Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J95a16n 65Š68i12k

19. 4. 2022 11:46

R^R^R^ :-) Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Díky a také hezký den přeji:-)

0 0
možnosti

Mnoho lidí by z jejich myšlenek o jejich bídě vyléčilo trochu cestování. Dva týdny v Indii či podobné zemi by jim ukázalo co je skutečná bída. Případně týden či dva v kambodžské státní nemocnici :-P

9 0
možnosti
Foto

To máte recht. A daleko těžší živobytí mají i lidé ledaskde v Evropě, a to nejen na Balkáně, ale třeba i v jižní Itálii, na španělském venkově nebo v Portugalsku.

1 0
možnosti
PK

No, je třeba pochopit záměry této, jak vždy pravil jeden bloger, "Moudré vlády", co chce vlastně učinit...

Faktem je že některé okolní vlády se snaží pro svůj lid cosi udělat v této nelehké době....

9 8
možnosti
Foto

Nemohu se zbavit dojmu, že to nedělají pro svůj lid , ale pro svoji dočasnou oblibu, protože tomu lidu se onen "život na dluh" brzy vymstí. Není, myslím, vůbec vhodná doba na rozdávání a přilepšování, a to právě z těch důvodů, které jsou uvedeny v článku. Stát se má pouze postarat o ty, kteří se sami o sebe postarat nemohou, a ostatním má jen vytvořit podmínky pro to, aby se o sebe postarat mohli.

8 2
možnosti
JK

Velmi se mi líbilo, jak jste poukázal na to, že my, ovdovělí důchodci, se dostáváme do skutečných problémů, ale hned jste si to zkazil dovětkem "kteří nemají finanční rezervu ani blízké, kteří se o ně mohou a mají postarat". To jste nemusel. Co by vám to udělalo, kdybyste tam citovanou pasáž nedal? ;-)

Ale teď vážně. Je to přesně tak, jak píšete. R^

2 1
možnosti
Foto

Já s vámi souhlasím, žíji z důchodu dělníka s manželkou také důchodkyní v malém domku a zatím vše zvládáme dobře

6 0
možnosti
Foto

:-) Ano, myslím, že řada lidí to v pohodě zvládne, nicméně vdova v pražském nájemním bytě v podstatě nemá šanci bez pomoci blízkých či státu vyžít.

1 0
možnosti
VG

Opravdu knížecí rady. A teď ještě zazpivejte "Zitra se bude tančit všude"

8 12
možnosti
JK

Říká se hraběcí rady, to je terminus technikus. Avšak jste vedle, pan Turner nikomu neradí, jen velice správně poukazuje na to, že nejvíce nyní řvou ti, kteří k tomu mají pramalý důvod.

6 2
možnosti
Foto

Kdo nešpačkuje, nenadává, a vůbec nekveruluje, je podezřelej. Kdo přizná, že si žije jak prasátko vžitě, tak ten taky. Jen v jednom se shodnou. Kdo za to může, a jak by to mělo bejt správně. U jinejch;-)

7 0
možnosti
PK

Kdo neskáče není přece Čech....;-D

1 0
možnosti