku s Putinem na led.

1 0
možnosti
Foto

,,prezentovat nějakou směs svojí ubohé mentálně-morální výbavy" Tak Vám nějak nevím. Netýká se to ,,náhodou" i těch, kteří to kritizují u jiných?:-/

1 0
možnosti
LH

Buď dává karmu Turnerovi, nebo je agentem KGB. Jiná možnost neexistuje.

2 0
možnosti
MV

ale existuje, ale co bych zrovna vam rikal, ze jo?

1 0
možnosti
JD

J40a56n 52D18o26u43š48e21k

19. 3. 2022 15:38

Jsem proto, abychom je svlékli, namočili ve smůle, peří a přivázali ke nejbližšímu sloupu. Po pár hodinách, až by jarní sluníčko vykonalo své, by si každý spravedlivý mohl jít, kousek sloupnout a u toho řvát jak to těm Rusákům nandal.

Až by na jejich tělech nezbyl ani jediný kousek, podělili by se o Klausovo pero z Chile a museli by tisíckrát napsat: Jsem Putinova děva. Papíry by pak byli rozeslány jako oběžník těm nejspravedlivějším.

Otcův kamarád, mimochodem Rus tady žijící to teď schytává jako kdyby byl Putin sám. Lůze je zase pro jednou na koni.

Mě je nějakej Klaus naprosto volnej.

9 1
možnosti
OD

Jojo, trefil jste to na hlavičku A ještě tu "ministruje" Krištofíková, která si sice nevidí do úst, ale nezapomene vždy kňourat o utlačování. Dělal to u Covidu, dělá to dál, prostě rys charakteru.

Kdyby nebyli tak hnusní tím, jak myslí, píší a mluví, byli by tihle soukmenovci směšní tím, jak dopředu vědí, že prezentují hnus, tak se rovnou, profylakticky, přihlásí jako utlačovaná menšina.

Průhledné.....

13 0
možnosti
VV

Take jsem si vsiml, ze ti proti Covidu, proti Ukrajine, pro Rusko, Vaclava Klause, Milouse Zemana a EU jsou orad ti sami.

Teda az na nekolik malo vyjimek.

0 1
možnosti
Foto

Móóóc dobré, karma.

V podstatě není co dodat. Snad jen, že jsem viděl na Prima News nějakého komouše, který na jednoznačnou otázku, jestli považuje Putina za válečného zločince (po shlédnutí závěrů zničené nemocnice, školky, obytných domů a pod.) se dožadoval hodnocení všech státníků od začátku minulého století, "aby se sjednotila kritéria" a "s tím dvojakým hodnocením na mne nechoďte".

Jasnou odpověď z něj redaktorka nevyrazila a on si připadal jak hrdina. Přitom bylo jasné, že ho za zločince nepovažuje a být to před pár měsíci, tak mu vysloví jednoznačnou podporu.

Ano, kdo ještě dnes, po tom co předvedl, Putina nedokáže jednoznačně odsoudit, tak jej podporuje, jen to nechce říct. A trapná výmluva, že je to Puškinova cena, že jí nevymyslel Putin, ale Jelcin, nebo že je za hudbu a ne válku, popř. že je dětinské jí vracet, odpovídá úrovni charakteru dotyčného. Vrácení metálu od Putina není laciné gesto, vůbec ne, je to jasné vyjádření vztahu k tomuto válečnému zločinci. A proto nevrácení je pro mne pozitivní vztah k němu. Určitou roli v tom může hrát i ješitnost a touha po medajlích, které od jinud nepřicházejí a každá je dobrá. Ale to vůbec nemůže být omluva.

Klaus je pro mne morálně nepřijatelný a škůdce již od roku ́90, u Jarka je to asi pro mne ta příslovečná kapka. Nedokážu oddělit osobu od její tvorby a říkat, že jako morální jedinec nic moc, ale tvorba špičková (to se samozřejmě Klause sr. netýká).

Vypjaté situace obnažují pravý charakter každého jedince.

33 2
možnosti
Foto

Vnímám to stejně. Kdo v dané situaci jasné stanovisko má, nic mu nebrání ho vyslovit a jedním dechem se vyjádřit ke svým stanoviskům předchozím.

kdo to neudělá je buď zbabělec nebo amorální kreatura, případně obojí.

Pochopitelně mluvím jen o tom zásadním stanovisku a o té sebereflexi. O všemožných aspektech války lze diskutovat do nekonečna, ale to už je něco jiného.

4 0
možnosti
Foto

A ještě vidím někde titulek, jak říká, kolik nás ti Ukrajinci budou stát.....Ano, tohle je přesně pan Václav Klaus, pro něhož kategorie humanity je zcela nepochopitelná, jen má dáti.dal. Člověk, který kdysi prohlásil, že gól, dosažený mimo pravidla a nespatřený rozhodčím, je samozřejmě OK.

Přál bych mu, aby nemusel nikdy on či jeho rodina kamkoli utíkat.....

33 3
možnosti
Foto

R^Možná jsme v dané chvíli poněkud přecitlivělí, ale nějak si neumím představit, že při sledování záběrů z Ukrajiny někdo není, že vykrucuje, vede akademické debaty bez toho, aby se jasně vyjádřil a hlavně prodělal sebereflexi.

4 0
možnosti
Foto

Myslíte něco jako "posypat si hlavu popelem", něco jako bylo "poučení z krizového vývoje"? Už jenom to, že se někdo bojí říci svůj názor, jak jste napsal, mi přijde dost smutné...

8 1
možnosti
Foto

Myslím si, že ten, kdo vědomě podporoval zločinný režim a zločince, ať už je to Klaus nebo kdokoli jiný, by měl do toho popela zalézt až po uši a prosit za odpuštění do konce svých dnů, a ne relativizovat, vymlouvat a žvanit a žvanit...

12 0
možnosti
Foto

O Jaromíru Nohavicovi už bylo napsáno prakticky vše, novinkou je prohlášení pana Václava Klause o tom, že si svůj metál ponechá.....

Samozřejmě, že tak je to dobře, vždyť po něm nikdo nic nechce. On neustále píše, že současnou situaci vyvolala EU, která tak nějak nechtěla tančit podle ruských not a tohle je důsledek.

Hyperego pana Klause nedovolí nikdy říct, pardon, byl jsem za úplného hňupa, tak sorry, už nebudu veřejný prostor zaplňovat svými plky a stahuji se do ústraní. On bude stále mlít dokola písničku o špatné EU, hloupé NATO atd. a "já jsem to přeci už říkal".....

22 3
možnosti
Foto

Ste spadl z višně? Chtít po VK sr. sebereflexi, popř. přiznání omylu? ON omyl přiznat neumí a navíc se přece žádných nedopouští a nedopustil se. Vždyť přece i Bůh uznal rozdíl mezi ním a VK sr. A vy chcete po něm todle, ts, ts, ts.... :-)

4 0
možnosti