Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímá mě názor Paroubka i Turnera. Nezajímá mě Paroubek jako kandidát na cokoliv.

V minulých volbách nás musel zajímat názor předních medií a umělců na Zemana. Mediální scéna byla sjednocena.

Nyní se hnojomety obrátily na všechny kandidáty na předních místech průzkumů a kdekdo to nerozdýchává.

Musíme se smířit s tím, že Nerudová není geniální ekonomka, Babiš není geniální řečník či krizový manažer a Pavel není geniální odpůrce totalitních režimů.

Všichni mají za sebou minulost, kde nasekali chyby. A jako volič mám právo znát jejich nedostatky a jak k nim přistupují.

Bohužel prozatím to vypadá, že většina si nepamatuje, co řekli v rozhovoru před hodinou. Přiznání chyby považuji za naprosté selhání.

2 0
možnosti
Foto

Tak mne třeba zajímají i názory Klause, Zemana, Paroubka, Špidly, Topolánka, Babiše, Okamury, Fialy a spousty jiných lidí včetně autora tohoto článku. Co se týče Nerudové, tak o ní toho moc nevím. Ještě míň než o Pavlovi nebo Fischerovi. Nicméně je mi celkem u zádele, jestli si autor myslí zda je Kramný vineni či nevinen. Podotýkám, že jsem četl jen titulek článku a nikoli jeho obsah

1 1
možnosti

Zajímavý paradox. Vy napíšete, že vás zajímají názory spousty jiných lidí včetně autora tohoto článku, abyste posléze došel k závěru, že je vám autorův názor u zádele.

3 0
možnosti
Foto

Posunul jsem titulek svému psovi, ale on tlapku nezvedl, jen na mne poněkud shovívavě koukal.

Osobně paní Danuši neznám a tudíž na ní nemám názor. Ale to nevadí, stejně není v mém volebně zorném poli.

Ale znám dost dobře Paroubka, který je pro mne takový ekonomický přelud, ustrnulý u svého šuplíku na RaJ Praha 1 - ostatně odtud plyne jeho přezdívka.

A Klaus? Z ješitnosti se snaží ostatním namluvit, že ekonomie není věda společenská, ale exaktní, jenže myslím, že vesměs nepochodil. Navíc je to takový zastydlý ekonom, který se snažil své našprtané poučky vnutit době, která u byla na hony daleko od doby, kdy ty poučky vznikly. Navíc: Kolik znáte vrcholných představitelů demokratického státu, kteří si nechali udělit docenturu a pídili se i po profesuře?

Takže ano, v institutu by jim určitě bylo dobře. Jen jestli by se tam vešli se svými zbytnělými egy.

Za blog R^R^R^.

3 0
možnosti
Foto

Jiří Paroubek byl před listopadem 1989 ekonomickým náměstkem v podniku Restaurace a jídelny Praha. Své funkce využíval hlavně k tomu, aby pod záminkou kontroly chodil vyžírat pražské restaurace. Po roce 1989 vstoupil do politiky v řadách ČSSD. Svého času měl i úspěchy, ale nakonec v politice úplně zkrachoval. Teď se zoufale snaží nabízet a zviditelňovat, nicméně ho už nikdo nebere vážně.

9 0
možnosti

Vlastně se všude chová stejně.

6 0
možnosti
Foto

Mě spíše zajímá, kdo zve tohoto jedince do jakýchkoliv debat. Jiří Paroubek je sebestředný papaláš, jedinec, který je navzdory všem zevním okolnostem stále přesvědčen o vlastní genialitě.

Dokonce dle vlastních slov zvažoval i kandidaturu na hlavu státu, ale nesehnal nejspíše dost peněz. Možná to špatně formuluje, kdyby pořádal sbírku na cestu do úplného zapomnění, cosi by jistě dostal.

I výroky pana Klause jsou na stejné úrovni. On den po zvolení paní Čaputové ihned publikoval svou drsnou kritiku. V paní Nerudové vidí dle vlastních slov "čaputovskou beznaděj". Já budu raději 1000x v čaputovské beznaději, než jednou v Klausovské jistotě.

13 0
možnosti
Foto

V mediálním boji má každá "celebrita" svoji cenu. Proč třeba oslovil pana Pavla doktor Baták? Za pát týdnů se tu vyrobí tolik bulvárních bublin, že nakonec bude jeden z našich "oblíbených" kandidátů učiněný anděl.

0 0
možnosti

Jak takový patolízal mohl vykonávat předsedu vlády?Rv

6 0
možnosti

V první debatě byl p. Paroubek s Cyrilem Svobodou! Debata byla velice zajímavá, Svoboda byl velice dobrý!

Zmínil se, že uvažoval o kandidatuře na prezidenta.

Škoda, že do toho nešel, můj hlas by dostal.

0 6
možnosti

P68e55t73r 56L84o44r62e75n86c

2. 12. 2022 18:11

Kdo že to?

Svoboda nebo Paroubek?

(Že byste ho jako dal na Hrad, kdyby tam chtěl.)

0 1
možnosti
Foto

Každopádně si spousta lidí a nejen v ČR zbytečně láme makovice nad otázkou "proč /světo/známý český ekonom Jyrka Paroubek" nekandidoval na prezidenta republiky??[>-]:-P

2 0
možnosti
Foto

R68o68m31a50n 93K82o74z44e70l

2. 12. 2022 18:06

Asi ví, že by to byl výprask v podobě několika procent. Jako Topolánek - tak si věřil, a potom 4,3 %.

3 0
možnosti

Mě zajímají názory různých lidí, včetně pana Paroubka.

Všem se za to omlouvám.

Karmu nedávám.

6 3
možnosti

P57e79t26r 67L27o88r50e13n44c

2. 12. 2022 18:18

To mě taky, v tom budeme určitě zajedno.

Člověk se má zamyslet i nad pohledy z jiného úhlu nebo z protisměru a nebo občas potřebuje odlehčit mysl a nechat spontánně vytrysknout smích třeba i nad různými bizarními výroky individuí za okrajem společnosti.;-)

Tím nemyslím autora tohoto blogu.

Tomu karmu dávám.

1 1
možnosti
Foto

Tak Paroubek a jeho názory dnes už nikoho nezajímají. Jen tragikomická figurka...

8 0
možnosti

P60e87t40r 25L70o66r98e60n53c

2. 12. 2022 18:28

Se mi zdá, že Vámi zmiňovaný v poslední době slouží jisté zahraniční mocnosti urputněji a více, jakoby na povel, podobně jako ten pěvecký bard z Těšína...

Že by na něj měli nějaký nekomfortní účet třeba za klobásky RaJ 7 z pradávné Matějské pouti?

- - - - - -

Pro adminy iDnes:

Prosím nemažte mi to zase jako "neuctivé" nebo "trolling".

Myslím, že většina čtenářů, co vám sem chodí zvyšovat cenu za reklamy, se s tímto mým výrokem ztotožní, nebo jej snad aspoň nebudou považovat za smazáníhodný.:-/

2 1
možnosti