Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Osobně mě trochu děsí, že cestu ekonomicky výhodné spolupráce razíme i směrem k Číně, tamní režim se také nemění a co se týče cenzury je možná horší a horší... Aby nás z toho jednou nebolela hlava.

3 0
možnosti
Foto

Hlava nás bolet bude, dokud nám tu kebuli neustřelí. Třetí světová válka z toho bude. Co nevidět, dočkáte se.

0 1
možnosti

Souhlas R^ Přinejmenším od anexe Krymu se měla politika Německa a Francie (a potažmo EU) ubírat jiným směrem. A místo Nordstreamu-2 měly být preventivně vybudovány alternativní terminály pro zkapalněný plyn. Jako velmi prozíravý počin lze z tohoto pohledu považovat vybudování ropovodu Ingolstadt-Litvínov-Kralupy, který měl snížit naši závislost na ruských dodávkách ropy. I když v devadesátých letech došlo k oteplení vztahů s Ruskem, tak úplně jsme jim nevěřili. A dobře jsme udělali. Škoda, že jsme se podobně "nepojistili" i s dodávkou plynu.

9 0
možnosti
AM

Antikarma, ale jenom malá, v něčem lze souhlasit.

0 0
možnosti
SB

Prostě už řadu let je EU jedna velká banda tlučhubů, kteří říkají vzletné fráze, ale vedou Evropu do kořiv.

17 0
možnosti
LJ

Píšete, že Rusové "patrně předpoklásali, že Ukrajinu donutí silou ke kapitulaci". Možná měli nejdříve jiné představy. Uvedu proč si to myslím. Znám jednoho, který se odstěhoval na chalupu a byt ve městě nabídl Ukrajincům. K jeho překvapení tam přišla Ruska někde z Doněcka s dětmi. Řekla mu, že po nich Rusové chtěli, aby povstali a pozvali si je na pomoc. Jelikož to odmítli, přišli tedy bez toho povstání a tvrdila, že jsou na ně proto zlí.

2 0
možnosti
EH

Ono se to dobře hází vina na všechny možné lídry, že neudělali to a tamto. Nemělo NATO rovnou obsadit RF a ty suroviny si vzít, jako se to dělá v Asii? Předešlo by se válce s Ukrajinou. ;-)

Zelensky se taky mohl rozhodnout nebojovat. Nebyla by Buča, Charkov, Mariupol a další. Nikdo mu nevyčítá, že využil právo se bránit. Tak by nemusel ani vyčítat on, že se válka v rámci pomoci UA nerozlila po Evropě.

5 13
možnosti
PB

Panebože...a copak se dělá v Asii, prozraďte nám.

7 1
možnosti
PB

Velmi dobře napsáno! Souhlas s každým slovem. R^

6 2
možnosti
JL

Hodně západních politiků si může pomyslet: neměli jste chtít do NATO. A bude to obdobná pravda. Samozřejmě to nikdo neřekne, pokud ano, tak bych si tipnul Erdogana, protože tomu je to jedno.

0 0
možnosti
Foto

Ach. Jak je to kde komu, ne-li až každému jasné. Sice pozdě, ale přece. Že by proto, že bližší košile něž kabát?:-/

3 1
možnosti
VH

A i my máme skvrnu na Hradě, Orbán a Putin, přátelé MZ. VK a MZ byli a jsou placeni Moskvou už dlouho...jinak mi to smysl nedává...Rv

4 9
možnosti