Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jak čtu na diskuzích,tak největší zločin co Feri spáchal,byla jeho politická činnost v TOPce.To by mnohym už na odsouzení asi stačilo.Uvidime jak rozhodne

soud.Feri byl především hvězdou sociálních sítí a být obklopen fanynkami je vždy nebezpečné...

4 24
možnosti
Foto

Pro TOPku byl až žolíkem, což mu spolu s jeho věkem i zjevem zajistilo politic. karieru. Třeba dnes někteří ,,investigativci" vykombinují, že ony ženy ,,někdo" navedl;-)

8 1
možnosti
Foto

J69a37n 40Š45i92k

16. 2. 2023 11:26

Kdybych byl vlastníkem firmy, kde pracuje několik žen a mohl přijmout pana Feriho, nepřijmu ho. On sám se staví do pozice velmi mužného jedince, který má žen kolik jen chce, něco podobného řekl včera na chodbě u soudu novinářům. Jinak ano, některé ženy jsou mrchy. Ale, že on zrovna nešťastnou náhodou narazil na ženy, které jsou mrchy všechny???? A tak s ním zamávaly. V tom případě ovšem nebude zase takovým mužným jedincem, jakým se prezentuje, že...Hezký den

19 1
možnosti
Foto

proč mrchy? Prostě byly to mladé "pipiny" oslněné slavným mladíkem. Některé byly dokonce zadané, a přesto stály o to, jít k němu domů a zůstat přes noc. To se pak partnerům těžko vysvětluje... Výhoda pana Feriho je, že má s nimi spoustu fotografií a uloženou konverzaci.... Nepíšu to z nějakých sympatií - TOP09 bych nikdy nevolil, jeho vkus nesdílím. Není to ani nedůvěra či odsouzení těch dívek- v tomhle věku jsme asi všichni měli trochu zmatek v hlavě.

1 0
možnosti
JV

Nejlepší soud proběhl ve Feriho případech na jižní Moravě. Dovoloval si příliš, dostal na budku a mohl se ohánět tím "víte kdo já jsem" jak chtěl.

Je to prostě prasák a ať již odsouzen bude či ne, v politice naštestí skončil definitivně.

(O Cimickém by také nikdo neřekl co dělá za zavřenými dveřmi ordinace...)

16 0
možnosti
Foto

Je to především hlupák, kterému politická kariéra vygumovala i to málo, co v lebeční dutině měl.

14 0
možnosti
EH

U Čapího hnízda máte jasno (podvod se stal, jenom ho neprokázali u soudu), u Feriho presumpce neviny.

Obecně u celebrit mají jasno fanoušci, že jsou nevinní, i když celebritu neviděli ani z letadla prolétajícího nad LA.

Me Too svědčí o prohnilosti systému, ve kterém vládnou peníze. Za peníze si koupí i spravedlnost. Ženy přistoupily na obchod typu sláva za povolnost a za třicet let mají možnost se systému pomstít. Část z nich budou zlatokopky, jiné si nesou životní trauma.

Uvidíme, co bude z Me Too na ČT, kde se šéf choval poněkud nekorektně. Asi to skončí jenom vyhazovem dohodou.

Feri nesmí být rozhodně souzen jako Chauvin za Floyda. Nemůže trpět za všechna systémová bezpráví. S těmi je třeba bojovat na jiné úrovni než u soudu.

8 0
možnosti
Foto

:-)Pod vaším příspěvkem vidím reklamu ANSWEAR, která nabízí celkem logické odůvodnění mužského troufalého chování.

1 0
možnosti