Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Tomio je obyčejná psychopatická pijavice. Než se dal na politiku, byl přes svůj turistický byznys jedním z největších podporovatelů multikulti u nás. Ve svých knihách odsuzoval imperiální Rusko, varoval před referendem jako ohrožením demokracie. Pak ale zahlédl super kšeft s nenávistí, hloupostí strachem a kolaborantstvím i totální neschopnost našich fašounů se sjednotit, a najednou je to Henleinovec jak vyšitý. Evidentně spoléhá na to, že jeho průměrný volič si nepamatuje ani co bylo před týdnem, natož před pár lety. Je to člověk beze cti a morálky. Klobouk dolů před jeho bratrem, který sází na fakta, vzdělanost a slušnost.

24 0
možnosti
Foto

Přesně tak, ale myslím, že Tomio je mnohem chytřejší než Babiš a můžeme být jenom rádi, že nemá ty jeho finanční možnosti.

6 2
možnosti
EH

Jenom by mě zajímalo, čím se vyznačuje normální opoziční strana.

Oblíbeným šéfem u veřejnosti? To nebyl ani Klaus, ani Zeman, ani Nečas atd.

Nechá vládu v klidu pracovat? Měli jsme tolik kritizovanou oposmlouvu.

Že není šéf majitel nebo sektář? ANO ani SPD není první projekt, pamatujeme Věci veřejné.

Okamura důvěryhodný není ani za mák, ale má svůj program a své voliče. V demokracii naprosto legitimní.

2 0
možnosti
Foto

Karma, ona vám paní Krištofíková, nebo Gotterová vysvětlí, jak hluboce se mýlíte.:-)

10 1
možnosti
Foto

Možná mnohá vyjádření důvěry tomu či onomu obsahují tajenku. Možná jsou jen vyjádřením přízně a podpory. Tou tajenkou může být nevyslovený souhlas s technologií moci. Tedy i se lhaním a šejdířstvím. Ve smyslu "ten je náš, lže pro nás". Voliči SPD přece vědí, že například Ivan David je znám jako šiřitel desinformací. Jistě mu jsou za jeho aktivitu vděčni. Co je to tedy za důvěru?

Možná víra v to, že lže ve spravedlivé věci. Ve prospěch Vladimira Vladimiroviče.

5 0
možnosti
EH

Nevím, proč by se volič měl rozhodovat podle Babiše nebo Okamury. Někteří se v nich vidí, jiní si vyberou něco z programu, co jiné strany nemají.

Kdo se bojí migrace, volí SPD.

Po tom, co předvede pětikolka za své období, preference nevládních stran porostou. A není to zásluha důvěryhodnosti, ale spíš nedůvěryhodnosti. :-)

3 3
možnosti