Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Když jsem ve svém minulém článku apeloval na vlivné lidí, aby prezentovali jasná stanoviska, respektive kritizoval ty, kteří to nedělají třeba proto, že sami mají máslo na hlavě, mnohým čtenářům se tento přístup krutě nelíbil.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785237

Novodobá anticharta? Jste si spletl stolení a režim ne! Je vidět, že někteří ten komunismus stále chtějí za každou cenu Rv

1 2
možnosti
PK

Je hnus poslouchat info (viz níže ) o tom, jak některé země obnovují výrobu a dodávky v Rusku, to čin k odsouzení a s tím souhlasím. osobně nebudu odsuzovat jednotlivé celebrity/politiky za jejich postoje a to počínaje Nohavicou,,,přes VK..a konče třeba Jágrem. Pochybuji silně o tom že by podporovali ruskou agresi ale tyto hony na lidi, to jsem zažil za komunismu, stačilo.....a posléze mi vadí cenzura, to byl taky klasický atribut komoušů...

7 2
možnosti
Foto

Na rozdíl od Nohavici a Jágra tu VK jako kremelský přisluhovač funguje už od r. 89. Řízen v Prognosťáku dvojitým agentem Karlem Köcherem.

Jeho proruské postoje, stejně jako Zemanovy, jsou známé a nevyvratitelné.

4 3
možnosti
SB

V on line reportáži je ve zprávě z dneška z 12:33 tohle:

"Francouzská automobilka Renault dnes obnovila výrobu ve své moskevské továrně, kterou přerušila koncem února kvůli logistickým problémům. Jeho ruská divize AvtoVAZ ale kvůli logistickým problémům zčásti zastaví výrobu v Toljatti a Iževsku."

......................

Tak tohle, právě tohle a přesně tohle je ta pravá pátá kolona Ruska v Evropě!

Peníze, peníze a ještě jednou peníze! Budeme vyrábět v Rusku, jen abychom nepřišli o zisky!

V Moskvě výrobu oibnoivují, v Toljatti a Iževsku ji sice zastaavují, ale pouze zčásti a především: pouze z důvodu logistických problémů, nikoli v reakci na to, co se děje.

Co na tom, že to Rusko takhle získává prostředky na válku proti Ukrajině?

Jenže je to francouzská automobilka a Francie je jedním z klíčových členských států EU, po Německu druhým nejdůležitějším. Takže je to dost těžké nazvat věci pravými jmény a nemuset ustupovat z ideologie, podle které je EU vrchol morálky a politické kultivovanosti.

Kdo chce, tak ať si tu on-line reportáž otevře a podívá se na tu zprávu z 12:33 sám. Uvidí, že to tam skutečně je a že jsem si to nevymyslel.

5 1
možnosti
TB

A to ještě vyšlo najevo, že Francie a dalších asi 7 států EU vesele prodávalo zbraně Rusku i po zavedení sankcí po anexi Krymu......ale hlavně že plno lidí radši řeší Nohavicu nebo Klause, že nevrátili nějakou hloupou medajli ;-)

8 1
možnosti
HV

H70o56n61z98a 52V52r94á21n66a

21. 3. 2022 12:59

Tak jste všechny hambáře odhalil .... Prostě, kdo nadšeně nevítá uprchlíky a nemává ukrajinskou vlajkou aspoň třikrát denně je proruský troll a obdivovatel Putina že.

7 6
možnosti
MV

Jj svlékají se sami a tvrdí, že mají na sobě svetr..

Z veřejných podporovacu rusaku je mi zle.

9 0
možnosti
SB

Mně z nich je zle také, avšak též mi je zle z těch, kteří Rusko podporují tím, že Evropu oslabují tím, že fandí všem nesmyslům, které se Brusel vymýšlí.

5 1
možnosti
Foto

J87a24n 67Š74i20k

21. 3. 2022 12:43

Přesně tak. Karma a hezký den

3 1
možnosti
JV

Největší ruskou pátou kolonou je Německo, s Ruskem nerozlučně spojené tepnami s ropou a plynem. Měl byste to tedy sdělit jeho představitelům.

7 1
možnosti
JM

J96o31s50e14f 67M68i31k65e57l

21. 3. 2022 16:43

To je trochu jiný druh. Mně se zdá být nebezpečnější ten náš.

0 0
možnosti
SB

Otevřeně proruská pátá kolona není nijak moc nebezpečná. Takových lidí moc není a snadno budou přehlasováni.

Opravdovou pomocí ve prospěch Ruska byli v Evropě užiteční (všichni víme, jaké podstatné jméno za slovem "užiteční" by mělo přijít). Byli to ti, kteří z Bruselu vydávali jedno nesmyslné nařízení za druhým, čímž Evropa plýtvala svou energií, která by tehdy měla být zaměřena na to, že Rusko zůstává Ruskem za každých okolností.

Skutečná ruská pátá kolona nejsou ti, kteří na automobil připnou písmeno Z. Skutečnou ruskou pátou kolonou v Evropě jsou ti, kteří zlikvidovali tradiční energetiku a přeorientovali ji na zemní plyn dovážený z Ruska. Skutečnou ruskou pátou kolonou jsou ti, kteří Evropu zatížili miliony migrantů z Afriky, protože taková Evropa bude mít méně prostředků na to, aby byla protiváhou Rusku.

My jsme v Evropě stavěli lány solárních panelů a žvanili jsme o bezuhlíkaté Evropě, zatímco Rusko v tichosti vyvíjelo útočné rakety Kindžal.

Takoví pomatenci a lidé, kteří takovým pomatencům tleskají, oslabují Evropu, a tudíž jsou pro Rusko mnohem přínosnější než otevřeně proruská pátá kolona.

15 0
možnosti
Foto

Na FCB jsem projížděl příspěvky obhajující ruskou agresi. U některých jsem se snažil dopátrat jejich původ. Co mě doslova zhrozili, to byla jejich až neuvěřitelná agrese. Ve velkém tam i sdílejí příspěvky některých zdejších autorů. A hlavně, je jich neskutečně množství.

5 0
možnosti
Foto

Zatím se veřejně projevil pan Václav Klaus, který prorokuje, že nás to bude stát více než covidová epocha. Nikdo mu zatím nepoložil dotaz či spíše repliku "No a co?", Tak bude, ale je to furt lepší, než mít ruské tanky na Václaváku. Jistě se najde řada quislingů, kteří budou brojit proti naší pomoci, že bychom neměli Ukrajincům dávat peníze na zbraně (to je přeci fuj....).

Jsem rád, že tato hektická doba obnažuje pravé charaktery.

17 0
možnosti
Foto

To jo. Tady má blogu se charaktery vylupují jak oříšky ze skořápek. Pán Valíček mi třeba říká soudružko, ač jsem binknutá na Národní, ale básníky zavřené v padesátkách nezná, leckdo tu zvrací, ale rušení koncertů nevadí, houfně se tu bojuje proti páté koloně, aby měli lidi strach vyjádřit pochybnost... Tady se to vylupuje.

Upozorňuji, až mě nazvete Putinovou děvkou či ruským teplem, že jsme v systému nasiukrajinci cz nabídli ubytování (7000 nabídek, nikdo se neozývá) a že na Ukrajince určitě nadávat nebudu. Znám je dobře, mám mnohé z nich velmi ráda s vím, že to nebude sranda. Ale tyhle výhrůžně články jim nepomohou, náladu společnosti nezlepší. To je nový domácí úkol, pane Turnerem?

4 1
možnosti