Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dokud bude Ceska televize placena statnimi penezi. budou rozepre o kvalite vysilani. Nadavani je pripusteno v kazde situaci. "Prece si je platime, tak budou vysilat tu mou ......, jinak uvidite".

V dobe me pritomnosti v CR, jsem byl odpurcem placenni za televizi vubec. Dnes se jen usmivam tem planym poznamkach na strankach iDnes. Protoze vim, ze televize v rukou statu je nastroj pro kritiku (vzdy bez rozdilu vlastnika), pro nadavani (jako poplatnik donuceny diktatem platit) a pro mavniti rukou od tech, co se na idiotske vysilani nedivaji. Znam to i jinde. Stejne problemy. Navic, politicke televizni vysilani. Konzervativni, liberalni a i socialisticke, vse z urcitym procentem lzi. Vysledek?? Vypnuti kanalu ktery mi nedava to moje. Pruzkum vse zaznamena a stanice dostanou penize za reklamu v pomeru obcanu divajice se na jejich program. Jinak dobre!!!

0 0
možnosti

Turner + Vodvářka = palce nahoru. Jinak chtělo by to natočit nějakou komedii (nebo i sociální drama) o flastencích. Úspěch zaručen. Nebo udělat komediální dramatizaci Patriku, kamaráde, můžeš mluvit? O Tušlovi a Čermákovi :-)

2 0
možnosti

Tohle už je vysokej level ironie, jak ukazují komentáře, prý to nepochopí dezoláti, jenže ona to nepochopila půlka komentujících, bez ohledu na názor. :-D

5 0
možnosti

Holt autor se stydí říct napřímo, co si myslí, tak se schovává za ironii.

3 2
možnosti

Blog Pana Jiřího Turnera - to je argument pro zrušení blogu J. Turnera...

Turner hlásná trouba nebo jen trouba

3 3
možnosti

Část dezolátů se tu našla část lidí nepochopila ironii

7 0
možnosti

Kritik ČT je automaticky dezolát?

6 0
možnosti

Jen zoufalci se schovávají za ironii, protože se bojí sdělit svůj názor přímo.

3 5
možnosti

Zoufalci snad ne, ironie je způsob vyjadřování. Zdravá ironie je přeci zábavná. Upocená ironie pak bývá zoufalá. Autor diskutuje a nemaže příspěvky. Alespoň o tom nevím. To neznačí zoufalce.

3 0
možnosti

No, vy jste ukázkou, co je to demokracie. Psát může kdo chce, kam chce, co chce. Pro demokracii dobře, pro lidstvo špatně....

1 1
možnosti

Takže to žvanění Vrábela a jeho příznivců pro lidstvo špatně, tak jste to myslel?:-)

0 0
možnosti

Vrcholem hnusu jsi ty, trolle!!!

0 1
možnosti