Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Pavel Fisher?

Ano a úplně v pohodě. Ne snad na základě toho, čím byl či nebyl, ale na základě toho, kdo je, co dělá a co nedělá.

Paní Danuše? Trochu se bojím, aby nebylo přeintelektualizováno, jeden melancholik z Brna stačí.

Generál a jeho rudá knížka..... to je trochu Hamlet.

0 0
možnosti
Foto

Vážený lide! Až budeš mít škrtátko, můžeš si vybrat ze všech těchto třech sirek. Snad škrtátko do té doby nezvlhne, že;-)

3 2
možnosti
DP

Lid je volit nebude, ten si vybere jinačí kandidáty. Tihle jsou tady pro lidi.

0 0
možnosti
Foto

Rozhodnutí SPOLU podpořit tři zmíněné kandidáty a nestavět "čtvrtého" považuji za velice moudré, neboť nedojde k dalšímu tříštění sil. Současně se nezhorší můj bolehlav kvůli dilematu komu dát hlas. Z těch tří mám dvě preference: D. Nerudová a P. Fischer - a bude to nesnadné rozhodování. Případný další kvalitní kandidát pravice by mi to ještě zkomplikoval. --- Co si o rozhodnutí SPOLU myslí figury jako Babiš či Okamura mě, abych se přiznal, zajímá stejně málo jako to, koho nakonec postaví ANO či postavila SPD do prezidentského závodu. --- Kvalitní článek, oceňuji.

25 0
možnosti
Foto

Karma.Presne tak.Nejvetsi chybou vládních stran by bylo tlačit dalšího kandidáta.Babis kandidovat nebude.Ta poslední jihlavská lekce z reality mu stačila.Ani pivo a salam zdarma na úspěch nestačily.Protivolicu se zmobilizovalo víc než těch,kteří volili loutku Babiše,kterou sám tlačil do funkce.Babisek a spol. je omezený počet a na většinu to zdaleka nestačí...

14 0
možnosti
JO

Holt Kostelecké uzeniny musí vyrobit a rozdat mnohem více salámů. Nejen na sídlišti v Jihlavě.

0 0
možnosti
NP

Výborně napsáno R^

14 0
možnosti
PS

P19e66t35r 85S26k98á48l86a

5. 10. 2022 13:09

I pro mne jsou tito tři jmenování přijatelní. Jen se obávám, aby se v důsledku rozdělení hlasů mezi ně nedostali do druhého kola Babiš a Středula.

1 0
možnosti
OD

O51t28a 26D63v46o23r70a90k

5. 10. 2022 13:58

Teoreticky se to může stát. Potom půjdu a s radostí to hodím Středulovi. Ten nás rozhodně na východ nepotáhne. Vlastně to úplně s radostí nebude

2 7
možnosti
PJ

Není pravda, že by si Babiš nevzal p. Fischera vůbec do úst. Nazval ho pánem, co by diskriminoval homosexuály. Ale ano, to je slabý odvar Babišových sprostot.

13 0
možnosti
KT

Zatím, ještě ho totiž úplně nepovažuje za soupeře.

1 0
možnosti
MB

Rozhodnutí nabídnout voliči 3 kandidáty? Skutečně zdařilé. Vidím slušné lidi s výsledky. Dovedu si představit kohokoliv. Hysterická reakce soudruha Bureše? Velice ji chválím, navrhovaným to prospívá. .Marně přemýšlím. Jaké lepší reference bych měl ještě dostat? Nadává na mne a pomlouvá - Agent Stb, nomenklaturní kádr KSČ a osoba stojící u soudu. Trestně prošetřovaná - Logicky nevlastnící ani Lustrační osvědčeni! Lunární modul se zasekává. Z hnací jednotky dým a smrad. Samotný astronaut hlásí - "Houstone, máme problém! Je tam ještě hlavní inženýr Marek"? Nebo již prchlal ... :-)

17 0
možnosti
JV

Hlavně exkomunista exgenerál měl výsledky. Vzorný lampasák minulého režimu skvostný kandidát koalice.;-D

8 11
možnosti
ZB

Popravdě řečeno, zatím se ke kandidatůře nepřihlásil nikdo, kdo by na to měl. Samozřejmě to nemusí až tak vadit. Horší než Klaus asi nikdo být ani nemůže. Ale i tak je to smutná výpověď o naší politice.

Volba jen proti Babišovi je prázná. A ano může někoho vynést k pozici na které se udělá. O tom žádná. Já doufám, že to nebude komunistický rozvědčík Pavel a že se najde dost soudných a slušných lidí co tohle nepřipustí. To, že dva největší favorité voleb jsou bývalí komunisté o nás jako o národu hodně vypovídá a je jen štěstí, že na tom nejsme jako Rusové. Evidetně nám vyhovují podbné odpornosti jako jim. Komunistický rozvědčík byl i Putin.

3 3
možnosti
ZB

Komunistický rozvědčík, ale je komunistický rozvědčík, a žádné Francouzké medaile na tom nic nezmění.

8 8
možnosti
LV

Ne vždy se před "ale" píše čárka. Ono to někdy zcela změní význam věty.

4 2
možnosti