Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po zlodědkovi se dere na hrad zlosyn, je to tak zřejmé a evidentní, že snad ani větší důkaz, než babišova zlotiskovka nemohl být podán.

Zlodědek hladí svého zlosina po hlavě a říká mu:

"Neboj Andy s pomocí božského Putina a jeho páté kolony v Čechách tě na ten Hrad protlačíme."

Voliči Babiše by si měli uvědomit, že jejich hlas bude ležet na jedné hromádce s hlasem Ovčáčka, Faltýnka, Mynáře a také hlavní putinovy spojky, pana Nejedlého, momentálně nezvěstného. Chce to notnou dávku sebezapření, přiřadit se dobrovolně do této zloskupiny.

1 0
možnosti

AB vedl 8 let tuto zemi a měl k tomu vládu i pravomoci a jeho voliči, kteří jsou po 8 letech tam kde jsou mu věří, že nyní bez vlády a pravomocí je dostane tam kam slibuje?Smutné....

3 0
možnosti
Foto

Mně je spíš líto pana Petříka, který se mylně domnívá, že gen. Pavel zběhl a zradil socialistickou armádu a KSČ.

Jde zběhnout z armády, která jako taková přestala existovat a jde zradit KSČ, která také přestala existovat? Všichni přece víme, že KSČM nemá s původní KSČ vůbec nic společného a že ji vlastně také všichni členové zradili!

Je to tak, celá republika je plná zrádců! ;-D

10 0
možnosti
Foto

J24a39n 69Š85i18k

16. 1. 2023 16:48

Mě voličů žádné strany nebo kandidáta líto není. Doufám jenom, že po Babišově extrapném výstupu na zmiňované konferenci, sami jeho voliči prozřeli. Pokud ne a budou za rok či dva fňukat, potom mi jich teprve líto nebude. Naděje umírá poslední. Naštěstí je mu 68 let. I jestli se na Hrad prodere, ať si to tam užije, klidně i dvě volební období. Důležité je, že potom už snad z politiky odejde a nebude otravovat vzduch v naší zemi. Z tohoto úhlu pohledu čeká naše děti skvělá budoucnost, protože už v politice nebudou žádné exempláře minulosti Babiš, Zeman, Klaus. Mladí vydržte, Vy máte na rozdíl od nich celý život před sebou!!! Hezký den

6 0
možnosti

Tak mezi námi, Petr Pavel taky není žádný novátor.;-D

3 0
možnosti

Mně jich líto není. Takových lidí litovat ani nelze. Nebudu pro ně plýtvat tak ušlechtilou emocí, jako je lítost. Tu si nechávám pro někoho jiného.

Víc mě děsí, že ještě pořád se tady najdou tací, kteří myslí stylem "mám se blbě já, tak ať se máš blbě i ty". Vzpomínám si na film "Co je doma, to se počítá". Nejen že je ten film nadčasový, ale jsme taky jediní, kdo film tohoto druhu dokáže věrohodně natočit.

5 2
možnosti

P75e56t87r 97N95e51d61v38ě32d

16. 1. 2023 14:26

Proč je Vám líto i mě, voliče Babiše, tomu opravdu nerozumím. Vlastně nerozumím ani tomu, proč litujete i ostatní.

Bylo přeci zajímavé zjistit, jaký měl Pávek pěkný rukopis. Mně je tedy divné, že jeden rukopis, psaný rozhodnou, pevnou rukou už se špatně čte a jiné pÍsmo ze stejné doby vypadá jak napsané včera.

Litujete ty, kteří nevěří všem pomluvám o zločinci, komoušovi a estébákovi a volí ho. Nejste k politování spíše vy, voliči pana generála? Že jste s nadšením volili exkomouše, který umí psát pěkné dopisy od srdce? Po těch letech výkřiků, že komouš se nikdy nezmění a pod. Nejste opravdu k politování, když teď musíte psát, že jsou i komouši rozdílní?

12 12
možnosti
Foto

Problém je tom, že pokud se týká Babiše v souvislosti se zločinností a estébáctvím, tak jde o pravdu. Babiš byl v KSČ devět let, Pavel čtyři, přičemž už v prvním roce Babišova členství (v roce 1980) si ho vyhlédla StB a on s ní začal vědomě (dokázáno nejvyšším soudem Slovenské republiky...) spolupracovat, aby pak mohl na šest let vyjet do Maroka. Takže furt "menší komouš a agent" Pavel, než Babiš...:-)

6 5
možnosti

Tak už to chodí.Archeologové žasli nad živým ptákem Ibisem. Pravil, že žije z trsu faraonova. Gusta Fučíková se nechala inspirovat. Marie Kabrhelová zase žila z režimu KSČ a Stb. Alenka objevila ZOO. Zejména pavilon pávů. Karel si oblíbil čápy.. Andrej zase Obuvníka v Blave. Drzý pohádkář Andersen! Cosi sepsal , pamflet - o "Císařově nových šatech". Nevychované dítě volalo, že je přece nahý! Pořád je to o faraonovi a jeho sloužících. O zvířatech a módě ... ... :-).

2 0
možnosti

Obraz bezskrupulózního politického pasáka. Každý, kdo se s ním spolčil, později hořce litoval. Pro úřad prezidenta naprosto nevhodný.R^

5 1
možnosti

Proč by Vám jich mělo být líto? Vždyť teď mají na výběr ze dvou rovnocenných kandidátů.

5 4
možnosti
Foto

"...ze dvou rovnocenných kandidátů..." - teď si děláte legraci, že jo...?8-o

5 5
možnosti

Jsem levicověji zaměřená a Babiš mi vyšel v kalkulačce jako první volba. Ale nevolila jsem ho, právě kvůli věcem, které jsou rozepsány v blogu.

U Pavla mi vadí, že by dělal problémy aktuální opozici. Tak nebudu volit někoho, kdo hlásá totéž v opačném gardu.

Od prezidenta čekám jiné věci než od předsedy vlády. Vláda musí mít "klid na práci", jak požadoval Babiš.

1 1
možnosti
Foto

Babiš je jednoznačně, vedle funkčně negramotných a různě frustrovaných a nespokojených občanů (což potvrzují průzkumy i geografie) kandidátem levice, tedy voličů ČSSD, KSČM a také voličů SPD, pro které byl Bašta už moc velkým mimozemšťanem. Já tímto elektorátem nepohrdám, jen si myslím, že měli mít důstojného kandidáta.

Přiznám se, že vůbec nerozumím vašemu argumentu:

"U Pavla mi vadí, že by dělal problémy aktuální opozici. Tak nebudu volit někoho, kdo hlásá totéž v opačném gardu. Od prezidenta čekám jiné věci než od předsedy vlády. Vláda musí mít "klid na práci", jak požadoval Babiš."

To proto, že je přeci mnohem důležitější vztah prezidenta k vládě, než k opozici. Připadává vám snad, že opozice dělá něco pozitivního, v čem by ji mohl prezident škodit, respektive pomáhat?

3 2
možnosti