Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Hlava mi nebere jak může někdo takového uječeného lháře volit!!!! Lhal a mlel pořád ty svoje výmysly. Snad to mu to neprojde!!! To bych si snad říkal "Zlatej Zeman!". Jak nám může někdo věřit, že budeme dodržovat nějaké smlouvy. Lidi probuďte se !!!

24 2
možnosti
PK

Je ironií osudu, že právě díky své lži a dezinformaci, kterou zákeřně nasadil na Pavla, se sám odpálil: válka a mír ... ;-)

19 1
možnosti
LH

Bureš ještě nepochopil, že nemá šanci stát se prezidentem České republiky ...

7 0
možnosti

NECHCI za prezidenta komunistu a je strašné že to ústava vůbec dovoluje Dva kandidáti a oba vlastně nevolitelní. Jeden neználek a druhý brouk pytlík a oba komunisti a rozvědčíci či agenti.

3 17
možnosti
PK

Proč lžete, ANOfanatiku? Snažíte se touto hloupou a nepravdivou narážkou, kterou vás Bureš naučil, odradit voliče od voleb. To jediné by totiž vašemu guru pomohlo. Rv

14 3
možnosti
PK

Babis, Babis, Babis,

.

1 0
možnosti
JK

Pěkně jste to napsal, dal jsem Vám plus.

3 0
možnosti
JK

Dneska ve 3 na Dominikánským v Brně. Vařený vepřový hlavy. Pudu na pul třetí, vezmu si placku s panem Babišem a pudu za jeho příznivcema. Dlouho jsem s nima nemluvil. - - - Teda doufám, že přijede. Předpokládám, že Alenka bude, je z Brna, tak by mohla. Teď je ta otázka, co ta Monika. Prý ji chtějí zastřelit. Že by v Brně? Uvidím, co a jak. Hlavně aby někdo ze Špilasu nestřílel miňonky. To by mi to vepřový z Kostelce taky mohlo v hubě zhořknout, pěkně.

1 1
možnosti
Foto

Babiš včera útočil a chrlil jednu lež za druhou. Sotva se vám podaří jednu lež vyvrátit, okamžitě přijde s další.

Opět opakoval, že on si s Stb nikdy nezadal a na Slovensku už vyhrál tři soudy. Ovšem negativní lustrační osvědčení se mu nikdy nepodačilo získat.

Zajímavá byla jeho reakce na hlasování o vyslovení nedůvěry vládě v poslanecké sněmovně minulý týden, které iniciovalo hnutí ANO. Jeho se to prý netýkalo, byl zcela mimo a žádost o hlasování prý on sám nepodepsal.

Šokovat muselo i jeho vyjádření, že v případě napadení Polska bychom tam na pomoc vojáky posílat neměli. On je přece pro mír a ne pro válku. Dnes se už pokoušel toto své vyjádření korigovat.

Prostě hnus, velebnosti.

25 5
možnosti
PV

P91a94v74e95l 81V57é38b37r

23. 1. 2023 12:21

Za mě si ten "člověk" může říkat co chce. Kdyby mluvil jak Jan Zlatoústý, ode mě nedostal a nedostane ani jeden hlas.

No, s jedinou výjimkou: Kdybych zasedal v porotě (což se nestane) a hlasovalo by se o výroku "vinen"...

10 0
možnosti
JK

A byl by to Comité de salut public? Já jen kdyby pak bylo následné představení přístupné veřejnosti.... Jen se ptám, z krve se mi dělá špatně:-(

0 0
možnosti
Foto

Karma. Na to co Babiš předváděl se nedalo ani dívat natož to poslouchat. Nedal jsem to ani dokonce. Průzkumy zatím vypadají dobře a i těch pár skrytých procent voličů, kteří se stydí za to jak volí se tam na pohodu vejde. Nikdo soudný a realisticky uvažující si už ho po tomto výkonu nedokáže ve funkci prezidenta představit. Musíme ovšem všichni přijít v co největším počtu k volbám. Volební výprask musí být co největší....

23 5
možnosti
IM

I20v10a74n 66M10i51n16á77ř

23. 1. 2023 12:04

To je snad poprvé, kdy s panem autorem BEZVÝHRADNĚ souhlasím !

2 0
možnosti