Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bing ho!

A az napadne Cina Kambodzu, tak budeme vrazi, protoze obchodujeme s Cinou a sankce take budou obtizne.

Ja bych zmlatila nase premiery, protoze mame taky (nejen) plyn z Ruska. Mohli jsme topit drevem uz od 2.sv.valky.

6 2
možnosti
Foto

Tak proč netopíte dřevem? Anebo ano? Už od 2. světové války? A předtím jste topila čím?

1 4
možnosti
JM

Súhlasím s tým, že politici z EU sú väčšinou len "gumáci". Ale boli podpísané nejaké tie medzinárodné dohody Minsk 1 a 2, ktoré mala Ukrajina plniť a garantmi plnenia mali byť politici z Nemecka, Francúzska a Ruska. Nikdy som nepočul,nevidel ani nečítal vyjadrenie politikov z Nemecka a Francúzka, že by ukrajinská vláda mala plniť Minské dohody. Ani raz za 8 rokov.

Takže áno, za súčasnú situáciu majú veľkú zodpovednosť politici EU.

5 0
možnosti
MK

Merkelovou jsem nikdy neměl rád.

Ale teď vidím, jak důležitou roli mírotvůrce zastávala – a že dokázala hájit evropské zájmy mezi zájmy USA A RF. Dokázala to uhrát s Kremlem i Bílým domem. A sotva skončila, tak toto...

Takže, Angelo, omlouvám se.

10 3
možnosti
VB

Němci vyvíjí nějakou snahu zastavit válku na Ukrajině? Čím? Leda vykupováním slunečnicového oleje v supráčích.

Nejsou ochotni dodat zbraně, nějaké šunty po NDR schvalují 3 týdny...... Hnus.

9 4
možnosti
MK

Němci se té válce hlavně snažili zabránit...

4 1
možnosti
Foto

Myslím si že Merkelová a spol. na tohle všechno zvysoka kašlou. Ukrajinci jsou pro ně podlidi, to oni nevnímají. Spíše mi dělá starost to, že Putin bude do zhruba půlky příštího roku s Ukrajinou hotovej a pak jsme na řadě my. A nepomůže nám, když se vzdáme bez boje - vezmou nás do sklepa, tam přijdeme jeden vedle druhýho o uši a pak nás skolí ranou do týla. Až bude sklep plnej mrtvol, půjde se o dům dál. Denacifikace prostě musí bejt, jináč to nejde.

2 6
možnosti
Foto

A Merkelová s Putinem si pak sednou v kavárně na Unter den Linden, dají si kávu a dort Malakov a zavzpomínají na staré zlaté časy.

2 2
možnosti
EZ

Vypadá to, Turnere, že dr. Chocholoušek má nového pacienta!

3 0
možnosti
JT

J34i89r20i 64T24i12c42h81y

4. 4. 2022 16:44

Je to prave opacne, nez pisatel uvadi. Po rozpadu SSSR se zapad nesnazil priblizit Rusko vice k demokracii, naopak, zejmena USA stvaly proti Rusku temer od sameho pocatku - zejmena radikalni levice vedena politiky Democraticke strany. Zatim co zapad vesele obchodoval s komunistickou diktaturou v Cine a pestoval si Saudskou islamskou diktaturu jako spojence, tlacil Rusko do isolace a vytvarel z nej nepritele.

5 8
možnosti
Foto

Oni Rusové byli vždycky chudáci. Co jim zbývá, než střílet na všechno, co se kde pohne, že. A bez uřezávání uší civilistům a jejich střílení do týla, no to už by byli v háji úplně. Taky mám pro ně pochopení. Musí to být hrozný, takové slavné vítězství Rudé armády v pětačtyřicátém, a ty podnárody nemají respekt, a nemají, a nemají. Fuj.

7 0
možnosti
Foto

J60a66n 24Š59i19k

4. 4. 2022 16:33

Kam směřuje Rusko muselo být jasné od okamžiku, kdy se Putinovi podařilo prosadit zákony, které ho udrží u moci nadoživotí. Každý politik, který nemá omezené funkční období, se více a více roztahuje a touží po moci, což zvláště v případě Ruska je extrémně nebezpečné. Kam to nakonec vedlo se potvrdilo. Hezký den

5 0
možnosti
Foto

Když von ten ruskej plyn byl tak lacinej.

3 0
možnosti
RM

No kdyby v Kyjeve respektovali volby, tak se nikdo na Krymu ani Donbasu nechtel osamostatnovat, to je cele. Svadet to na Merkelovou a Sarkozyho to je ubohe. Ted se jim jenom vraci jak se sami chovali k Donecku a Luhansku.

10 7
možnosti
Foto

Dotaz pro všechny mimo téma (omlouvám se): Také vám v pravém dolním rohu monitoru vyskakuje reklama, které se téměř nejde zbavit? A víte, co s tím lze udělat.

1 0
možnosti