Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musí to být zlé. Jedinec, momentálně čelící trestnímu stíhání, exdouble ministr Karel Havlíček, který není schopen rozlišit vítězství a porážku či nejlepší ministryně financí, která rozumí více přelivu než ekonomice.

A proti nim vzdělaní a slušní lidé, kteří a/ nelžou, b/ nepotřebují urážet protivníka, c/ mají odpovídající a lety prověřené vzdělání.

Takže - chápejme - zlé časy pro ANO.

29 1
možnosti
ZB

První čast je pravda. Druhá bohužel ne. Don Pablo v Brně dost ukazuje jak je tohle mimo. Urážení voličů i členů Ano je oblíbená disciplína všech a odpovidajícím vzdělání se s přihlédnutím na to jak u nás fungují a hlavně za ODS fungovali VŠ nedá ani náhodou mluvit.

Bohužel

3 10
možnosti
Foto

Můj názor je, že Babiš kandidovat nebude, ale bude vehementně prosazovat svého favorita. Pokud to bude dělat jako v senátních volbách u Nagyové, pak se můžem opět těšit na pavlačovou grotesku dotačního velkostatkáře. Karma.

23 0
možnosti
Foto

Děkuji:-) Docela bych si na toho Stropnického vsadil. Nejsem sice jeho fanoušek, ale přišel by mi jako vcelku důstojný kandidát. Babiš by už asi další osobní prohru neunesl.

1 0
možnosti
Foto

Co je Babišovi do toho, koho budou vládní strany podporovat? Navíc když hnutí ANO svého koně stále tají. Silně pochybuji o tom, že by Martin Stropnický byl ochoten ještě jednou posloužit Babišovi jako loutka. Jedna zkušenost mu už asi stačila.

Pobavilo mne, když Babiš vyzval Petra Pavla, aby mu slíbil, že nebude kandidovat, pokud nebude kandidovat ani Babiš. To mu chlapovi už vážně hrabe.

23 0
možnosti
ZH

On má totiž nepřekonatelnou potřebu soustavně na někoho útočit, pomlouvat a lhát. Koalice ho svou podporou uvádí ve zmatek, se kterým si neví moc rady. Protože situace je příliš komplikovaná na jeho jednoduché vidění světa.

14 0
možnosti
Foto

J44o77s84e49f 24B58á34r46t49a

5. 10. 2022 10:48

Myslím si, že kandidát na prezidenta bude potřebovat i hlasy voličů, kteří volili Zemana. A ty pučista Fischer nedostane. Je mi záhadou proč se nikde nemluví o paní Vitáskové.

6 13
možnosti
Foto

Myslím, že část zemanových voličů je mrtvá a další část "bije denně hlavou do zdi", co jen to onehdy učinili. Myslím, že těch 15% Zemanových sympatizantů nepotřebuje už nikdo, budou asi volit Baštu.

Tentokrát věřím ve zvolení solidního prezidenta, který vzejde z prvního kola jako protiváha kandidáta ANO či SPD a v druhém kole přesvědčivě zvítězí.

O Vitáskové se nemluví, protože její preference jsou zatím mizivé, což mě osobně těší.

16 2
možnosti
Foto

J41a51n 31Š79i16k

5. 10. 2022 10:34

Trefně vyjádřeno. Hezký den

8 1
možnosti
Foto

Děkuji, také přeji hezký den

0 0
možnosti
SB

Ať do vládní strany nasadí, koho chtějí. Je to jejich právo.

Já však stoprocentně vím že můj hlad nedostane nikdo z bolševických vojáků z povolání.

Mám nic proti těm, kteří si tuhle profesi zvolili po roce 1989. Dělat tuhle práci pro demokratický režim to je poctivá věc. Ale dělat ji pro bolševiky? Připravovat se na to že bude za zájmy Sovětského svazu zabíjet Američany a Západoevropany? A že za stejné zájmy stejného Sovětského svazu požene na smrt české a slovenské muže?

Tak takovému pánovi já svůj hlas nedám.

5 0
možnosti
JK

Myslím si, že by váš hlad nikdo ani nechtěl. Mám nic proti... je pak "zdařilý" germanismus. Mohl byste také napsat "nemám něco proti..."

0 4
možnosti