Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Tohle co píšete má dvě roviny. Jednu "úřednickou", ve které by bylo třeba zjistit na jakém podkladě a z jakých peněz byl ten daný člověk zaplacen. Tedy zda proběhlo vše podle platných nařízení a zákonů.

Druhá rovina je spíše filozofická. Na jedné straně máme "materialisty", nic co se nedá změřit, zvážit nebo jinak definovat neexistuje. Na straně druhé máme náboženství, tedy věřící v "duchovní hodnoty", kteří ve "vědu" příliš nevěří. A pak máme širokou škálu lidí mezi těmito dvěma hranicemi.

Osobně věřím vědě, ovšem s tím, že jsou věci které dnes vysvětlit neumí. Z důvodů malého poznání, nemá dostatek informací, prostředků jak je získat, je omezena stavem naší techniky. Mám osobní zkušenosti s věcmi které se nedají exaktně vysvětlit, proutkaření například.

Tématem článku je "paměť míst". Vy ji zpochybňujete, budiž ale nikdy jste na některých místech necítil tíseň, nepohodu nebo vám byla vyloženě nepříjemná? Typicky to bývají místa bitev, masakrů ale ne nutně. A teď nemluvím o místech o kterých se to ví ale o událostech z hloubi dějin. Na jednom z těch míst jsem nejen já ale celá skupina lidí cítili opakovaně velmi nelibé pocity. Až archeologický výzkum tam zjistil pohřební mohylu "knížete" s desítkou "služebnic".

Je třeba si přiznat, že věda dnes mnohé neví protože jinak bychom mohli dopadnout jako slovutná Královská akademie ve známém případu s vlakem.

2 0
možnosti
JK

To máte svatou pravdu. Byl jsem kdysi na výstavě nábytku a tam jsem nejen já slyšel, ale celá naše skupina, jak se z jedné skříně ozývají kroky. Bylo to fakt děsivé. Nikdo se však neodvážil skříň otevřít, až museli přivolat speciální vědecký tým, a ten za použití všech bezpečnostních prostředků skříň otevřel a našel v ní šaty, které vycházely z módy.

5 2
možnosti
JK

Takového čističe bych doporučoval všude. Dal by se zahrnout pod náklady na úklid coby speciální externí uklízeč.

2 1
možnosti
JL

a čistič negatinvích energií by hned se stal pračkou na špinavé peníze, neb by si řekl o honorář 1 milion za hodinu.

2 0
možnosti
JM

...a přitom by stačilo, kdyby tam všichni úředníci chodili v čepicích z alobalu.

11 0
možnosti
PK

Materialista jistě odmítne schopnosti, které jsou mimo jeho chápaní, jako nerealistické a neprokázané..agnostik, jako já je na půli cesty. Ani církevní smyšlení je většinou nemá až příliš v oblibě, ačkoliv najdou se jisté výjimky. S čištěním negativní energie jsem se ještě nesetkal, ale o schopnost zjistit a přečíst informace o dané osobě o jejím těle ano a na vlastní kůži. Při setkání absolventů gymplu v Telči si účastníci dělali legrace z jedné ženy, která se psychometrii zabývala a vyzvali jí ať udělá testík. Nechtěla, ale byla přetlačena, vybrali jednoho , projížděla po něm rukami a konečná diagnoza byla žlučové kameny, on žádné prob. neměl s tímto, to byl konec a veselý. Za půl roku mu ty kameny rozbíjeli. Jo jsou věci mezi nebem a zemí......

7 5
možnosti
PV

P13a78v58e92l 96V48é58b82r

20. 8. 2022 12:40

takových historek vysypu z rukávu tucet...

1 0
možnosti
Foto

Toho, kdo to zorganizoval bych vyhodil.

Takový člověk nemá co pohledávat ve státní správě.

2 0
možnosti
JK

A toho čističe zaplatili z peněz daňových poplatníků?

4 0
možnosti