Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a83n 77R17á32ž

25. 1. 2023 14:45

Vcelku souhlas. ANO by se mělo co nejrychleji odstřihnout od Babiše, aby mělo lepší politickou budoucnost, což vnímá stále víc regionálních stranických bossů, kteří se už emancipovali.

Babiš je příslovečnou olověnou koulí devastující českou politickou scénu. Je jasné, že nebýt jeho kontroverzní osoby, neměly by strany dnešní pětikoalice stmelující téma "antibabiš" a premiér by nebyl tak snadno od koaličních partnerů vydíratelný.

Fialu by ODS nepotřebovala vystavovat veřejnosti jako nepostradatelný protipól Babiše, no a Fiala by se mohl stát pro naprostou většinu občanů "jedlý" prezidentský kandidát , to jest mnozí by neměli jako dnes vpravdě "Sophiinu volbu" mezi dvěma aktivními komunisty z roku 1989.

PS. Pravostředovou image vlády kazí Jurečka, který svými ultralevicovými nápady předstihl už i Maláčovou a Fiala u něhož se projevuje populistický oportunismus, díky němuž levicovým tendencí projevujících se ve vládě nijak nebrání.

0 0
možnosti

J12a88n 45A29b41r61t

25. 1. 2023 12:49

ANO bez Babiše nebude nic. Každého rebela dokáže odstřihnout od financí a na každého něco ví.

1 0
možnosti
Foto

Už několikrát jsem v diskuzi zmínil, že ANO se dostalo do situace, kdy už není závislé na jeho zakladateli AB. Ten už začíná vlastní straně škodit přinejmenším tím, že ji okrádá o koaliční potenciál. Někteří členové ANO už získávají úspěchy ve volbách díky jimi samými, jsou autonomní. V našem městě máme starostku z ANO také díky její schopnosti získávat koaliční partnery. Pokud jde o finanční zázemí, dávno už ANO nemusí být závislé na plynovodu Agrofert stream I či II.

Proto s vašimi úvahami plně souhlasím a dávám karmu.

1 1
možnosti
Foto

U nás zastupitelé za ANO jsou docela normální, takže po odstřižení Andyho se značná část může proměnit v přijatelnou partaj. :-)

0 0
možnosti

Nejvíc radikálů co chtějí picnout Babiše se nachází okolo střelnic a vojenských újezdů. Musí jich být hodně, soudě podle povalujících se nábojnic, i když na oficiálních střelnicích pečlivě zametají stopy. ;-)

0 0
možnosti

Na jakémkoliv spolku který je zakládán shora? Podobně, který nezaujme mládež? Tam bude něco blbě. Tedy přilákat programem. Nejlepší program? Nemít žádný program. Myšlenka není ničím - Hnutí je vším. Můj strýc soudruha Bureše neznal.Sranda jednání, cosi jsem chtěl - "Synovče, mluvíš dobře. Mluv mi však do ruky. Nikoliv do ucha" ...

Andrej to pochopil skvěle. Prvotní středopravicový spolek? Populistický sjednotitel levice v ČR. Oligarcha, táta pracujícího lidu. S podporou KSČm., To tu ještě nebylo! Konečná musí na bohoslužbu. Vzor existuje - Jezule, křesťan. ANO, vzácný exemlář. Pravda atentáty ohrožen - Úplný "Hon na Šakala" .. :-).

4 0
možnosti